Sayfa 5/214 İlkİlk ... 345671555105 ... SonSon
Arama sonucu : 1712 madde; 33 - 40 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    SIMDI....hisabim su....

10 600.....yuzde 4 dusus....iner 10 150 ye....birinci gun.....

10150......yuzde 7 dusus....iner 9400 e.....ikinci gun.....

9400.......yuzde 4 dusus.....iner 9100 e.....ucuncu gun.....

KENE SHORT.....

birinci kademe.....10 400....elimde....

ikinci kademe.......10 500....yarin acilista....

ucuncu kademe........10 600...

dorduncu kademe.......10 800 de.....MALIYET IYILISTERME TAVANI ONDAN.....

FURUSMA OLUMUNE.....ya o ya ben....

bunun ucun yazmaya basladim....ORTALIKTA....OLMEK VE OLDURMEK VAR...anlami fecii bir kazanc...veya tek kol yok.
    oteki koyde....

endeks 10 500 de....10 900 dogru gidiyor.....

yabancilar 400 milyon dolar piyasaya soktu....LONDRADAN atmaca kan emici fonlar....eyvah dedim....TURKIYEYI GOCERTECEKLER....

SHORTLUYORUM DEDIM.....VE KKADEMELI SHORTLADIM.....
    birden ve aniden....BIR CISIM YAKLASTI....kuuuttttt 9044....

cismin gelecegini bana....yabancilarin borsaya soktugu 400 milyon dolar soylemisti...

anlamistim.....TURPUN BUYUYU TORBADA...deyip durdular son 1 aydir....

TORBADAYMIS.

EMME....

BEN SHORTTAN KIYAMET KADAR PARA TALAN ETTIM....

EGITIYORUM....CIKISA IKNA EDIYORUM....

HERKEZ cosku icinde....hele hele BABO ve taifesi....kaisidan kuccuk oldugu ucun beyinleri....cabuk ikna oluyorlar.....USLULAR....BUNLARI YONETMEK KOLAY....

emme biri varki....bu alemde....herkesin saygi duydugu....cok zor...tam bir basbelasi....

cikmiyoruz....CIKMAMIZ UCUN BIR SEBEB YOK.....

mal tasimaktan bacaklarinda derman kalmamis.....HAMMAL....piyasa yapicinin....AGIR YUK TASIDIGI UCUN....

OSSURMASI.....

bu.....

DIYOR....ve milleti MALA KILITLEMIYOR....

adi....kuzu....

adini ikeyim....

ipne....

BU NICKI KASITLI ALMIS....

tam bir basbelasi....bizi SHORTLUYOR.....nefes aldirmiyor....

hayatimizdan bezdik...KAC KERE PUSU KURDUK....hep yirtti....
    HALKIMI KORUYORUM....cikiyoruz....TOBO fornasyonu geregi 12 500 garanti diyenlere....BINDIRIYORUM....

hasstirin lem aliklar diyorum....endeks 10 500 den 10 900 e giderken....

tabiiii...BABO adini kasitli kullaniyorum....bana kizmiyacagini bildigim ucun.....
    Son düzenleme : kuzu; 24-03-2025 saat: 05:12.

usaglar...

BABO persembeye kadar yolculuk halinde.....o gelince ben az yazarim....

ikimizde.....tumuyle ayni fikirdeyiz.....

4. 2008 krizi garanti 1.64 dibinden dönüşu bilmistiniz babo ve kuzu muhteşem ikili hayırlı olsun bu sefer akillandik full malda değildim Perşembe günü banka değil düşük sermaye li sanayi kağıtları aldım % 20 portföyle yine kağıtlar dipten 1- 20 verecekler 2008 de öyle oldu ttrak 4tl Halk b 3 TL garanti 1.64 TL şimdi kaç para*100 kat yaptılar ..ytd

TURKIYE OZEL....VARSAYIMLAR ANALIZI....

1....tl faizleri dusuyor....

2....DOLAR-TL kontrollu yatay....

3....KREDILERDE deflasyon var.....

4....borsa 1 yldir deflasyonda.....

deflasyon varsa bir paremetrede....bugun 1 tl ye alacagin o parametreyi yarin 80 kurusa alabilecegin ucun CAZIP DEGILDIR....

AYRICA....

varsayim 2....dolar-tl yatay kontrollu....BU VARSAYIMI KALDIR....bu yok olacak....

varsayim 1.....varsayim 2 nin fonksiyonudur....

VARSAYIM 2 I YOKOLURSA.....VARSAYIM 1 DE YOK OLUR....

bu iki varsayim.....VARSAYIM 3 VE VARSAYIM 4 U....deflasyona mecbur kilar....soyle soyluyeyim....endeks tl bazlida 30 000 e gidebilir....buda endeksin dusmesi demektir....1 dolar endekse....simdi 3 dolar endekste....

VARSAYIMLARDA.....yaniltici ALGI YONETIMI....neyle saglanir....ilizyonla....

algilarin olusturulmasi ve ILIZYON EKONOMISI UZERINE.....

COKUSUN GELECEGINI MUSTULUYORUM....cokusten 3 gun once.....

simdi....cokuyoruz.....

YENI VARSAYIMLAR OLUSTURULUCAK....bunlar nelerdir....bilirsen....PARAYI TIRA YUKLER GIDERSIN....

ben biliyorum.

endeks YEK GUNDE....3 DOLARDAN 2.5 DOLARA DUSTU....ben 2.5 dolarda mala girmis 8600 tl endeks....10 200 tl endekste....yuzde 20 tepkide cikmistim.....

TURKIYE....AYU PIYASASINDA....ve bunun ara fazi olan YATAY PIYASADA.....TEPKILER YUZDE 20 YI GECEMEZ DEMISTIM.....GECEMEDI....

SORU SUDUR....MALA NEREDE VE NASIL GIRECEGIM....VE NEDEN GIRECEGIM....

KAPITALIST MODE....SERMAYE TRANSFER TARZININ ILKI BUGUN YAPILDI.....DOLARI 36 DAN ALANLARA 41 DEN SATMA IMKANI VERILDI....DOLARA 41 DEN BINENLERE 37 LERE GERI INEREK....BIR DAHA DOLARA BINERSEN....EBENIN OREKESINI GORURSUN DENILDI.....

borsada rally var diye GEL GEL yapildi....geldiler....bindiler....zabahin korunde herseyi TABAN yapip....SATTIRMADILAR....

BU YAPILANLAR....EGITIM UCUNDU....AKILLARI ALMIYANLARIN....AKILLARI ALSIN UCUNDU...

egitim.....3 asamalidir....bu birinci asamasi idi....

cokus gunu yazdigim yazi....SERMAYE TRANSFERI....paranin halktan alinip TURK OLIGARGA VERILISI.....oda bu para ile fabrikalar kurup halka is verecek.....KAPITALIST MODE da.....uretim ekonomisinin devletce desteklenmesi....PARITE ILIZYONU ile....

3 asamali SERMAYE TRANSFERINDEN ilki.....bu....

diger ikisinide yazacagim.....bu topikte....

TURKUN YIGIT OGLU.....

kendini BILGIYLE donat.....donat ki....sen onlari TALAN edesin....onlar seni degil.....

HICBIRSEY GORUNDUGU GIBI DEGILDIR....by kuzu....

gorunen ekrem imamoglu.....ama gorunmuyen yazdiklarimdir.....

DOGRU YOKTUR....DOGRU YANSITILANDIR....ODA YALANDIR by kuzu....

2 milyar insanin dogrusu hazreti isa allahtir...HIRISTIYANLAR....obur 2 milyar insanin dogrusu....hayir tek yaratici var oda ALLAHTIR....MUSLUMANLAR....20 milyon insanin dogrusu...yaratici tektir adi YAHWE dir....yahudilik....

hangisi dogrudur.....NEDEN AZINLIKTA OLAN 20 MILYON INSAN....7 MILYAR INSANI YONETIYOR.....

cunkiii.....MUTLAK DOGRU....5 DUYUYA HITAP EDEREK YOKEDILEBILIR....onu biliyorlar....medya....goze ve kulaga bilgi ufluyor.....bu bilgilerle....YUCE REBBIMIZIN DOGUSTAN BEYNIMIZE KODUGU....MUTLAK DOGRU YOKEDILIYOR....VE ARTIK....AKLIMIZIN SAHIBI ONLAR OLUYOR....BIZ ONU TASIYAN HAMMAL OLUYORUZ....PERCEPTION....ALGILAMA....ALGI YONETIMI....

PEKISTIRME.....

DEVASA BANKA KAARTLARINI 3 GUN PESPESE TABANLA KAPAT.....

gozleri ve kulaklarina pompaladigin yalan ve dolana....EYLEMI EKLEDIN...

boynunu kendi uzatir....KURBAN OLAYIM KES KELLEMI BENI BU IZDIRAPTAN KURTAR DER GARIBIM....

ISTE BURASI.....mal alma yeridir....olmek istiyen bu insanlari oldurmek...SEVAPTIR....CANINDAN BEZMISTIR....

aci yaziyorum....

MALINI KAPTIRMAK UZERE OLAN HALKIMI DURDURMAK UCUN.....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,927
    hİSSENET Türü forumlar bilgi kaynağıdır ve süreklilikleri bilgilerin diğer kuşaklara da kalmasını sağlar diye düşünerek devamlılığını arzu etsek de x türü platformların ölümcül saldırıları, seviyesizlikleri vs nedenlerle dönem dönem ümitsizliğe kapılıyorduk. son günlerde mesela sn kentufun topicini tekrar açması, sn kuzunun, sn babonun tekrar topic açmaları ve paylaşımlarına başlamaları güzel gelişmeler. para kazanmak için değil bilgilenmek ve düşünmek için. eğer bilgilenirsek zaten para kazanırız, paranın çoğu zaman pek de önemli olmayabileceğini ya da paranın çok da gerekmeyebileceğini anlarız...

hoşgeldiniz sn kuzu ve sn babo... sn güneysu teşekkürler ikna için. hayılı olsun

Sayfa 5/214 İlkİlk ... 345671555105 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •