Yavuz
@_yavuzc
·
14s
Mehmet Þimþek, yurtdýþý çýkýþ yasaðý bulunan TÜSÝAD Baþkanlarýný Brüksel’de düzenlenecek yatýrýmcý toplantýsýna davet etti
TÜSÝAD Baþkanlarýnýn baþvurularý savcýlýk tarafýndan reddedildi
Fýkra gibi ülke
#bist100
bu haberleri görmüyor çünkü iþlerine gelmiyor 2.78 beklenen enflasyon 2.48 gelmiþ onu görüyor algý böyle birþeybr haber var onu bulursam koyarým
DW Türkçe
@dw_turkce
·
15s
Avrupa Birliði, Ýstanbul Büyükþehir Belediye Baþkaný Ekrem Ýmamoðlu'nun tutuklanmasýnýn ardýndan Türkiye ile iþ birliðini gözden geçirme kararý aldýðýný duyurdu
Teknik olarak bakarsakta þubat ayýnda burada ne dedim mart ayýnda yükseliþ yapmasý gerek aylýk grafik bozulacak diye mart baþý bir þekilde yükseliþ baþladý aylýk barý sattan kurtarýcakken 19 mart la imamoðlu tutuklama hikayesi ile aylýk grafta bozuldu , burada bazý arkadaþlarý okuyorum nerde iþlem yaptýklarýnýn farkýnda deðil hafta sonu birþey paylaþtýk 11 martta gazeteci çýkmýþ bayramdan önce imamoðlu tutuklanacak demiþ ve oldu kimden aldýn bu bilgiyi soran yok , kimler bu bilgiyi borsada , dolarda paraya çevirdi soran yok siz sanýyormusunuz bu servis edilen haberle borsa bu þekilde yöneten pozisyon ayarlamasý yapmasýn , millet diyor ya yabancý hiç acýmadan çýktý neden adam buradaki tezgahý görüyor bu yüzden 3 gün fiyata bakmadan sattý .Borsa ucuz hikayeleri mevcut kime göre neye göre bilançolarý durumu ortada, program yara almýþ gözüküyor, dolarýn stabil kalmasý bu programýn en önemli ayaðý burayý bozduk en olumsuz haberde bize yine dolar sattýrýr durumda .Global Trumpla beraber resesyon fiyatlamasýna baþladý .Mevduat paranýn durumuna göre %45-48 faiz veriyor risk yok bu yüzden buraya giricek olan parada sýnýrlý ve oynak olucak.
Olumlu hikaye çýkarmý derseniz bana göre CHP nin kurultayýndan sonra imamoðlu avukatlarý itiraz olayý ne sonuç verir onu takip edicek piyasa oradan tutuksuz yargýlama vs birþey çýkarmý yoksa belirsizlik devam eder CHP hamlesine bakar piyasa siyasi belirsizlikten dolayý
günaydýn, hayýrlý iþler vop esnafý
merak etmeyin... yettim
daxýstaki düþüþe karþý olan müthiþ direnci kýrmaya geldim
bi iþten anladýðýnýz yokbi iþi beceremiyonuz
![]()
Yer Ýmleri