Sayfa 52/359 İlkİlk ... 242505152535462102152 ... SonSon
Arama sonucu : 2870 madde; 409 - 416 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Bu başlığı şu anda 11 kişi okumaktadır. (2 üye ve 9 ziyaretçi)

yol yakınken geri dön yeğeen.

2. İyi bayramlar olsun. Bir birimizi yemeyi bırakalım.
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    DUSUS BITMEDI....BENZERLIK ANALIZI....by kuzu....

YATAY PIYASADA DIP OLUSUMU.....iki dalga halinde dususle olur..... bu dustugumuz birinci dalga idi....OTORITE 9000 endekste alima gecti.....ve yuklu miktarda mal aldi....GUCU TUKENDI....

PIYASA.....YENI NORMAL edindi.....nedir bu YENI MORMAL....

REALITY-1....FAIZLER 4 PUVAN ARTTI.....artik kredi ile alimlar AYVAYI CIG yedi....

reality-2.....DOLAR-TL yi tutmak ZORLASTI.....

REALITY-3.....COK SAYIDA FON COK PARA KAYBETTI.....bunlar satisa gelmeye devam edecek.....

reality -4......BORSA artik herkez ucun OCU oldu.....

bu yeni normalde......IKINCI DALGA DUSUSLE.....DIBE ULASACAGIZ....

daha sonar graflarinida asarim......

SISTEMIK KRIZI ONLEMEK ICIN 9000 DE OTORITE BARAJ KURDU.....KREDI KULLANAN FONLAR BATACAKTI.....SISTEMIK KRIZ OLUSACAKTI....

o onlendi......

oyleyse.....BAYRAMDAN SONRA....PIYASAYI SHORTLAMAK UCUN TETIKTEYIM...

.

OTEKI koye asmisim dun....burada istiyenler az oldugu ucun asmadim....iki tarafida okuyanlar var....ayip olmasin diye asiyorum...
    Son düzenleme : kuzu; 30-03-2025 saat: 23:41.

OTORITE SISTEMIK KRIZI ONLEDI.....simdi artik SORUNSUZ bir sekilde dusebiliriz....bir sakinca yok artik.

cuma vade sonu idi hisselerde....20 kusur milyar civari eslesme yapildi bitti....buda sistemik kriz acisindan onemliydi....sorunsuz bitti....DUSUSE...sistemik bir engel yok artik.

ALARKO yu inceleyin....ne dedigimi daha iyi anlayin....

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    4 Tl değil. 10.200 TL den 1.2 milyon Halkbank aldım diyordu.

Aldığını bir türlü ispat etmedi.

Ki bu kadar dava konusu olup sürekli satış yiyen bir şirkete neden bu kadar büyük yatırım yapılacağına bir anlam verememiş ve Halkbank hissesinin olumsuzluğuna dair uzun zaman tahtasında yazılar yazmıştım.

Onun daha önce yazmış olduğu bilgi dola yazılarından gaza gelenler onunla aynı pozisyonu almış olabilirler ve

Halkbank yıllarca hep aynı fiyatta kaldı.

Devalüasyondan önce zararına satmayanlar ANA paralarının dolar bazında YÜZDE 95 ini KAYBETTİLER.

Yani Halkbank YILLARCA diğer tüm banka hisselerinden farklı hareket ederek yatırımcılarının TÜM SERVETLERİNİ SIFIRLADI.
    Ben kuzunun dediğini yazdım.
    bir halt olacağı yok.

7. Ödemerin sorunsuz şekilde bertaraf edilmesi , bankacılık sektörüne güveni artırmaz mı ? Usta ne dersin ? bu konuda....

8.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    OTORITE SISTEMIK KRIZI ONLEDI.....simdi artik SORUNSUZ bir sekilde dusebiliriz....bir sakinca yok artik.
    Kuzum Ziraat HPC fonu ile Ziraatin borsa yatırım fonlarını alıyor. Büyük ihtimal kamular buraya 6'şar milyar TL aktarmış. Bu fonun %30 daha likit varlığı var. Bu miktarda bir alım daha yapabilirler. Büyük ihtimal borsayı 9000 altına çok da şey ettirmeyin demişler. Bu havada şort giymek isteyen yarın da tanga giyer. Ha bana yakışıyor dersen buyur podyum senin.
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

Sayfa 52/359 İlkİlk ... 242505152535462102152 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •