Sayfa 313/420 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413 ... SonSon
Arama sonucu : 3355 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1. Ülkenin kurumlarının güvenilirliğini tamamen yitirdiği bir ortamda daha neler göreceğiz kimbilir sayın T/A nında dediği gibi bir günde piyasalarda olabilecek en kötü senaryo oldu galiba derken aklıma komedyen Feyyaz yiğit'in lost dizisini anlattığı bir sahne var lost çok bozuldu daha ne kadar bozulabilir derken daha da bozuldu daha da daha da daha da diye anlattığı bir sahne biz de piyasalar daha fazla bozulmaz herhalde dedikçe geldiğimiz durum ortada akıbetide muamma para her zaman güvenli limanlara gelir bu ortamda daha fazlasını beklemek biraz fazla galiba herkese bol bol sabır beden ve ruh sağlığı temenni ediyorum koruyabilmek büyük nimet saygılar

Bizler istediğimiz kadar çalışalım, istediğimiz kadar yeni sistemler geliştirelim; sonuç:

- Birileri gelip bizim tüm birikimimize bir anda çöküyor...!!!

- Sistemler çöpe gidiyor...!!!

Yine tarihe not düşelim ve bu günü unutmayalım...!!!

İnsanda çalışma şevki bırakmıyorlar. Tüm emekler boşuna. Bu piyasada önceden haber alanlar hariç kimse kazanmıyordur. Onlar da sattıklarını yerine koyabilirse kazanır, aksi halde onlar da havasını alır...!!!

Benim açımdan sıkıntı yok. Böyle günlerde satmak bir yana, para oldukça alırım...

Ayrıca bugün böyle oldu diye çalışmayı bırakacak da değilim. Son sürat göstergeleri kodlamaya devam ediyorum. Bayağı ilerledim. Bugün birkaç tane daha yazdım. Birebir aynıları olsun diye uğraşıyorum. Öylesine üstünkörü yazmak istemiyorum. En ince detayına kadar birebir aynı olmasına gayret ediyorum. İnşaAllah gün gelecek işimize yarayacaktır...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    PKART...

Çok hayat belirtisi olmamakla birlikte, gösterge de ufaktan bir hareketlenme mevcut. O nedenle kısa vade bir yukarı deneyebilir...

Fakat aşağı yönlü sayımlar henüz 9 ' kadar gelebilmişler. Bunların 13 'e kadar yolu var...

13 yakabilmesi için ise, sonlara doğru 60.50 altına sarkması gerekiyor...!!!

Yok, eğer tahtacısı şov yapacaksa ki; daha önce hiç öyle bir şey göremedik; o zaman tüm sayımlar iptal olabilir...!!!

Zaten grafikten de görüleceği gibi 57.85 destek seviyesi olarak düşünülebilir...!!!
    PKART...

Hâlen bu yorumum geçerli. Beklediğim seviyeye biraz hızlı geldi, hepsi bu kadar. Yine de; her şerde bir hâyır vardır...

Nasıl olacak da oralara düşecek? diye düşünürken, hiç umulmadık bir şekilde hızlıca beklediğim oluşum gerçekleşmeye başladı bile...

Şimdiden 11 yandı, muhtemelen 12 yarın yanacaktır. 12 yandıktan sonra 13 de yanar diye düşünüyorum ve böylece dip tamamlanmış olur...

Ayrıca diğer sayımdaki (COMBO) 10 da yanmış oldu...

Bu da demek oluyor ki;

- Dip tamamlanmak üzere...

- Kesin dip neresi olur? bilemem ama çok yakın olduğumuz söylenebilir...

- Hem fiyat hem de zaman olarak. Belki 1-2 hafta zamanı kaldı...

Son düzenleme : T/A; 20-03-2025 saat: 01:02.

Grafiğe bakanlar her geçen gün daha da zenginleştiğini fark edebiliyordur...!!!

Az önce de dediğim gibi;

- Biz çalışsak da, birileri elimizden çalıp götürüyor...

Bize düşen çalışmak. Gerisi Allah 'a havale edilir...

Daha bir çok gösterge ve sistem kodlamam lazım. Önemli olanlarını bitirdim. Bundan sonra daha sakin ve yavaş yavaş sindirerek devam edeceğim. Nasıl olsa piyasanın da tadı yok. Kendimizi çok zorlamanın da bir âlemi yok...!!!

Kimsede ses çıkacak hâl kalmamıştır...

Herkese hayırlı geceler...

- Biz çalışsak da, birileri elimizden çalıp götürüyor...

Bize düşen çalışmak. Gerisi Allah 'a havale edilir...

Kimsede ses çıkacak hâl kalmamıştır...
    Mektebi-i Mulkiye'den mezun olunca girdim kamu hizmetine.
    35 yil hizmet sonrasinda emeklilik.
    Guncel durum:
    Emegi gecenler gun yuzu gormesin.

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...
    Hayırlı gunler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Hisseyi üzerime yapıyor şerro taban olda rahatla...
    Paran varsa alacak; yapar O. Çocukları
    Çok şey söyleyebilliriz. Çok şey yazabiliriz. Ancak; 1 torba makarna 1 çuval kömüre oy verenler olduğu sürece biz ülkece bu esaretten kurtulamayız.

Tarihi bir gün yaşıyoruz...!!!

Ömrü hayatınızda görebileceğiniz özel (rezil) günlerden birisi...!!!

Endeks ve tüm hisselerin bu şekilde düştüğünü görme şanssızlığına eriştiğimizi tarihe not olarak kaydedelim...!!!

Çok düşüş gördüm ama endeks bazında taban olduğumuzu daha önce hiç görmedim desem yalan olmaz. Olduysak da ben hatırlayamıyorum...!!!

Nasıl bir ülke olduk, artık anlamakta zorlanıyorum...!!!
    Şimdi ...
    Aklıma güneysu geliyor hemen.. nedense ... Yahu Selim abi yazmasam olmaz, yazsam sen şeyetçen. Mübarek ramazan hürmetine küfür etme hakkımı balkondan kullanıyorum.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Sayfa 313/420 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •