Sayfa 36/186 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon
Arama sonucu : 1481 madde; 281 - 288 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    arkadaşlar ACİL bir durum:

adana balcalı hastanesinde yatan bir yakınım için ACİL kana ihtiycım var.

grubu A rh+

başka gruplardan verilip, onun yerine Kızılay'dan A rh+ kanda verilebiliyormuş ama öncelikli olarak a rh+ olsa iyi olur dediler

adana, hatay, osmaniye, mersin illerinde olup, ve bu konuda bana yardım edebilecek olan varsa sevinirim

şimdiden teşekkürler
    ADANADA KAYINBIRADERIMI ARADIM SOYLEDIM CITAK....aktive oldu....umarim vaktinde yetistirir....

2.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    TURKIYE SIYASI ARENA....

hem muhalefet partileri....hemde iktidar partileri....yeniden sekillendiriliyor....

FECIII sancili bir surectir bu....

birden ve aniden.....MHP nin erken secim demesi an meselesi....bu bizi....2 DOLAR ENDEKSE....SONRADA 1.80 DOLAR ENDEKSE CAKAR.
    Bu olması en muhtemel senaryo. Reisgiller basdayken 300 dolar üstünde kalıcılık hayaldi. 2016 dan beri değişen sistemde bütün gücü elinde toplamış bir reisin iktidarı ölmeden bırakması mümkün mü.Heleki sarı kafaya tüm tavizleri verip içerde istediği operasyonu yapma izni verilince. Biz yatayda çok surunuruzde sen hala Dolar hala 40 TL yi geçmez dermisin? 180 dolarda mala 7 ceddinle girermisin. Bu 180 dolar gelirse dolar TL ne olur beklentin ne olur

3. Birde dip not koç holdingin baslatmadigi ralli ralli değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,062
    .............
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,062
    Nerden ,nereye
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

DURNA GUSLARI.....GOKTE SUZULUR DUYNAYI SEYREDERLER.....GORURLER HERSEYI...

reality-1....APO ile HDP ye....kurt ve solcu secmene....CENGEL ATILMIS durumda....

reality-2....CHP ic cekismelere suruklenmis durumda.....

reality-3....MUHALEFET YOK.....

sonuc.....ERKEN BIR SECIM ilani.....BORSA....TRANSIT 2 DOLAR ENDEKS.

BEN ISE....

bir durna gusuyum....

ONEMLI UYARI.....

paranin yarisi ile dolara giriyorum.....obur yarisi ile mevduat faizi.....bu faiz yuzde 60 a cikacak.

BORSAYA....shortlamak ucun gelecegim....SHORTLUYACAGIM....dipte kapatip....mal alip yuzde 20 ciktimi...UFLEYECEGIM...

CARESIZ KALMIS....sirket sahaplarini talanim surecek....ISIM BU benim....SOYMAK SOGAN GIBI...ve cucugunu yemek.

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    ONEMLI UYARI.....

paranin yarisi ile dolara giriyorum.....obur yarisi ile mevduat faizi.....bu faiz yuzde 60 a cikacak.
    doları geç emmi... yanlış ata basıyon parayı... eşek o eşek adana yarışları ne ise dolarda o

Sayfa 36/186 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •