Sayfa 696/708 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706 ... SonSon
Arama sonucu : 5661 madde; 5,561 - 5,568 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1. Normal zaman temettu veren kagit bir yere kadar ucuzlayabilir, bu temettu vermeyi birak, alan oldugu icin nereye kadar ucuzlayacagi kestirilemez. Kagidindan memnun olmayanlar icin risk dagitmada uygun bir ortam aslinda, degis tokus yapilabilir, boylece belki de stres bir nebze azalir...

Deva pddd 0.53, imtiyazli paylar adi ile ayni fiyat sayilaraktan bu deger, gercekte pd kismini belirsiz bir miktar yukari cekmek gerekir heralde...

Sahol pddd 0.59, enerjisa uretim halka arz beklentisi, yuzde 3.75 temettu verimi ile nisan basi kar payi, 25 yildir istisnasiz her yil benzer verimde temettu...

Algyo pddd 0.38, potansiyelini saymak uzun surer, 15 yildir duzenli temettu...

Petun pddd 0.36, bu yilki em istisnasi haric 20 yildir uc asagi bes yukari yuzde 8 temettu verimi ile kar payi paylasimi...

Pnsut pddd 0.27, son iki yil malum haller sebebiynen olan durum haric 30 yildir ortalama benzer sekilde yuzde 5-6 verim ile temettu dagitimi...

Tekfen toros halka arz, muhtemel sirketi ele gecirme hikayesi, koc muhtemel yk satisi, sise, indeks, bunlar iyi fiyatlanirken surunuyo olursa daha gerilimli olur...

Yazdigim sayisal degerler cala kalem oldugu icin sayani itibar olunmaz, teyit etmenizde fayda var.
    Son düzenleme : meldamelda; 22-03-2025 saat: 22:07.

2. Bankalar yıllarca 0.25 ve 0.35 pddd ile bekledi sonra patlama yaptı. Herşey eninde sonunda değerini bulur. Deva sağlık sektörü fk ve pddd ile bir gün değerini görecek bir şirket. Ama şirket halka açıklığı az olduğu için isteyen istediğini yapıyor kağıtta

3.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    Bankalar yıllarca 0.25 ve 0.35 pddd ile bekledi sonra patlama yaptı. Herşey eninde sonunda değerini bulur. Deva sağlık sektörü fk ve pddd ile bir gün değerini görecek bir şirket. Ama şirket halka açıklığı az olduğu için isteyen istediğini yapıyor kağıtta
    Deva' yı düşerken savunanlardan ne farkınız kaldı?

4.  Alıntı Originally Posted by uyuyan Yazıyı Oku
    Deva' yı düşerken savunanlardan ne farkınız kaldı?
    Ben kağıdın artı eksi her yönünden bahsediyorum. düşerken savunanlar ayrıca burada başkalarına hakaretler ediyordu. Hergun yeni ilaç paylaşımı yapanlar bilanço ortada işte ve hepsi kayıp. İnsanların zarar etmelerine yol açtılar. Kağıdın ortağı olarak ben bu şirketin kötülüğünü istemem. Ama hayal aleminde takılmaya gerek yok.

5. strteji fonlardan biraz reel satsın,
    orada dip nokta oluşur diye düşünüyorum..
    mr haas buraları okuyordur..
    ama kendisi için nasılsa piyasa değerinin bir önemi yok..
    bu sebebten buradaki tüm tartışmalar anlamsız..

6. Bu yılki bilançolarda enflasyon muhasebesi kaldırıldı(12 aylık hariç/tahminlere göre o da kaldırılacktır.) çünkü birçok şirket enflasyon muhasebesi ilüzyonları ile hem vergi kaçıyor hemde yatırımcıları manipüle ediyordu.Eğer ki devanın gelicek olan bu enflasyon muhasebesi bilançolarında ihracat ve karlılık önemli oranda göz çarpmazsa 5 yıl sonra tekrar görüşürüz.Yok eğer bu durum gerçekleşirse o zaman daha kısa bir vade düşünebiliriz.Nacizane fikrimdir.

7. Faiz yükselmez inşallah. Yoksa yüksek faizle borçlanmayı seven mistır hazretleri bu fırsatı kaçırmaz.

8. böyle kritik bir dönemde geri alım yapmacaksan ne zaman yapacaksın.

Sayfa 696/708 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •