ODAS...
![]()
ODAS...
![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Şu ana kadar DeMark sistemini parça parça kodlayıp, bitenleri paylaşıyorum...
Şimdilik en son bu bölümü bitirdim...
Bu biraz gözümü korkutuyordu. Biraz uğraştırdı ama çok şükür en mükemmel şekli ile tamamladım...
Birebir DeMark 'ın orijinali ile aynı oldu, hatta belki de biraz daha detaylı oldu diyebilirim..
Bunlar aslında bir bütünün parçaları. Asıl sıçrayış, tamamlayabilirsem tüm parçalara yerine oturunca olacaktır inşaAllah...
Çok teşekkürler üstadım..
Sayılıdır terste kalışım.. Umarım tez kurtarırız..
Saygılar..![]()
Destek değil, destekler kırılmış...!!!
Bu tahtayı siz de iyi bilirsiniz: "Düşüşlerde en önde gider ama yükselirken nazlanır...!!!"
Ne yazık ki; çok zayıf ve beceriksiz, üstelik de aç gözlü bir tahtacımız var mâlesef...!!!
Ben düşüş başladığı andan itibâren hiç işlem açmadım. Tahtacı o kadar uğraştı ne oldu? Umduğunu buldu mu, acaba...? Sanmıyorum...!!!
Elimdekileri, filmin sonunu görmek için saklıyorum. Yoksa düşüşü herkesten önce görüyorum ama işlem yapmıyorum. Benim etkim olsun istemiyorum...
Şu an için 4.42 görünüyor...
Yine de benim için hâlâ 5.00 güçlü destek...
Dönüp, orayı geçeceğini düşünüyorum. Düşmemek için çok uğraştı ama akan sel karşısında o da kendisini korumaya alıp salıverdi...!!!
NOT:
İçerisinde bulunduğumuz günleri, normal günler gibi düşünemeyiz. Şu anda olağanüstü zamanlar yaşıyoruz ve siyasi güç mücadelelerinin tam göbeğindeyiz. Taşlar yerinden oynuyor. O nedenle sağlıklı bir piyasadan bahsedilmez. Bu ortamda destek kavramı da geçersiz oluyor...
Kimse taşın altına elini koymuyor ki; destekler çalışsın. Herkes ya satıyor, ya izliyor; fırsatçılar alıyor ama aldıkları ellerinde kalınca tekrar aşağıya doğru sattıkça satış hızlanıyor. Satmayacak alıcılar olmazsa kaçınılmaz bir durum. O nedene destek olayına şu ara çok güvenmemek gerekir. Bu günler de geçecektir. İşte biz o zamanlar geldiğinde kendi oyunumuzu, kendi senaryomuz ile sahneleyebiliriz...
![]()
Tesekkurler iyi calısmalar saglikli mutlu gunler
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri