Sayfa 319/367 İlkİlk ... 219269309317318319320321329 ... SonSon
Arama sonucu : 2930 madde; 2,545 - 2,552 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Benim anladığım:

- Yakında Erken Seçim var...!!!

- Özgür ÖZEL aday olarak hazırlanıyor...

Olur, ya da olmaz; bilemem ama ben böyle görüyorum...
    Koskoca Amerika da millete bir bunak ve bir deli arasında seçim yaptıran güç, bizim ülkemizde neler yapmaz... Şu da olmaz denilebilecek bir ülke değiliz...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Arada bir X 'i takip etmek lazım. Ben çok uzak kaldım...

Sürekli çalışınca etrafımda neler oluyor ancak birileri haber verirse öğreniyorum...
    Son düzenleme : T/A; 24-03-2025 saat: 15:08.

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Arada bir X 'i takip etmek lazım. Ben çok uzak kaldım...

Sürekli çalışınca etrafımda neler oluyor ancak birileri haber verirse öğreniyorum...
    Ben haberi gördüğümde borsa çoktan düşmüştü bile, zaten işlem yapacak paramda kalmadığı için pek anlamı kalmadı, tüm hisseler düşüyor ama çok azı adam gibi yukarı tepki verebiliyor, birde hiçbir olumsuzluğun adam akıllı yıkamadığı çok pahalı hisseler var, onlar komple ellerinde kalmış herhalde sürekli askıda tutuyorlar ...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Ben haberi gördüğümde borsa çoktan düşmüştü bile, zaten işlem yapacak paramda kalmadığı için pek anlamı kalmadı, tüm hisseler düşüyor ama çok azı adam gibi yukarı tepki verebiliyor, birde hiçbir olumsuzluğun adam akıllı yıkamadığı çok pahalı hisseler var, onlar komple ellerinde kalmış herhalde sürekli askıda tutuyorlar ...
    Mâlesef bizler hep geç kalmış durumdayız....!!!

Erken haber alsak bile tüm malı satacak hâlimiz de yok, alıcı bulacak hâlimiz de yok...!!!!
    Son düzenleme : T/A; 24-03-2025 saat: 17:08.

5.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Mâlesef bizler hep geç kalmış durumdayız....!!!

Erken haber alsak bile tüm malı satacak hâlimiz de yok, alıcı bulacak hâlimiz de yok...!!!!
    Bizim gibi sıradan yatırımcı için yavaş alım satım tek seçenek, hızlı hareketlerle para kazanmak imkansıza yakın, en azından ben al sat işini çok denedim ve ciddi zararlar yazdım

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Bizim gibi sıradan yatırımcı için yavaş alım satım tek seçenek, hızlı hareketlerle para kazanmak imkansıza yakın, en azından ben al sat işini çok denedim ve ciddi zararlar yazdım
    O kadar çalışıyorum ve bir çok sistem deniyorum:

En güzeli beklemek. Gerisi boş...!!!

Kazanıyorsan, kaybetmesen bile enflasyon götürüyor...!!!

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    O kadar çalışıyorum ve bir çok sistem deniyorum:

En güzeli beklemek. Gerisi boş...!!!

Kazanıyorsan, kaybetmesen bile enflasyon götürüyor...!!!
    Son 4-5 yılda gerçek enflasyon üstü getiriyi bir tek devlet sağlamıştır herhalde, sıfır maliyet sürekli artan vergi ve vergi oranlarıyla, ne borsacılar ne şirketler ne altın yatırımcısı bence gerçek enflasyonu yenmiş olamaz, kabaca aldığım ürünlerin fiyatları 9-10 kat arttı, bu oranda gelir artışı sağlayan varsa bile ben görmedim duymadım...

VAKBN...

TD Lines çalışmasını bir adım daha ileriye götürerek, bundan böyle kırılmaların anlamlı ya da anlamsız olduklarını da tespit edebileceğiz...

Eğer anlamlı ise; devamı gelebilir ve hedef hesabı yapılabilir...

Henüz hedef hesabı kısmına geçemedim ama inşaAllah onu da tamamlayıp, TD Lines başlığını da eksiksiz tamamlamış olacağım...

Anlamlı olabilmesi için DeMark 'ın 3 şartı var. Bunları grafik üzerlerinde gösteriyorum. Hangisi sağlanıyorsa numarası yanıyor. DeMark bile bu kadarını yapmamış. Gerek var mı? bilemiyorum ama ben yapmadan içim rahat etmedi...

Sayfa 319/367 İlkİlk ... 219269309317318319320321329 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •