Sayfa 869/1003 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,945 - 6,952 arası.

Konu: Viop LXIII

1. Kemal Sunal'ın bir filminde hani bir rulet sahnesi vardı.Ruleti diğerinin yerine de kendisi oynuyordu,sonrada ben sıkıldım al sen devam et diyordu.Sanırım bende sıkıldım yazmaktan,sizlerde okumaktan( okuyorsanız) sıkılmışınızdır.Malesef ne dersek diyelim kendi hayatımız dışında hiç bir şeyi değiştirmeye muktedir değiliz .Ben ütopya ' nın ütopya olduğunu, ütopisterin/araftakilerin sisyphos cezasına çarptırıldığını anlayalı yıllar oldu . Aslında yaşadıklarımız kendi tercihlerinizi bir sonucudur.Fakültede aynı sıralarda oturduğum bir kişinin bireysel bir tercih neticesinde yıllardır vergi rekortmenleri listesinde yer alması,beraber oturduğum, yediğim içtiğim bazı arkadaşlarımın yine benden farklı bir tercihte bulunarak yüksek..... kurumlarının baş köşelerinde oturmaları benim açımdan şaşırtıcı değil.Gelelim toplumsal meselelere veya memleket meselelerine kafa yoran sizlerle benim aramdaki bağa.Bense her gün tepeye tırmanmaya devam ediyorum. Eğer bir gün benim bu cezam biterse ( biliyorsunuz mitolojiye göre bitmiyor) toplumun fertleri olarak sizin de cezanız biter.Aksi halde ise bu kısır döngü içerisindeki sığ tartışmalar ve bir sonraki dönemin karadelik misali bir önceki dönemi yuttuğu aynılıklar içerisinde ömürler tamamlanır gider.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bende yanlar bitik... cümlelerin başı ve sonu yok

en sola bir küfür... en sağa bir küfür yazsam onumayoru
    hala reklam mı çıkıyor ?

Alıntı Originally Posted by @yörük@ Yazıyı Oku
    macideyi grafik üzerinde kullanmak....güzel fikir.... irdelenmeli....

iyi bayramlar...
    örnekleri çoğaltabilirim

milimetrik dokunuşlar adlı sanat eseri...

burası mühendislerin kumar masası olduğu üçün burada tam oturuyor

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    hala reklam mı çıkıyor ?
    evet... ne çıkması lazımdı ? sana bir foto atmıştım ondan mı ? puahahah

unutmadan şu grafiğide kaydedin bir yerlere

biri gelipte ''şunu yabdılar, bunu yabdılar ...'' derse... borcunan yaptılar dersiniz (ben demekten yoruldum )

2001 ekonomik krizi ile 42'den 62'lere çıkıyor

sonra DERVİŞ POLİTİKALARI ile 62'den 32'ye düşüyor

2006'dan sonra, yani ''herşeyi ben bilirim, ağada benim, paşada benim... den sonra

32'den 64 teyiz tekrar

NOT: neden dış borcu 450 milyar dolar yazdığımda burada var (onun yarısı özel sektörün diye savunacaklardır bu sefer de )

öyledir... ama devletin borcunu az gösteriyorlardır defterlerde (tüik enflasyon hesaplamalarından hepiniz şahitsiniz )

250 gösteriyorlarsa... yine benim dediğim gibi 450 milyar dolardır o

katar'dan , bae'den... bahreyn'den... alınan paralar gözükmez devletin hesaplarında... onlarıda ekleyin

7. Cumhurbaşkanı Erdoğan:

“Bir haftadır yolsuzluğu örtmek, hırsızlığı gizlemek, soygunu perdelemek, sahtekarlığı savunmak adına her şeyi yaptılar.†büyüksün reis. yalnız yıllardır olanlardan da bahsetsen hatta gerekeni yapsanız da

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    NOT: neden dış borcu 450 milyar dolar yazdığımda burada var (onun yarısı özel sektörün diye savunacaklardır bu sefer de )
    hadi özelin diyelim;

özel sektörün 200 milyar dolar borcu olması iyi birşey mi ?

ülkenin bütün büyük kuruluşlarını satsan heralde bi 400 eder... onlarda yarı yarıya borçlu

alacaklılar yarın gelse yarısına el koysa şirketlerimizin, koyarlar

iyi birşey mi bu yani ?

kamun batık... özelin batık

Sayfa 869/1003 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •