Aslında BİST diyor ki, bu yapılan operasyon bilerek ve istenerek yapıldı, mesajı aldım, mesajı verdim.!
Aslında BİST diyor ki, bu yapılan operasyon bilerek ve istenerek yapıldı, mesajı aldım, mesajı verdim.!
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Prof. Dr. Hakkı Öztürk@hakkiozt6
TL Varlıklar için yine unutulmayacak bir gün yaşandı.
Kur, cds, faizler yukarı gitti, borsa gümledi.
Ancak işin en üzücü yanı, bugün üniversitede ofisime birçok öğrencimin gelip ülkeye dair umutlarının hiç kalmadığı ve bir an önce ülkeden gitmek istediklerini söylemeleri oldu.
https://x.com/hakkiozt6/status/1902390404806217908
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Fed faiz oraninda bir değişikliğe gitmedi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Spk :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Morgan Stanleyin borsa üyeliğinden çıkması hiç iyi olmadı,bu zincirleme etkisi yapar,yabancı dediklerimiz insanlar zaten diken üstündeydi,yine bizi yarın ve sonrası yeni dalgaların içinde buluruz,bakalım bu gidişlen 69 olurmuyuz,destek için çok para lazım,iktidarda para gani elindekileri sürsün piyasaya,ama yapmazlar onlar sadece merkezi sömürür,imamoğlu salı verilse bile yine borsa için hiç iyi olmaz,çünkü karşımızdaki zat durmaz ölene kadar bir defa kafayı takmış,yabancıda bunu çok iyi biliyor,yarın ola hayır ola.
Tarafsız ve yandaş kanalında çoğu hukukçular yanlış bir durum diyor,TRT ise yangına körükle giderek devamlı para sayma görüntülerini verdi,önceden onyda bizde biliyoruz bu para davasında bir mok çıkmamıştı,birşey bulamıyorlar,zaten bunlar masak raporlarında vardı bir halt çıkmamıştır,zatın kin nefreti gözlerini kör etmiş,yada onu ileriye sürerek geri plandakilerin amacı doğrultusundadır çoğu şey,hala bahçeli görüntü vermedi zatta onun yanına giderek geçmiş olsun bile demedi,ilginç olaylara gebeyiz,iktidarın her pis hareketi bu vatana zarar veriyor.
Yer İmleri