Sayfa 117/121 İlkİlk ... 1767107115116117118119 ... SonSon
Arama sonucu : 963 madde; 929 - 936 arası.

Konu: KERVT - Kerevitaş Gıda

1. Sayın ft-2
    Sizdeki bu yıldız holding nefretinin sebebi nedir?
    Çocukluğunuzda acaba aileniz ülker çikolatalı gofret istediniz de almadılar mı?
    Kervt gelip, ülker bilancosu paylaşmanız ilginç bir duruma isaret ediyor.

Geçmiş olsun

Çok büyük darbe yedi,,,7-24 ülker sayıklıyor,,,,kafayı sıyırmış görünüyor.
    Son darbeyi lastikten yedi.
    İnsanın psikolojisi bir bozulmaya görsün.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

3. Bilanço hoşuma gitti foruma bakayım dedim. Bir de ne göreyim ft-2 kervt i kötülüyor.
    Yarın alıyorum arkadaşlar Bu herif ne diyorsa tam tersini yapın paranın altında kalırsınız. Tecrübeyle sabit.

4. 2,5 senedir bekliyorum beklemeyen kazanamaz 2,5 sene daha beklerim 8 /10 sene beklediğim hisseler olmuşdur elimdeki hissenin % 5 /10 gibisi kadar yükseldiği zaman dirençlerde satıp desteklerde alırım yani sat al yaparım giderse de % 5 / 10 gibisine üzülmem başka giden yükselen hisseden düşük kalan hisseye aktarma yaparak çoğaltırım başkasının iyi veya kötü demesi ile hareket etmem bilançoyu incelerim ayrıntılı bilanço faaliyet raporunu şirket sunumunu okurum hasılatını artırıyorsa geleceği var demektir 25 milyar hasılat yapmış sermayesi 662 milyon böldüğümüz zaman lot başına 37 76 tl lik hasılatı var gıda şirketleri ile karşılaştırıp hisse hakkında herkes fikir yürütebilir .
    yatırım tavsiyesi değildir

haftalık kervit grafiği yükseleni kesmiş düşeni kesmiş . y t d

5. Tavan hayırlı olsun, uğurlu geldim

Sayfa 117/121 İlkİlk ... 1767107115116117118119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •