Sayfa 35/101 İlkİlk ... 2533343536374585 ... SonSon
Arama sonucu : 807 madde; 273 - 280 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - X

1.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    PPF ların son 15 günlük getirisine göre + MB nın her toplantısında faiz indireceği varsayımı ile yıllıkta mevduat eşleniği getirisini hesaplayan var mı?

Yani parayı 6 ay veya 1 yıllık bağlasan garanti faiz ile daha kar ile dönem kapatılabilir mi?

Sonuçta CDS iyi seviyede, MB da dolar bolluğu var ve iktidar seçim kazanmak için enflasyonu düşürmek zorunda.
    Herkesten bu yorum için ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM.

BATI CEPHESİNDE DEĞİŞEN BİR ŞEY YOKMUŞ.....

Ben de tasarrufumun yarısından çoğunu yıllık mevduat yapmıştım. Bugün derhal ZARARINA bozdurdum. Dolar makas yediği için FULL Likit fondayım.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Bugün her zaman gittiğim et market e gittim ,%5-10 arası düzenleme gelmiş , Twitter da yazan Lara itibar etmeyin ,döviz bürolarında makas nasıl bilmiyorum

bu kadar olaya rağmen bu başlıkta hâlâ lira mevduat kovalayan var mı diye geldim, neden, eğlenmek için, çok eğlenceli, inanılmaz eğlenceli, fiziki dolar can, fiziki altın canandır.

merkez faiz indirse keşke, sakın çizgisini bozmasın, tüik'te enflasyonu istediği orana çekse keşke.

2018'i anlamayanlar, Aralık 2021'i görmeyenler, Mart 2025'i not etsin ya da etmesin.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

4.  Alıntı Originally Posted by bahad1r Yazıyı Oku
    bu kadar olaya rağmen bu başlıkta hâlâ lira mevduat kovalayan var mı diye geldim, neden, eğlenmek için, çok eğlenceli, inanılmaz eğlenceli, fiziki dolar can, fiziki altın canandır.

merkez faiz indirse keşke, sakın çizgisini bozmasın, tüik'te enflasyonu istediği orana çekse keşke.

2018'i anlamayanlar, Aralık 2021'i görmeyenler, Mart 2025'i not etsin ya da etmesin.
    Yılbaşından beri altın ve serbest fonlarda ortalama %25-30 kazandık. Buradakiler kusura bakmasınlar ama aylık 3 4 lere talim ediyorlar. Aşın kendinizi kardeşim mevduat ve ppf lerde kazanıyor gibi olursunuz ama zaman içinde erirsiniz. Saygılar

5. alternatif ne olaki ppf alanlara altın vb. devamlı yükselecek garantisi varmı

Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Yılbaşından beri altın ve serbest fonlarda ortalama %25-30 kazandık. Buradakiler kusura bakmasınlar ama aylık 3 4 lere talim ediyorlar. Aşın kendinizi kardeşim mevduat ve ppf lerde kazanıyor gibi olursunuz ama zaman içinde erirsiniz. Saygılar
    Hangi serbest fonlar hisse yoğunsa bugun kac eksi yazdı

7. geçmiş kazançlar gelecek için referans olamaz..hele hele serbest fonlar kumar oynamak gibidir

8. bu ülke de paranızın değerini korumasını istiyorsanız doğru zamanda doğru yerde olmak şart..birazda öngörü tabi ki.
    1 yıl civarı ppf ler mevduatlar herşeyden çok getirdi kimse bunu inkar edemez.ancak son 3 ayda 500 bp faiz indirimini bankaya öderken 500 bp,bankadan alırken ( mevduat ppf vs ) 2500 bp etkisi gibi bizlere yansıttılar.bu da demek oluyor ki faiz dönemi bitmiştir..15 gün önce herşeyi full euro yaptım 38.3 ten..15 günde 5 aylık net faiz getirisi kadar geitir oldu ilginç bir şekilde..
    bu faiz indirimleri devam edecek malum.ancak size edecek..bankalar yine kredi faizi vs derken % 40 ları baz alacak..
    Bu yüzden şunu sormak lazım, şu an net getiri aylık ortalam 2.8/3 arası.bu daaha da düşecek.12 ay sonra mevduattan % 30 civarı kar alacaksınız.peki döviz % 30 dan fazla getirir mi getirmez mi?

Sayfa 35/101 İlkİlk ... 2533343536374585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •