Sayfa 37/307 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
Arama sonucu : 2455 madde; 289 - 296 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Gazamiz mubarek ossun....turkun furuskan evlatlari.....

dolar demişken bugün akşam dolar analizi var... ana haberden sonra yabuşturacağım

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    doları geç emmi... yanlış ata basıyon parayı... eşek o eşek adana yarışları ne ise dolarda o
    SOYLE CITAK....obur koyde yazdim....cokusun ilk gunu....36.5 dan dolara binmistim cokusten on gun once....COKUSTE 41 DEN DEHLEDIM.....YUZDE 14 KAZANDIM....hic dolarim yok....37.5 dan binecegim....37.7 den dondu....

linki verdim....tikla...git orayai oku.

ILIZYON EKONOMISI icabi.....bunlar olmak mecburiyetinde....

4.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    onemli uyari.....

Paranin yarisi ile dolara giriyorum.....obur yarisi ile mevduat faizi.....bu faiz yuzde 60 a cikacak.

borsaya....shortlamak ucun gelecegim....shortluyacagim....dipte kapatip....mal alip yuzde 20 ciktimi...ufleyecegim...

Caresiz kalmis....sirket sahaplarini talanim surecek....isim bu benim....soymak sogan gibi...ve cucugunu yemek.
    40 tl geÇmez dİyordun baŞkan neden dolar aliyorsun

AKKIZ ALDIK ÇIKMIYOR GÜN GEÇTİKÇE ERİYOR BİRDE FORD

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    SOYLE CITAK....obur koyde yazdim....cokusun ilk gunu....36.5 dan dolara binmistim cokusten on gun once....COKUSTE 41 DEN DEHLEDIM.....YUZDE 14 KAZANDIM....hic dolarim yok....37.5 dan binecegim....37.7 den dondu....

linki verdim....tikla...git orayai oku.

ILIZYON EKONOMISI icabi.....bunlar olmak mecburiyetinde....
    rakamlar küçük olunca ben % hesabını yapamıyorum... 2 günde % 15 se gir... hatta benim paralarıda yolayım benim yerimede furuş orada

analiz akşama... şimdi furuşuyorum.. adioss

dün fspx'e gelen % 1 üzeri satıştan sonra, bugün bistin fışkırtamayacağı anlaşılınca

düşüş durdurucu VARLIK FONU devreye girdi yine

ingilizler 1 parti mal verdi

% 2 bu.. boru deell...

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    3,5 milyar para çıkışı ve bugünkü satıcılar ile

şu % 2 gücü geçebilirse, bravo deyip alkışlamak lazım

onu zıplayıp geçemezsin...

ancak yataylarsın kahverengi sabüt kalır, mavi aşağı gelir... (şimdi bunu yapıyor )sonra DALAVERE çevirirsin

Alıcı var ise piyasada tabi ki düşüş durur ama nereye kadar sürdürülebilir

http:// https://www.sozcu.com.tr/son...cezasi-p156102
    Ne yazarsam yazayım, kişisel fikirlerimdir ve kesinlikle bir yatırım tavsiyesi değildir.

8. Son 1-2 yıldır borsa eski borsa değil, tahmin etmek teknik yada temel bakmak sonuç vermez. Ana kitle short olursa bu long yapar, ana kitle long olursa bu short yapar. Ayrıca çoğu zaman yatayda bezdirir.

Sayfa 37/307 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •