Originally Posted by *Bozkurt Manyakmıyım petkm alıyım Kchol İsctr Thyao Asels Bimas Tcell Sindoma abi dün tabandan alırken el titriyodu ama bugün mükafatını gördük, özellikle asels 0 kilometre Mercedes çekti İsctr harici iyi pirim yaptı
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Sindoma abi dün tabandan alırken el titriyodu ama bugün mükafatını gördük, özellikle asels 0 kilometre Mercedes çekti İsctr harici iyi pirim yaptı Tebrikler dayı.......birazdan LONGları teslim edecem ......zira ortam kaypak......sert hareketlere devam......bunlar kaptırdığı kontratları küçüklerden almak isteyecekler....zararları büyük.....
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Tebrikler dayı.......birazdan LONGları teslim edecem ......zira ortam kaypak......sert hareketlere devam......bunlar kaptırdığı kontratları küçüklerden almak isteyecekler....zararları büyük..... Ben 11540 dan şortumu çektim dayu Biraz şekerleme yapıyım
Originally Posted by *Bozkurt Ben 11540 dan şortumu çektim dayu Biraz şekerleme yapıyım Uyuma diimde
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Originally Posted by işçi74 Uyuma diimde Sıkıntı yok dayu Dealere dedim kızım isteyene istediği kadar mal ver boş geçme şu rakkamın üstüne çıkmasın dedim
Originally Posted by *Bozkurt Ben 11540 dan şortumu çektim dayu Biraz şekerleme yapıyım 200 pivanda burdan geldi 11330 flat Bugünkü hasılat iyiydi
Originally Posted by *Bozkurt Ben 11540 dan şortumu çektim dayu Biraz şekerleme yapıyım Bakalım günün dibini bulabilecez mi 11060 lönk
Originally Posted by *Bozkurt Bakalım günün dibini bulabilecez mi 11060 lönk Alâ alâ bitiremedim, bende para bitti, ne sarı ne Benjamin, sıfır Pere, bol bol hisse
Forum Rules
Yer İmleri