Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Pozisyon acarken tp ve stop ekleme dediginiz gibi farkli
bear abi sabah bilgi verir en iyi bilen o
viop basliginda online pozisyon yazanlar genelde stop kullanmaz yada yazmazlar
bazen ben yazarim stop su diye %99 stop olur o pozisyon
ideali su Tp 3x ise bu pozisyon x de stop olmak zorunda
tp ve sl a ornek en guzel mertabi var actigi pozisyon %3 terste kalir stop olmaz ama %1 kar ile tp olur
kullandigi hesap oyle yada boyle bir gun sifirlanir
viop basliginda pozisyonlarini yazanlar tplerine bakarak yorumlarsak 1 tane pozisyonu karli kapatamazlar
50 point tp si olan pozisyonu 250 point terste kalsa bile sl olmuyorlar
neden diye sorsan klasik cevap: kaldiracim dusuk
%10 terste kalip stop olmayan karli kapatilan mesajlar gordu bu gozler
ornek bigshort var gelir pozisyon acar her %1 terste kalisinda pozisyon arttirir ama eninde sonunda o pozisyonu karla kapatir [Duyduguma gore Fed buna calisiyormus]
ben bu sekilde pozisyon yazanlara gazoz kapakcilari diyorum
...
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
pacal yapan hesap gercekten islem yapiyorsa oyle yada bir gun oda sifirlanir
12.000 lerden long acip ve pacal yapan bir kiside suan batmis olmasi gerekiyor
10.600 lere dusmus vadeli hadi teminat tamamladi devam dedi
2 vade spot buralarda kalsin %70-80 zararda ordan gelir
kademelere bakarsak yuksek kontrat ile islem yapmak cok zor ky icin
Kisinin 100 x sermayesi vardir x lirasi ile vadelide pozisyon acar bunu konusmaya gerek yok
ama 2025 ocak ayinda X sermayesi ile isleme baslayip aralik 2025 de bunu 2x yapmak bistte gercekten zor[vadelide]
Hisse.net de 20bin uye varsa bu basariyi yakalayabilen sayisi 1 elin parmaklarini gecmez herhalde
Son düzenleme : Culpable; 04-04-2025 saat: 03:26.
...
Günaydýnlar... Dün ayný saatlerde grafik bakarken benim de baþýma benzer bir durum geldi...Birden ekran karlandi ve "no boot device found" diye bir hata verdi pc.. RAM lari söktüm temizledim falan bayaðý bi uðraþtým...Siz de yazýnca ilginç geldi simdi..Belki sadece tesadüftür ama sorunun yazýlýmsal olduðunu düþünüyorum...Alttaki linke bir göz atýn isterseniz..
https://youtu.be/1MZni64fm44?si=tPURdzABTFiL3xkE
Abd kendi bilancosunun farkýnda, borçlarýnýn farkýnda ve bunu kabul ediyor. Durumu lehine çevirmek için cari açýðý öncelik aldýlar. Kim abd ye mal satýyorsa ayný miktar almalý, almýyorsa sattýðýna vergi gelir. Yaþanan þey tam olarak budur. Dünya ticareti bunu kabullenecek. AB içinde bir çok ülke kabul etti, itiraz eden ise çekik gözlüler.
Bir çok ülkenin veya varsa liderin yapamadýðýný yaptý, TEÞHÝS yaptý. Biz cari açýk veren hasta bir ülkeyiz dedi. Baþkalarý gibi emekli ikramiyesinin 1000 lirasýný ödemek için bayram tatilinde kesilecek trafik cezalarýný beklemedi. Abd hastalýðý ile yüzleþti.
Sonu iyi olur kötü olur, o kadar makro düzeyde bilgimiz yok. Tahmin edilmesi zor bir durum. Bazý ekonomistler bu durum enflasyona neden olur enflasyon da resesyonu getirir tarzýnda açýklama yaptý. Þimdiden bu tarz yaklaþýmlar doðru deðil.
Dünya son yýllarda gördüðü en ilginç vergi uygulamasýna adým attý ve buna raðmen fiziki altýn beklendiði gibi 6 bin onslara gitmedi. Petrolün gerilemesi altýnýnda düþmesine neden olacaktýr.
Dünya umarým 8 milyar nüfusu ile daha yaþanacak bir noktaya doðru gidiyordur.
Yer Ýmleri