ODAS...
![]()
ODAS...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Þu ana kadar DeMark sistemini parça parça kodlayýp, bitenleri paylaþýyorum...
Þimdilik en son bu bölümü bitirdim...
Bu biraz gözümü korkutuyordu. Biraz uðraþtýrdý ama çok þükür en mükemmel þekli ile tamamladým...
Birebir DeMark 'ýn orijinali ile ayný oldu, hatta belki de biraz daha detaylý oldu diyebilirim..
Bunlar aslýnda bir bütünün parçalarý. Asýl sýçrayýþ, tamamlayabilirsem tüm parçalara yerine oturunca olacaktýr inþaAllah...
Çok teþekkürler üstadým..
Sayýlýdýr terste kalýþým.. Umarým tez kurtarýrýz..
Saygýlar..![]()
Destek deðil, destekler kýrýlmýþ...!!!
Bu tahtayý siz de iyi bilirsiniz: "Düþüþlerde en önde gider ama yükselirken nazlanýr...!!!"
Ne yazýk ki; çok zayýf ve beceriksiz, üstelik de aç gözlü bir tahtacýmýz var mâlesef...!!!
Ben düþüþ baþladýðý andan itibâren hiç iþlem açmadým. Tahtacý o kadar uðraþtý ne oldu? Umduðunu buldu mu, acaba...? Sanmýyorum...!!!
Elimdekileri, filmin sonunu görmek için saklýyorum. Yoksa düþüþü herkesten önce görüyorum ama iþlem yapmýyorum. Benim etkim olsun istemiyorum...
Þu an için 4.42 görünüyor...
Yine de benim için hâlâ 5.00 güçlü destek...
Dönüp, orayý geçeceðini düþünüyorum. Düþmemek için çok uðraþtý ama akan sel karþýsýnda o da kendisini korumaya alýp salýverdi...!!!
NOT:
Ýçerisinde bulunduðumuz günleri, normal günler gibi düþünemeyiz. Þu anda olaðanüstü zamanlar yaþýyoruz ve siyasi güç mücadelelerinin tam göbeðindeyiz. Taþlar yerinden oynuyor. O nedenle saðlýklý bir piyasadan bahsedilmez. Bu ortamda destek kavramý da geçersiz oluyor...
Kimse taþýn altýna elini koymuyor ki; destekler çalýþsýn. Herkes ya satýyor, ya izliyor; fýrsatçýlar alýyor ama aldýklarý ellerinde kalýnca tekrar aþaðýya doðru sattýkça satýþ hýzlanýyor. Satmayacak alýcýlar olmazsa kaçýnýlmaz bir durum. O nedene destek olayýna þu ara çok güvenmemek gerekir. Bu günler de geçecektir. Ýþte biz o zamanlar geldiðinde kendi oyunumuzu, kendi senaryomuz ile sahneleyebiliriz...
![]()
Tesekkurler iyi calısmalar saglikli mutlu gunler
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer Ýmleri