Sayfa 35/308 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon
Arama sonucu : 2464 madde; 273 - 280 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    50 milyar tl ne kadar yapıyor... 1 saniye

doğru haklısın
    E5 de EDS var, 1500 metre mesafe içinde 70 km ile gitmelisin, EDS bitmeden ilave olarak adam yola radar koymuş. Bu açlık başka bir boyut. Yani 90 ile giden hem EDS den hemde yoldaki seyyar radardan ceza ödeyecek. Öldürmeden sürekli her yıl 1,5-2 milyar dolar burada viop üzerinden malı götürmek zorundalar.

YATAY PIYASA......

turkiye.....1 dolar endeksten 3 dolar endekse cikti 5 yilda.....sonra YATAYLASTI.....2.5 DOLAR ENDEKS 3 DOLAR ENDEKSTE.....2 YILDIR YATAY......

ciplak gercek.....suanda hala YATAY PIYASADAYIZ.....bunu dun reiz....heybede hala TURPLAR var diyerek teyit etti.....anlami......22 yildir iktidarda olan reiz.....NE OLURSA OSSUN IKTIDARDA KALACAGIM diyor....

boylece.....HEDEF FEYZA......yeniden oldu....

veee.......YATAY PIYASA SURECEK.....

nedir YATAY PIYASA.....emme-basma dir.....emiyorsun.....yuzde 20 ciktimi geri basiyorsun.....

ben ne olursa ossun....IKTIDARDA kalacagim dersen.....EKONOMI yi duzeltemezsin....tersine cokertirsin....DIPLOMA SAHTE....biber dolma kokmus....filan.....TURPUN BUYUGU....TURP....

geri yatay piyasaya sokuyor turkiyeyi.....

ne demek bu.....8800 e dustuk....cik yuzde 20.....gidecegi yer....10 500 maksimum....

BU DURUMDA.....

dipten yuzde 20 tepmis BIST 30 hisselerinden karla 9800 de cikmistik....TEK KADEME MALI TUTUYORDUM....onuda gomup....geri.....en buyuk getiriyi sagliyacak TL MEVDUATA yatacagim.....ILAVE MAL ALMAYI BIRAK....hammal olursun....biran once TUY.

UNUTMAYIN.....bu cokusu....OTORITE durduracak dedim bu topigi actim.....

OTORITENIN durdugu bu cokus......ZORLAMADIR.....sihhatli degildir.....hele otoritenin basinda ki....EKONOMIDEN BANA NE.....onemli olan KOLTUGUM diyorsa.

Alıntı Originally Posted by mdogan06 Yazıyı Oku
    daha fazla bilgi ucun....bu linkte verilen TOPIGIMDEKI yazilarimi okuyun....orada uzun uzun anlattim....TURKIYE VE DUNYA ekonomisini.....burada yeniden anlatamam....

biz TALANCIYIZ.....hammal degiliz.....HAMMAL sirket sahipleridir.....kendi mallarini tasimak mecburiyetindeler....

mali bize yikip....tasiyin lem hammallar....derse....onu boyle...OYLUM OYLUM OYARIM....OYA GIBI.....PARALARINI ALDIM.....bali uretti....aldim yedim.....imdi....TUYME ZAMANI....heybede daha cok TURP varmis....dun reiz datli datli anlatti.....DINLEDIM.

TURKIYE SIYASI ARENA....

hem muhalefet partileri....hemde iktidar partileri....yeniden sekillendiriliyor....

FECIII sancili bir surectir bu....

birden ve aniden.....MHP nin erken secim demesi an meselesi....bu bizi....2 DOLAR ENDEKSE....SONRADA 1.80 DOLAR ENDEKSE CAKAR.

arkadaşlar ACİL bir durum:

adana balcalı hastanesinde yatan bir yakınım için ACİL kana ihtiycım var.

grubu A rh+

başka gruplardan verilip, onun yerine Kızılay'dan A rh+ kanda verilebiliyormuş ama öncelikli olarak a rh+ olsa iyi olur dediler

adana, hatay, osmaniye, mersin illerinde olup, ve bu konuda bana yardım edebilecek olan varsa sevinirim

şimdiden teşekkürler

ne yaptim.....

10 800 den piyasayi shortladim....cokecegiz dedim....coktu SHORTLARDAN PARAYI KATLADIK.....

DIPTE MALA GIRDIK.....YUZDE 20 ALIP......10 IS GUNU SONRA....geldigimiz yere geri donuyoruz.....TL MEVDUAT....YUKSEK FAIZ.....

netce itibari ile....ANAM BENI....HAMMAL OL DIYE DOGURMADI.

Sayfa 35/308 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •