08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
çıkan kararda yolsuzluktan zaten tutuklandı Terörden bir daha tutuklamaya gerek yok diyordu ben dedimki kayyum atamak isteseler Terörden tutuklarlardı hem halk hem piyasa tepkisi geriye attırdı.Yarın öbürsü gün yolsulsuzluktan berat etse terör dosyası yine devreye girecek
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Odatv
@odatv
·
8s
Özgür Özel: Bütün kış MASAK raporunu dinlediniz. Akın Gürlek MASAK raporunu ne zaman istemiş 3 Mart, MASAK'ta görevlendirme 10 Mart, rapor ne zaman gelmiş 17 Mart. Yani 19 Mart darbesinden iki gün önce geliyor. Oysa siz Aralık, Ocak, Şubat 'MASAK raporu yukarı MASAK raporu
Daha fazla göster
https://x.com/odatv/status/1904502590055821370
vıcente sen iyi seyret adam yine iyi çarpışıyor![]()
FORMASYON AVCISI 53
Haber Aktif
@haberaktifcom
·
11d
Yılmaz Özdil’den Özgür Özel’e teşekkür…
YouTube yayınlarında ve gazete yazılarında CHP Genel Başkanı’nı sürekli sert bir şekilde eleştiren gazeteci Yılmaz Özdil, Özel’in konuşmasını canlı yayında tam 1 saat dinledi.
Mücadelesi için Özel ve ekibine teşekkür etti.
vıcente bak Yılmaz bile yerden yere vuruyordu Özgürü![]()
FORMASYON AVCISI 53
Benim kafama takilan yerde ayni yerdi "yolsuzlukdan tutuklandigi icin terorden tutuklanmasina gerek yok kismi"
suan terorden beraat etmis degil.
bugun 2 yil once emekli olmus Cumhuriyet savcisi ile denk geldik ona sordum
terorden tutuklanmadi ama beraat da etmedi sayet terorden tutuklamak isterlerse dosyaya yeni bir delil koyup bu delili gerekce gostererek tutuklanabilir dedi
amaclari kayyum atamak olursa olay kucuk yeni bir delile bakiyor buda onlar icin cok zor degil uyduruk bir seyler koyabilirler
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Ekrem Mansur dan sonra protestoları da bitirdi
Rize de bile halk sokaga cikiyor ozgur haydi eve dio Geriye birtek cb adaylığını açıklayıp 5 yıl daha seçimi hediye etmek kaldı
Bu protesto belli bir grup kesim değil
Kayseri de çıkıldı bugün sokaklara bunu sonumlemeye çalışmak büyük is
Kirmizi kart çıkarmasa bari iktidara
Ve teyit de gelmiş.
Bakmak ayrı Görmek ayrı
ROK olarak benim yorumum: Özgür Özel bir lider olarak son 5 günde yeniden doğdu ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı artık Özgür Özel’dir
Yer İmleri