Sayfa 419/566 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519 ... SonSon
Arama sonucu : 4525 madde; 3,345 - 3,352 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Yine uçtun, günlük kaç para havalen olacak?
    Abi niye uçayım vakvak bank maaş hesabım yatırım hesabım Midas da. Seans bitince vakvaka geri dönüyorum. Sıkıntılı günler olduğu için. Daha önce 200 bin havale ediyordum 64 bine izin verdi. Müşteri hizmetlerini aradım öyle açtılar hatta internet bankacılığından da olmadı.

2.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    bilançolardaki kredi riski, faiz riski ciddi boyutlarda... kur riski tarafı da sanıldığı kadar iyi yönetilmiyor.
    evet gavurlarda bunu biliyor endeksin okadar zikzak yaptı sert satışlar geldi bankalarda hiç çözülme olmadı üstelik yüzde dört beş eksi endekste akbank garanti prim yapıyordu bu defa akbank yapıkredi batıyormuş gibi taban taban yaparak satış yiyiyor gavurlar bir risk algılamışlar

3. Bu davalardan birşey çıkma ihtimali yok. Ama yeterli süre içeride tutup sonradan bozulacak bir siyasi yasak kararı verip ilk secimlere sokmamak amaç diye düşünmekteyim.

İmamoğlu İBB harcama yetkilisi değil. Hiç bir ihalede imzası yok. Bu ihalelerde sorun bile olsa bu işlemleri yapan imzaları atanlar sorumlu. Zira İç İşleri Gökçek için bu kararı vermiş.

Kendi sirketinde de İmamoglu seçildiği gün imza yetkisini devretmiş. Yani hadi diyelim kendi sirketiyle İBB arasında yolsuzluk oldu vs. Burada da ona dokunan birşey yok.

Somut bir delil video, yazı vs ile ihalelere müdahale etmediyse boş işler zaten.

Keza ne emniyet ne de savcılık sorgusunda adam gibi bir yolsuzluk sorusu yok.

Ama basina kalsa yüzlerce milyar cep yapmış falan.

4.  Alıntı Originally Posted by blackman Yazıyı Oku
    imamoğlunun hakkında verilen tutuklama kararında mahkemenin kararında bir tuzak var deniyorki terörden kuvvetli suç delili olmasına rağmen bundan tutuklamıyor yani kayyım atmayı bekletiyoruz erteliyoruz demek istiyorlar zannedilmesin kayyım atanmayacak ekonomi ve sokaktaki insanlar bu durumda olmasaydı kayyum ertelenmiyecekti gavur yatırımcılar bunun farkındalar onun için gavurlar bankaların gözünün yaşına bakmadan satıyorlar koca bir levent kırca çıkaramıyoruz
    Kuvvetli suç dediği adamları Yerlikaya almış onun zamanında kalan çoğu isnat edilen suçlar devlet ile yaptığı işlerde var

Memed abi İngiltereye dönmediği müddetçe sıkıntı yok, eğer dönerse durum onun kafası gibi kel demektir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Memed abi İngiltereye dönmediği müddetçe sıkıntı yok, eğer dönerse durum onun kafası gibi kel demektir.
    Adam İngiliz vatandaşı, internet üzerinden istediğini yapar.

Off-shore hesaplar için uzman kadro onun emrinde.

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Abi twet atıyor görünmezlik sihir şurubu içmiş

8. Gün boyu kuyumcular altın büfeler döviz sattı yok satmıyorum kalmadı diyene rastlamadım siz rastladınız mı

Sayfa 419/566 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •