Sayfa 322/367 İlkİlk ... 222272312320321322323324332 ... SonSon
Arama sonucu : 2929 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

ASELS...

Ders niteliğinde hareketler yapıyor...

Her şey ASELS ile başladı, hâlâ öğretmeye devam ediyor...!!!

Dün ve bugün Destek Çizgisi 'ni ihlal etti. Fakat her ikisinde de ihlal başarılı olmadı. Oysa dün ilk ihlâl olduğunda mavi aşağı ok ile ihlal olduğunu bildirirken okun üzerinde asıl görmemiz gereken 1, 2, 3 gibi niteliğini gösteren sembolleri göremiyoruz. Bu durumda düşüşlerin kalıcı olmadığını anlayabiliyoruz...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Yazılım henüz bitmedi. Çok çalışmaktan aşırı yoruldum ve araya başka işler de girince mecburen yavaşlamak zorunda kaldım...

İnşaAllah bittiğinde; grafiğe bakınca neyin ne olduğunu hemen anlayacağız...

İlerleyen aşamalarda ise eğer canlı veri bağlayabilirsem otomatik sinyal ve grafik bile gönderebilecek inşaAllah...

Hocam, saygılar

Dyo bakabailirmiyiz uygun bir zamanınızda

Tşk

Alıntı Originally Posted by NKN Yazıyı Oku
    Hocam, saygılar

Dyo bakabailirmiyiz uygun bir zamanınızda

Tşk

DYOBY

İlk bakışta kırılıma sebep olan barın niteliksiz olduğu görülüyor. Bu şu demek:

- Beklenmeyen oldu. Oyuncular yukarı yönlü hesap yaparken, aniden planlar değişti...!!!

Eskilerden kalan 20.54 stop seviyemiz vardı. Orası şu anda çalışmış gibi görünüyor...

Şu anda her şey orta. Net bir sinyal gelene kadar yapacak bir şey yok...!!!

Arada hatırlatırsanız son durumlarına bakarız...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Başlık sakini tüm dostlar aileniz ve sevdiklerinizle şeker tadında bir bayram dilerim. Yola cikacak olanlar yolunuzda farinizda açık olsun. Gideceğiniz yerlere süratle gideceğinize yarım saat geç gidin diğer bayramda görüşelim. Buyuklerimin ellerinden kucuklerimin yanaklarından öpüyorum.

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    DYOBY

İlk bakışta kırılıma sebep olan barın niteliksiz olduğu görülüyor. Bu şu demek:

- Beklenmeyen oldu. Oyuncular yukarı yönlü hesap yaparken, aniden planlar değişti...!!!

Eskilerden kalan 20.54 stop seviyemiz vardı. Orası şu anda çalışmış gibi görünüyor...

Şu anda her şey orta. Net bir sinyal gelene kadar yapacak bir şey yok...!!!

Arada hatırlatırsanız son durumlarına bakarız...

Tşk, eline, aklınıza sağlık

Sevdikleriniz, sevenleriniz eksik olmasin hayatinizdan.

Iyi Bayramlar.

8. Tüm dostların Ramazan Bayramı mübarek olsun, nice mutlu bayramlara...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Sayfa 322/367 İlkİlk ... 222272312320321322323324332 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •