Sayfa 587/690 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon
Arama sonucu : 5517 madde; 4,689 - 4,696 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    ARENA bu fırtınaya birde spk nın vbts tedbirlerinde yakalandı neden 3 kez devre kestiği için bist deki hisselerin % 80 i bu süreçte 5-6 kez devre kesti ne oldu*.. Bu ortamda bu tedbirin kaldırılması için SPK ya dilekçe yazdım. Elinde hissesi olan arkadaşlarda SPK ya vbts tedbirlerini kaldırılması için dilekçe yazsın mail atsın lütfen..
    Yazdığın metni ve mail adresini paylaşır mısın. Bende göndereyim
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

2. Merhabalar
    Arenada paynet olmasaydi hali perisan miydi?
    Tek hikayesi paynetin satilması mı?
    Klavye de sapitti? Yazamıyorum.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. 54 ten 33 e vay be bu kadarini beklemiyordum,adamlar bizi hammal yapacak anlasildi,ekonomide ve siyasette sular durulmaz kolay kolay kimse de hicbir kagidin altina elini sokmaz
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

4.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    54 ten 33 e vay be bu kadarini beklemiyordum,adamlar bizi hammal yapacak anlasildi,ekonomide ve siyasette sular durulmaz kolay kolay kimse de hicbir kagidin altina elini sokmaz
    60 tan 25 gördük 1 yıl içerisinde
    Bunun karakteri böyle muhtemelen.

5. Sabah sabah heyecan yaptım, çok az da olsa 37.5 ten ilave yaptım. Çıkışa geçti zannettim panik alış yaptım:) Ben eşeğim diye tabela yaptırıp boynuma asıcam:)

6. Arada şanslı olanlar vardır mutlaka.
    Benim portföy baya bir eridi enflasyon karşısında.
    Yaz geliyor don atlet gez,altına da bir terlik giy dolaş yazın diyor.Kafamızda bir huni eksik.
    Delirmemek elde degil,ya sabır.

7. Adama ha 47 ha 37 dedik,33 e kadar gösterdi.

Ha 77 ha 87 diyelimde 90 gösterir belki.

8. "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 587/690 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •