Sayfa 56/186 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon
Arama sonucu : 1488 madde; 441 - 448 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

beni BOYKOT etme pohunu yedigim....

givrasiyor....TURK OLIGARG.....

yanasmis iktidara HAZINEYI soyuyor....SOYMA LEM dedin mi....YERLI VE MILLI ol lan diyorlar....

olduk lem IPNELER....KUVA-I MILLIYE OLDUK.....mallarinizi almiyacagiz....KULA KULLUK ETMIYECEGIZ....bu bizim keyfimiz...keyfime ne karisiyorsun lem....KIROYUM EMME PARA BENDE....canimin istediginden alirim....istemediginde almam..

nasildim AYHAN im....beyenmedim deme....GELBIMI KIRARSIN....topigimi gunde 15 kez ziyaret etmezsen...NAMERTSIN LAN...HA HA HA

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Bir saat hediye edildi diye bütçe açığımızı kapatacak zarrap gibi bireysel çabaların önüne geçtiler.

Halbuki katara VİP i kullanarak yüzlerce sefer yapıp ucuz altın işine girenler gibi girişimcilerimiz önünü tıkamasak kimseye ihtiyacımız olmazdı.
    VIRTUE....

qatar....son bir haftadir....hukumet aleyhinde yayinlara basladi....al cezirede....yani suprizler cogaliyor...siki dur.

usaglar....

BABO beni cok kotu kazikladi....

topigi ac....ben uc gun sonra gelirim dedi...kanadadan turkiye ye donecekti....

GEMIYLE DONUYOR galiba....geldiginde....bende onun yazmadigi gun kadar yazmiyacagim...PROTESTO EDIYORUM.

5. Babo x de yazıyor

Endeks umut verici demiş

yarin.....borsa aciliyor....yeni furusmam ucun tetikteyim....piyasayi shortluyacagim....hedef 8200.....

SIMULASYONUM BU.....ben piyasadaki her firsati paraya ceviren....FURUSAN BIR AKINCIYIM...PARA PARA PARA.....ISIM BU....yorum yazarak....elestiri beklerim...ki girecegim pozda gozden kacirdigim bisey var miyi gormek..

bu simulasyonla ilgili yorumum geride....OLMAZ DIYE BIR ELESTIRI GELMEDI.

.

7. By kuzu
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

benden baska....yarin ve onumuzdeki 15 gun....borsanin ne yapacagini tahmin edip....ona gore pozizyon alacagini soyleyen biri....

VAR MI.?????

cugap....YOK ISE....

onlari okumanizada gerek yok....LAGALUGA ve bos isler genel mudurlugu adam dolu....

Sayfa 56/186 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •