Sayfa 844/1003 İlkİlk ... 344744794834842843844845846854894944 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,745 - 6,752 arası.

Konu: Viop LXIII

1. Borsadaki 1 yatırımcıya sormuşlar
    Düşsede bende çıksada bende sitirateşisi ne demek.? deye
    Karşısındaki arkadaşta demiş ki,

Oo tamam buraları dibe yakın diyip Yeni gelenden 10 guruş, lanet gelsin böyle borsamı olur diye Eski gidenden 10 guruş
    Toplam 20 guruş için tezgahı açmak demek. Demiş
    Hamdım Piştim Yandım

2. 20.12.2024 ile ilgili beklentimi paylaşmıştım takip edenler bunu hatırlatmışlar siyasi belirsizliği öngöremedik ne kadar sert olduğunu hatta bu işi ortaya atanlar bile bu kadar rüzgar beklemiyorduki attıkları adımlardan geri adım attılar.
    diğer stratejiler devam gram altın ppf kapattık şuanda bekle gördeyiz acele edilecek bir durum yok
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Muhabir
    @MuhabirHaber_
    ·
    23s
    Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan:

"Elazığ belediyesinde bir ihale yapılıyor. Bir şirket 82 araç için üç yıllık kira bedeli olarak 530 milyon liraya ihaleyi kazanıyor.

Oysa aynı araçların satın almak isteseniz ödeyeceğiniz bedel sadece 100 milyon lira."

https://x.com/MuhabirHaber_/status/1905170812841107843

bakalım yargı hergün bir sürü böyle iddiaları değerlendirecek mi
    Elazığ da toplamda trafikte 83 arac var yada yok, demek ki 82 si belediye ye ait bunu elazığ da mı yapıyor demeyin, aslında onların suçu yok, aradaki tüm parasal farklar merkeze gidiyor, işde merkez bu paraları istanbul gibi yerlerden toplayamadığı için rahatsız.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kuzu da aylardır beklerse neden olmasın feyza
    1-2 ay sonra sene başı 15-16.000 yazan analistler varya 13-14 yazmaya başlayacak oda yeni siyasi turplar olmazsa
    ekonomik program yara aldı ne kadar kabul etmeselerde 8-10 ayda verdiğin faizle 61 milyar dolar toplamışın 3 günde 30 milyarı geri verdin ,
    dolares 38 üzerine oturmaya başladı elektriğe doğalgaza nisanda zam söylentileri, Macronun dün konuşmalarında 2 şeye değinmiş akşam buraya koydum diyorki bunlar olmazsa Avrupadanda salvo gelir diyor anlayana kimse kendini kandırmasın borsa uçucak kaçıcak diye .
    Borsa ve piyasa nasıl kendine gelir biliyormusun imamoğlunun avukatları bayramdan sonra itiraz edicekdir tutukluluk durumuna tutuksuz yargılama çıkar arkasından Ümit bey aynı şekilde tutuksuz yargılama olur kılıçlar indirilir piyasa bunu güçlü fiyatlar arkasından meşhur catsa vs al ver olur bir anda karabulutlar maviye döner şimdi sorucaksınız 30 milyar dolar yakan bir iktidar buradan döner mi onuda yaşayıp görücez
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5. dün boşuna tası taragı satıp tatile cıkmadık...

hisselerde vade sonu ne yapacağı az çok tahmin ediliyor...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

dün şort dediğimiz yerden % 2,5 üstü getiri (3'e koşuyor ) verdiğimiz üçün, birşeyler karalama hakkımı kullanıyorum

şimdi... eylül 2021

iktisat,işletme,ekonomi yüksek doçent ordinaryüs profesör MERKEZ BANKASI BAŞKANI (!) faizi düşürüp...
    doları 8,54 ten, 20 aralık 2021 haftasında 18 tl'ye fırlatıyor.
    merkez bankasının kasasında ne dolar var ne altun ki; 18'e gitmesini engelleyemiyorsun.

ingiliz tefeciler geliyor başkana

''başkanım artık sen % 60 enflasyonla yaşarsın... bizdende 15 tl borç alacaksın...

biz bu 15 tl'ye enflasyon oranı+ birazda bizim karımız ile % 80 kazancı nereden alacağız ?

dolar mı ? altun mu ? tl mi ? ''

başkan diyorki ''owlum siz bu okulu nerede okudunuz ? sizdeki beyini kuşa taksam ters uçar dolar, altun olurmu ? sığırlar ''

dolar olsa...(% 60 bile olsa ) 20... 32.. 50.. 80.. 128 4 sene sonra 128 tl olur

bu 80 milyon dolar, altun uzmanıdır..

dolar 128 olursa bizi iktidarda tutarlar mı ? TUTMAZLAR

TL'den vereceğim % 80'ninizi

bu 80 milyon KKM bilmez, FAİZ bilmez... ülkede faizi % 100'e çeksem... ''lan bu % 100 faiz ile devlet senede ne kadar zarar ediyor demez... 3,5 TRİLYON TL KKM'ye park etseniz... bunda devlet ne kadar zarar etti demez, bilmez..

tek bildiği dövizcilerin ekranlarında ''doların kaç yazdığıdır ''

o yüzden, doları altunu geç... TL'den alacaksınız % 80'inizi ''

yani aralık 2021'den sonra tefecilere TL'den vermek yerine, DOLAR'dan verseydik...

dolar şuan 85 gayme olmalıydı.

bu vesile ile kuzu emmi, bu başlığı 1,15 dolar endekiste açmıştır.

peki 1,15 doalr endekis UCUZ MU ?

8. Borsa O kadar basit ki...O kadar kolay ki ..anlayana.!
    AL bekle- SAT bekle.
    Dönme dolap gibi.
    Dön baba dönelim..

https://www.youtube.com/watch?v=CQAgMIYY-IE

YTD
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

Sayfa 844/1003 İlkİlk ... 344744794834842843844845846854894944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •