Sayfa 587/624 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597 ... SonSon
Arama sonucu : 4987 madde; 4,689 - 4,696 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    Bu son gelişmelerden sonra yatırım açısından zor günler biz yatırımcıları bekliyor olabilir.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Bu son gelişmelerden sonra yatırım açısından zor günler biz yatırımcıları bekliyor olabilir.
    Denizde dalga bitmez sn human.
    Payımı tutarım temettümü alırım.
    Sizin de mottonuz budur diye tahmin ediyorum.
    Syg ytd

3.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Sn human,
    Vade sorunu olmayanlar için alım fırsatı dahi.
    Büyük Türkiye Cumhuriyeti bugünleride atlatır şüphesiz.
    Bayramdan sonra herşey normale döner sanırım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Denizde dalga bitmez sn human.
    Payımı tutarım temettümü alırım.
    Sizin de mottonuz budur diye tahmin ediyorum.
    Syg ytd
    bende bir değişiklik yok.... düştükçe alımda yaparım büyük ihtimalle.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. 2004 yılında 57 bin tl ile ev aldım. Geçen merak ettim aynı tarihte FROTO alsaymışım ne olurdu acaba diye. oturdum 1 saat çalıştım.

kapanış fiyatlarını Borsa istanbul günlük bültenlerinden bulup çıkarmak zaman aldı.hesap yöntemim şu oldu:
    kapanış fiyatlarından alım yaptım. temettü verdikleri tarihte hesaba yattığı günün akşamı aynı tutarda hisse senedi alındı. Bölünmeler hesaba katıldı. Anlayacağınız gerçek işlemler 20 sene geriden yapıldı.
    (Teknikçiler bakar ya açar grafiği şu şurdan şöyle kaysa, şu şurdan dönse, şu mum ....sıının ...d.tüne girse vb.)
    Neyse konumuza dönelim:
    işlem tarihi ---- Kapanış fiyatı --- Alınan Tutar TL --- Alınan Lot sayıs
    15.12.2004 -------- 10,7 ------- 57.000,00 ------ 5.327,10

5.327 lot ile başlayan 20 yıllık serüven sonunda portföyüm 27.537,43 lota ulaşıyormuş. hiç ekstra para koymadan sadece temettüler yattığında kapanış fiyatından hisse alındığında ulaşılan lot sayısı(bedelsizlerde dahil). 2024 yılında toplam 1.127.000,-TL temettü geliri almış olacaktım.

..deli saçması grafiklerle sabahtan akşama kadar sigara, o grafik senin, bu grafik senin sağlığımı kaybetmekten başka bir işe yaramayan ziyan zamana acıyorum. kısa vadede Piyasayı 1 yenersin 2 yenersin ama sonuç negatif toplamlı bir oyun olur senin açından uzun vadede. Hadi bakalım temettü türkiyede olmazcılar, 20 seneye kim öle kim kalacılar saldırın

edit: aldığım ev şu anda 4.5 milyon TL, kiraya masrafına 1 ev verelim....
    "Ne zaman insanlar benimle aynı fikirde olsa, o zaman hatalı olduğumu düşünürüm." Oscar Wilde
    Hiçbir yazım ve gönderim yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by leviathan42 Yazıyı Oku
    2004 yılında 57 bin tl ile ev aldım. Geçen merak ettim aynı tarihte FROTO alsaymışım ne olurdu acaba diye. oturdum 1 saat çalıştım.

kapanış fiyatlarını Borsa istanbul günlük bültenlerinden bulup çıkarmak zaman aldı.hesap yöntemim şu oldu:
    kapanış fiyatlarından alım yaptım. temettü verdikleri tarihte hesaba yattığı günün akşamı aynı tutarda hisse senedi alındı. Bölünmeler hesaba katıldı. Anlayacağınız gerçek işlemler 20 sene geriden yapıldı.
    (Teknikçiler bakar ya açar grafiği şu şurdan şöyle kaysa, şu şurdan dönse, şu mum ....sıının ...d.tüne girse vb.)
    Neyse konumuza dönelim:
    işlem tarihi ---- Kapanış fiyatı --- Alınan Tutar TL --- Alınan Lot sayıs
    15.12.2004 -------- 10,7 ------- 57.000,00 ------ 5.327,10

5.327 lot ile başlayan 20 yıllık serüven sonunda portföyüm 27.537,43 lota ulaşıyormuş. hiç ekstra para koymadan sadece temettüler yattığında kapanış fiyatından hisse alındığında ulaşılan lot sayısı(bedelsizlerde dahil). 2024 yılında toplam 1.127.000,-TL temettü geliri almış olacaktım.

..deli saçması grafiklerle sabahtan akşama kadar sigara, o grafik senin, bu grafik senin sağlığımı kaybetmekten başka bir işe yaramayan ziyan zamana acıyorum. kısa vadede Piyasayı 1 yenersin 2 yenersin ama sonuç negatif toplamlı bir oyun olur senin açından uzun vadede. Hadi bakalım temettü türkiyede olmazcılar, 20 seneye kim öle kim kalacılar saldırın

edit: aldığım ev şu anda 4.5 milyon TL, kiraya masrafına 1 ev verelim....
    Şimde size bir babalık daha yapayım. Bu serüvene 2004 yılında aralık ayında 57 bin ile başdık ya 2008 ekiminde 50 bine, 2009 nisanında 51 bine düşmüş porföy. Hangi babayiğit dayanır buna? s.karım borsasına, temettüsüne, uzun vadesine diyip çıkarsan 2009 kasımında 111 bine ulaşacak portföyden oluyorsun....sabırla ve düzenli olarak biriktirin gençler siz boşverin grafikleri(Grafik sana benim söleğim aydınlanmayı göstermez), kumarı al satı, hisse simsarlığını okuyun öğrenin illa grafik çizecekseniz portföyününüz belirli bir oranıyla kumarınızı oynayın...

Niye simdi bunları yazıyorum ne bilim iste borsa düşünce keyfe gelen tek benmiyim acaba diye....
    "Ne zaman insanlar benimle aynı fikirde olsa, o zaman hatalı olduğumu düşünürüm." Oscar Wilde
    Hiçbir yazım ve gönderim yatırım tavsiyesi değildir.

7. Hz Dudu der ki:

Kriz anında borsadan çıkıp fayise geçmiştim. Şimdi dönüp bakınca diyorum ki, keşke geçmeseydim.

Ytd

8. Mansur Yavaş ın 33 konserine soruşturma

Sayfa 587/624 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •