Sayfa 365/642 ÝlkÝlk ... 265315355363364365366367375415465 ... SonSon
Arama sonucu : 5131 madde; 2,913 - 2,920 arasý.

Konu: DOLARDA YÜKSELÝÞ kaçýnýlMAZ xxv

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,267
     Alýntý Originally Posted by snkleyp Yazýyý Oku
    CHP yerel seçimlerde oylarýný nasýl artýrdý? Oy verenler ayný insanlar deðiller miydi?
    Adýyaman, Bursa, Afyonkarahisar, Kütahya, Balýkesir, Manisa gibi yerleri nasýl kazandý?
    "Doðru adaylarla" deðil mi?
    Doðru adayla yerel seçimi kazanan parti, doðru adayla genel seçimleri de kazanabilirdi belki de.
    Peki Kýlýçdaroðlu doðru aday mýydý?
    ne zaman dötleri sýkýþýrsa o zaman sarýlýrlar,

Kýç sýkýþtýda ondan verdiler.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,267
     Alýntý Originally Posted by blackman Yazýyý Oku
    bir forumdaþýmýz trt yi gündeme getirmiþ bu trt dedikleri ümmetçilerle fedailerinin propaganda aracý yapýlmýþ siz seçim zamanýnda nasýl muhalefeti yoksaydýðýný görmedinizmi yasal yükümlülüklerini yerine getirmediðini muhalefetten kimse görmüyormu görmedimi bizim gibi sýradan insanlar görüyorda muhaletten kimse görmüyormu aslýnda trt çoktan ya özelleþtirilmeli yada satýlmalýydý akþama kadar muhalefete saldýran bir iktidar partisinin yayýn organý gibi yayýn yapýyor eþdost akrabalarýný tetikçilerini ballý maaþlarla doldurmuþlar ben en az 10 yýldýr trt yi izlemiyorum çünkü ne hale getirildiðini biliyorum muhalefet demek þeytanýn gör dediðini görmektir trt mutlaka satýlmalý bizim paramýzla finanse ediliyor derhal satýlmalý birde üstelik zarar ediyor
    Borsacý olduðumdan sadece teletex bunda varda dikkatimi çekiyor,yoksa yanýndan geçmem,elimden gelse bu kurumu hela yaparým.

ÝBB Baþkan Danýþmaný ve ÝBB Medya A.Þ. Yönetim Kurulu Baþkaný Murat Ongun'un mal varlýðýna Ýstanbul Cumhuriyet Baþsavcýlýðý'nýn talebi üzerine Sulh Ceza Hakimliði'nce el konuldu

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alýntý Originally Posted by snkleyp Yazýyý Oku
    Peki Kýlýçdaroðlu doðru aday mýydý?
    % Katrilyon yanlýþ adaydýr Kýlýçdaroðlu, çöp kovasýna bile oy verecek insanlar "ALEVÝ" bir adaya s.kseler oy vermez.

Alevi düþmaný falan deðilim, ailecek Kýlýçdaroðluna kazanamayacaðýný bile bile oy verdik.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alýntý Originally Posted by reha kaya Yazýyý Oku
    Şaşkın ördek suya götüyle dalarmış, CeHaPe'liler CHP genel merkezine yürümüş.
    Zaytung haberi ise komik.
    Gercek haber ise hic komik degil.

6. Bu toplumda hergün her saat günde 10 kere silkelesen memnun olabilecek kadar cehalette bir kitle var.

7. Ýmamoglu kendisine yöneltilen eylemleri, suçlarý iþlemiþ mýdýr, bilemem.

Ama bu kadar göz önünde, doðal olarakta takipte olan bir adam, Cumhurbaþkanlýðý iddiasý da varken, ÝBB ye Sayýþtay vs kamp kurmusken bu suclari iþliyor ya da isleyebiliyor olmasý benim aklýma hic ama hiç yatmiyor.

Tabi medyaya servis edilen su olmuþ bu kadar para, x itirafci olmuþ gibi haberlerin hiç birine de resmilesmeden inanmiyorum ki tecrübeyle sabit olaylar var.

Ýþin sonunda yöneltilen suclar kamuoyunu ekseriyetle ikna edebilecek deliller ile kanitlanabilirse ne ala çeksin cezasýný iyi ki aday da olamamýþ derim.

Ama eskiden gelen alýþkanlýk, resmi olmayan uydurma belgeler, x,y,z gizli tanýklar girerse devreye zinhar inanmam.

Baktýðým þey suçlu olduðu ispatlanacak mi? Yoksa Ýmamogluna suçsuz olduðunu ispatlaya giderse iþ geçiniz.

Gözaltý süresi sonunda kesinlikle tutuklanacaktir. Böyle bir figürü göz altýna alýp, salýverme riskine kimse girmez zira.

8.  Alýntý Originally Posted by acemþah Yazýyý Oku
    Dövizi indirmeye çalýþmak, iddia edilen 10 milyar dolar civarý satýþ gerçek midir? deðil midir? bilenmez ama,
    hazýra dað dayanmaz.
    Amerika kendi parasýný, altýn karþýsýnda devalüe ederken, TL'nin aþýrý deðerli kalmasý adeta kendi bindiði dalý kesmek gibi,
    Þirketlerde konkordatolar, iflaslar baþladý, nitelikli personeller artýk iþ býrakýyor, yurtdýþýna giden gidiyor, verimsizlik aldý baþýný yürüyor.
    Ýnternet daraltýlmýþ, sosyal medyada sadece Mehmet Þimþeðin her þey yolunda twiti gözükecek þeklinde ayarlama yapýlmýþ.
    Genel ekonomi yönetiminin iþi de zor, yabancý yatýrýmcý gelir elbet..
    Kayseri'ye deniz geldiðinde yabancý yatlarýndan inip yatýrým yapar.
    Yýllardýr dolarýn pahalý yada ucuz olduðunu 1 Litre Pýnar Süt %3.3 yaðlý takip ederdim...baþa baþ olurdu dolarla þimdi 1 Litre Pýnar Süt 49.95 çoðu markette, dövizi tutmak için kaynaklar boþ yere yakýlýyor, 128 milyar dolar hikayesinde de benzer þeyler oldu 8.12 den koptu 18, e gitmiþti. gelinen noktada tekstil, mýsýra kaçtý, otomotivi Çin eline geçirdi, Okumuþ çocuklarý yurtdýþýna gönderiyoruz..!!!
    Hazýra dað dayanmaz, duvardaki tuðlalarýn yerleri ile oynarsan duvarýn altýnda kalabilirsin,
    Serbest bir piyasada ya dövizi tutarsýn yada faizi, her ikisini birden koltuk altýnda taþýmaya kalkarsan yolda testi kýrýlýr...!
    Olay tek baþýna döviz deðil, umarým yanlýþtan bir an önce dönerler, serbest piyasa dinamiklerine müdahil olmayýp sadece fiyat istikrarýna odaklanýlýr.
    Merkez bankasý, vadeli döviz satýþý açýkladý,
    Merkez bankasý gecelik faizleri %46 ya çýkardý...

Cehennemin kapýlarýný açacak kararlar zorlanma ile alýnmýþ oldu .
    El mecbur yine testi kýrýldý..
    Bakalým kaç milyar dolar yakacaklar?
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

Sayfa 365/642 ÝlkÝlk ... 265315355363364365366367375415465 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •