Sayfa 400/672 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500 ... SonSon
Arama sonucu : 5370 madde; 3,193 - 3,200 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Mars gezegeninde ki çakıltaşına yorum yazan özgür demirtaş sessiz

2. Buradaki en genclerden biriyim ama 28 Subat surecini hatirlayacak kadar da yas var. Sizler daha iyi hatirlarainiz elbet.

Nasil siyaset ve tum kurumlariyla devlet kendi elyle bir siyasi hareket ve lider cikarmisti. O vakitte halkin azinlmsanmayacak bir kismi goz gore gore magdur ediliyordu ve o kesimin destekledigi basa geldi.

Ben maalesef ulkemizde ozellikle bati bloguna katildigi 1952 yilndan sonra tum siyasi kirilmalarin dis destekli olduguna inaniyorum. Dis dizayn demek daha dogru olabilir.

Turkiye nin nasil ve kimler tarafindan idare edilmesini istiyorlarsa bu kisilerin kazanmasi, gerektiginde basta kalmasi icin gerekli her yardimi da sagliyorlar.

3. Hani bu isleri de yaptiklari, istikamet verdirdikleri, her zaman masa olan bir siyasi olusum da var yani adini vermeyelim.

Resmi :
    Ekrem İmamoğlu Terör soruşturmasından adli kontrol kararıyla serbest bırakılırken , yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklandı .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Ekrem İmamoğlu başkanlıktan istifa ederse ya meclisi yerine başka aday seçebilir, ya da yeniden yerel seçim yapılabilir mi?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen soruşturmalar kapsamında nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince; Mali nitelikli soruşturma kapsamında şüpheli Ekrem İmamoğlu'nun suç örgütü kurmak ve yönetmek, rüşvet almak, irtikap, hukuka aykırı olarak kişisel verileri kaydetmek ve ihaleye fesat karıştırmak suçlarından tutuklanmasına, Şüpheli Ekrem İmamoğlu hakkında ise üzerine atılı silahlı terör örgütüne yardım etme suçundan kuvvetli suç şüphesi bulunmakla birlikte mali nitelikli suçlardan zaten tutuklanmasına karar verildiğinden bu aşamada gerek görülmemekle talebin reddine karar verilmiştir.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Ekrem İmamoğlu başkanlıktan istifa ederse ya meclisi yerine başka aday seçebilir, ya da yeniden yerel seçim yapılabilir mi?
    Şu anda başkan içeride iken vekil seçilecek niye istifa olsun
    bir halt olacağı yok.

Şişli belediye başkanı ve İBB genel sekreter yardımcısı Mahir Polat terör soruşturmasından tutuklandı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 400/672 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •