Burada yazdıklarım kendi kişisel görüşüm olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Ekrem İmamoğlu İstanbul'da üst üste 3 kere iktidar partisini,her seferinde daha fazla oy alarak mağlup etti.Cumhurbaşkanlığı seçimleri için de kamuoyu yoklamalarında açık ara önde idi.Böyle olunca ,sandıkta yenemedikleri İmamoğlu'nu hukuku katlederek, anayasa mahkemesi kararlarına ve avrupa insan hakları mahkemesi kararlarını çiğneyerek "gizli tanık" iftiralarıyla hapse attılar.Bu 16 milyon nüfusu ile dünyanın en büyük şehirlerinden biri olan İstanbulda "millet iradesine darbe","millet iradesine gasp"tır.
İmamoğlu'nun önü kesilecekse, onun yerine en iyi Cumhurbakanı adayı eşi Dilek İmamoğlu'dur.Eşi büyük bir mağduriyete uğratıldığı için Ekrem İmamoğlu'na gidecek oylara ilaveten ,kararsızların oylarını ve iktidar partisine oy veren bazı kadınların da oylarını alır,açık ara seçimi kazanır.Yıpratacak,iftira atacak,çamur atacak bir şey bulamayacakları için iktidar partisi için eşinden de daha güçlü bir rakip olur.
Dilek İmamoğlu Cumhurbaşkanı olduktan sonra ,yargı zaten hiç bir haklı nedene dayanmadan tutukladıkları için Ekrem İmamoğlu'nu u dönüşüyle hemen tahliye eder,o da eşini Cumhurbaşkanı yardımcısı olarak atar ve bakanları Cumhurbaşkanı yardımcısına bağlar,ülkeyi fiilen yine Ekrem İmamoğlu'nun yönetmesinin yolu açılmış olur.
CHP başka birini aday gösterirse yine iktidar partisinin ekmeğine yağ sürmüş olur.
Yargının bağımsız ve tarafsız olmadığı bir ortamda, muhalefet adayına seçimlerde en az 20 puan fark atmadıkça seçimi kazandırmazlar.Bunu da ancak Ekrem ya da Dilek İmamoğlu sağlayabilir.
Son düzenleme : deniz43; 27-03-2025 saat: 11:31.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Gerçi para viop hesabındayken şeytan dürtüyor arada bir ama kendimi tutmaya gayret ediyorum..
PPF lere şöyle bir göz gezdirdim. Bazılarında şubat ayında büyük çıkışlar olmuş. Milyar milyar böyle. Bu çıkanları borsa fonlarına yönlendirdilerse borsanın şubat sonu mart başı çıkışını açıklar. Sonrasında bu fonları alanlara da sağlam dayak attılar tabi.
Böyle bir düşüncem var. Buradaki arkadaşlar da yorumlayabilirler mi?
PPF ler serbest fon değil.
Serbest fon ismi üzerinde içindeki döviz devlet tahvili mevduat hisse senedi altın gibi yatırım araçları içinde istediği gibi ağırlık artırıp azaltan bir fon. Fon yöneticinin öngörüleri düşünceleri doğrultusunda böyle hareketler ile max verim elde edilmeye çalışılıyor. Risk var tabi. Ama genelde takip ettiğim serbest fonların son 1 yıllık getirileri fena değil. Yani işte iyi yönetilmişler. Bankacıları salla.Onlara üst den ne emir gelirse şunu aldırın şunu sattırın onu uygularlar.
Yer İmleri