Sayfa 890/1003 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940990 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 7,113 - 7,120 arası.

Konu: Viop LXIII

1. Ekmelettin e de aynı şekilde oy verildi. Ya bizim bilmediğimiz bir şey varsa, ya kazanırsak diye istemeye istemeye, kk nın deyimi ile tıpış tıpış oy vererek kaybedilen bir seçim daha.

Bu tip öğrenilmiş çaresizlikte ısrar edildiği sürece seçim kazanamaz muhalefet.

Gündemdeki son olaylar da bu çerçevede değerlendirilmeli.

İmamoğlu hapiste kalıp yerine daha etkisiz bir aday ile seçime girilirse olacak olan belli. İktidarın muhalefeti dizayn etme çalışması bu da.

gençler neden korkmuyor çünkü kaybedecekleri birşey kalmamış artık. umutlarını bile çalmışlar..

okusa iş yok. iş buldu ne ev alabilir ne araba.

ülke derin krizde. ve uzun vadede bile düzelmeyecek duruma gelmiş.

birleşmekten başka çare bulamadılar.

bu insanları sokaktan alı koyamazlar artık... 9 günlük tatil falan işe yaramaz.

arife günü gördük maltepeyi. millet bayramı umursamadı.

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    muhalefet topyekun birleşebilirse..

bunu kopmle yıkar. çünkü yenemeceği biri karşısında çıktığında ne olduğunu tüm tr gördü.
    Topyekün birleşsin muhalefet tamam da, ana muhalefet partisinin başındaki zat seni beni sözde karşısında olduğu tarafa tam anlamı ile peşkeş çekiyorsa, satıyorsa orada bulunmanın anlamı kalmamıştır. Bunun herhangi bir şekilde etrafından dolanıp haklı çıkarılacak bir yanı yok.

ben olaya muhalefet vs bakmıyorum parti tutan biri bile değliim.

bir konuda birleşmeliler.

ben zihniyete bakarım... ülkeyi ileri götürsünde a kişi b kişi diye bakmam.

kişiler gelir gider.

o değilde polisin pikaçuyu kovalama sahnesi.. dünyada eşi benzeri görülmedi

pikaçudan ne istediniz yaw.

6. Bu ülkedeki en zor meslek siyaset. Çünkü yola çıkacak adam bulmak imkansız. Her an herkes tarafından satış yemek mümkün. Arkadan gazı verirler yürü yardır aslansın kaplansın derler sonra ya sopayı ya parayı görünce toz olurlar

O yüzden çok da fanatikleşmeden orta yolcu takılmak en iyisi. Yarının ne getireceği belli değil.

Parti maaş bağlamamışsa hiçbir partinin fanatikliğini yapmak akıl karı değil.

7.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Topyekün birleşsin muhalefet tamam da, ana muhalefet partisinin başındaki zat seni beni sözde karşısında olduğu tarafa tam anlamı ile peşkeş çekiyorsa, satıyorsa orada bulunmanın anlamı kalmamıştır. Bunun herhangi bir şekilde etrafından dolanıp haklı çıkarılacak bir yanı yok.
    sizin kafada olanlar yüzünden iktidar burada zaten.
    2 sayfa geriye gidin apka yı okuyun verdiği örnekleri okuyun başka birşey söylemeye gerek yok.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. saman dolu beyinler var.1300 kez belediye denetlenmiş .6 yıl da hafta nın 5 günü bir tane açık bulamamışlar.sonra da yalan lar iftiralar yapan hamdolsun diyen dini bütünler.aponun affını konuşmak 10 maaş huzur hakkını veren alan seçim bitiminde değişime uğrayan ampul belediyeler tamamında yapılan souygunlar nerden nereye bunlararı ayırt edemiyenler burda daha neyın savunmasındasınız.yetmedi birde rahmetli volkan konak a bile dil uzatma cüretinde 55 tane öğrenciye burs veren milyon dolarlık reklam parasını halka yalan söyleyemem diye ret eden demokrat adam gibi adamdı.dayanamadım.

Sayfa 890/1003 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •