çýkan kararda yolsuzluktan zaten tutuklandý Terörden bir daha tutuklamaya gerek yok diyordu ben dedimki kayyum atamak isteseler Terörden tutuklarlardý hem halk hem piyasa tepkisi geriye attýrdý.Yarýn öbürsü gün yolsulsuzluktan berat etse terör dosyasý yine devreye girecek
Odatv
@odatv
·
8s
Özgür Özel: Bütün kýþ MASAK raporunu dinlediniz. Akýn Gürlek MASAK raporunu ne zaman istemiþ 3 Mart, MASAK'ta görevlendirme 10 Mart, rapor ne zaman gelmiþ 17 Mart. Yani 19 Mart darbesinden iki gün önce geliyor. Oysa siz Aralýk, Ocak, Þubat 'MASAK raporu yukarý MASAK raporu
Daha fazla göster
https://x.com/odatv/status/1904502590055821370
výcente sen iyi seyret adam yine iyi çarpýþýyor![]()
Haber Aktif
@haberaktifcom
·
11d
Yýlmaz Özdil’den Özgür Özel’e teþekkür…
YouTube yayýnlarýnda ve gazete yazýlarýnda CHP Genel Baþkaný’ný sürekli sert bir þekilde eleþtiren gazeteci Yýlmaz Özdil, Özel’in konuþmasýný canlý yayýnda tam 1 saat dinledi.
Mücadelesi için Özel ve ekibine teþekkür etti.
výcente bak Yýlmaz bile yerden yere vuruyordu Özgürü![]()
Benim kafama takilan yerde ayni yerdi "yolsuzlukdan tutuklandigi icin terorden tutuklanmasina gerek yok kismi"
suan terorden beraat etmis degil.
bugun 2 yil once emekli olmus Cumhuriyet savcisi ile denk geldik ona sordum
terorden tutuklanmadi ama beraat da etmedi sayet terorden tutuklamak isterlerse dosyaya yeni bir delil koyup bu delili gerekce gostererek tutuklanabilir dedi
amaclari kayyum atamak olursa olay kucuk yeni bir delile bakiyor buda onlar icin cok zor degil uyduruk bir seyler koyabilirler
...
Ekrem Mansur dan sonra protestolarý da bitirdi
Rize de bile halk sokaga cikiyor ozgur haydi eve dio Geriye birtek cb adaylýðýný açýklayýp 5 yýl daha seçimi hediye etmek kaldý
Bu protesto belli bir grup kesim deðil
Kayseri de çýkýldý bugün sokaklara bunu sonumlemeye çalýþmak büyük is
Kirmizi kart çýkarmasa bari iktidara
Ve teyit de gelmiþ.
Bakmak ayrý Görmek ayrý
ROK olarak benim yorumum: Özgür Özel bir lider olarak son 5 günde yeniden doðdu ve CHP’nin Cumhurbaþkaný adayý artýk Özgür Özel’dir
Yer Ýmleri