Sayfa 763/1003 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,097 - 6,104 arası.

Konu: Viop LXIII

1. Mart vadelide ise sorun yok ama nisan vadelide ise yarin sabah 10-12 lira asagidan islem gormeye baslar
    vadelilerde long olmanin en kotu yani bu
    Mart ve Nisan ayinda insanlar temkinli davraniyor Mart ayi icerisinde ise nisan vadede pozisyon acmiyor

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    eee tofas temettü vermiş 12 lira...

benim longlar ne olacak?
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

2.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Mart vadelide ise sorun yok ama nisan vadelide ise yarin sabah 10-12 lira asagidan islem gormeye baslar
    vadelilerde long olmanin en kotu yani bu
    Mart ve Nisan ayinda insanlar temkinli davraniyor Mart ayi icerisinde ise nisan vadede pozisyon acmiyor
    yakın vadede sorun yok o zaman...

166 maliyet var direk tüm kar sıfırlanacaktı ucuz yırttık...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    2 gun once sindo soruyordu
    Imamoglunun 2 dosyasi var
    1 tanesi yolsuzluk digeri teror
    yolsuzlukdan tutuklandi ama terorden tutuklanmadi
    Imamoglu oldu ya yolsuzluktan beraat etti diyelim Terorden tutuklanmasi icin teror dosyasina yeni bir delil koyup bunu gostererek tutuklama yapabilirler
    Kayyum atamak isterlerse ayni sekilde dosyaya yeni bir delil koyarak bu delil gerekce gosterilir ve buna istinaden tutuklanir Kayyum da rahatca atanir
    çıkan kararda yolsuzluktan zaten tutuklandı Terörden bir daha tutuklamaya gerek yok diyordu ben dedimki kayyum atamak isteseler Terörden tutuklarlardı hem halk hem piyasa tepkisi geriye attırdı.Yarın öbürsü gün yolsulsuzluktan berat etse terör dosyası yine devreye girecek
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

4. Odatv
    @odatv
    ·
    8s
    Özgür Özel: Bütün kış MASAK raporunu dinlediniz. Akın Gürlek MASAK raporunu ne zaman istemiş 3 Mart, MASAK'ta görevlendirme 10 Mart, rapor ne zaman gelmiş 17 Mart. Yani 19 Mart darbesinden iki gün önce geliyor. Oysa siz Aralık, Ocak, Şubat 'MASAK raporu yukarı MASAK raporu
    Daha fazla göster
    https://x.com/odatv/status/1904502590055821370

vıcente sen iyi seyret adam yine iyi çarpışıyor
    FORMASYON AVCISI 53

5. Haber Aktif
    @haberaktifcom
    ·
    11d
    Yılmaz Özdil’den Özgür Özel’e teşekkür…

YouTube yayınlarında ve gazete yazılarında CHP Genel Başkanı’nı sürekli sert bir şekilde eleştiren gazeteci Yılmaz Özdil, Özel’in konuşmasını canlı yayında tam 1 saat dinledi.
    Mücadelesi için Özel ve ekibine teşekkür etti.

vıcente bak Yılmaz bile yerden yere vuruyordu Özgürü
    FORMASYON AVCISI 53

6. Benim kafama takilan yerde ayni yerdi "yolsuzlukdan tutuklandigi icin terorden tutuklanmasina gerek yok kismi"
    suan terorden beraat etmis degil.
    bugun 2 yil once emekli olmus Cumhuriyet savcisi ile denk geldik ona sordum
    terorden tutuklanmadi ama beraat da etmedi sayet terorden tutuklamak isterlerse dosyaya yeni bir delil koyup bu delili gerekce gostererek tutuklanabilir dedi
    amaclari kayyum atamak olursa olay kucuk yeni bir delile bakiyor buda onlar icin cok zor degil uyduruk bir seyler koyabilirler
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    çıkan kararda yolsuzluktan zaten tutuklandı Terörden bir daha tutuklamaya gerek yok diyordu ben dedimki kayyum atamak isteseler Terörden tutuklarlardı hem halk hem piyasa tepkisi geriye attırdı.Yarın öbürsü gün yolsulsuzluktan berat etse terör dosyası yine devreye girecek
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Haber Aktif
    @haberaktifcom
    ·
    11d
    Yılmaz Özdil’den Özgür Özel’e teşekkür…

YouTube yayınlarında ve gazete yazılarında CHP Genel Başkanı’nı sürekli sert bir şekilde eleştiren gazeteci Yılmaz Özdil, Özel’in konuşmasını canlı yayında tam 1 saat dinledi.
    Mücadelesi için Özel ve ekibine teşekkür etti.

vıcente bak Yılmaz bile yerden yere vuruyordu Özgürü
    Ekrem Mansur dan sonra protestoları da bitirdi
    Rize de bile halk sokaga cikiyor ozgur haydi eve dio Geriye birtek cb adaylığını açıklayıp 5 yıl daha seçimi hediye etmek kaldı
    Bu protesto belli bir grup kesim değil
    Kayseri de çıkıldı bugün sokaklara bunu sonumlemeye çalışmak büyük is
    Kirmizi kart çıkarmasa bari iktidara

8. Ve teyit de gelmiş.
    Bakmak ayrı Görmek ayrı

ROK olarak benim yorumum: Özgür Özel bir lider olarak son 5 günde yeniden doğdu ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı artık Özgür Özel’dir

Sayfa 763/1003 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •