Sayfa 962/1003 İlkİlk ... 462862912952960961962963964972 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 7,689 - 7,696 arası.

Konu: Viop LXIII

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi culpable abi dün senin içinden geçti. Lombardinili abimizi parkta bekleyen kokmuş züğürt emekli haline sokup gitti. Şoktayım bir bidon kolonya döktüm hala kendime gelemedim Sayın Mert abim.
    Ayasofya 2005 adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz...

Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Onun ağzı bal yerken alamanlar ne yiyecek işçi abim emekçim.
    Merkel'in

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Hadi seni kıskandı ..çıtak ın ne suçu var ,bozkurt ayasofya ne ? alper e bile ayar vermiş gece

ben .. o kadar da onun parasını almadım ki ..bi 28bin lira ..ammma büyüttü haaa
    Akşam gelir bir açıklama yapar..Senle baya geçmişi var ben tanımam..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

4. midas güvenlimi kullanan varmı yurt dışı için
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi culpable abi dün senin içinden geçti. Lombardinili abimizi parkta bekleyen kokmuş züğürt emekli haline sokup gitti. Şoktayım bir bidon kolonya döktüm hala kendime gelemedim Sayın Mert abim.
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...36#post7010436

Dün Coke i biraz fazla içti o ...Coke derken bizim bildiğimiz Coke yani koka kola değil ..burundan alınan

10452

Sen de bi daha bunu ağırlarken dikkat et ..bu hep herkese gider - yancı yanee ,ama ona giden yok nedense

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    midas güvenlimi kullanan varmı yurt dışı için
    Sorunsuz ben ilk piyasaya girdiğinden beri kullanıyorum..

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Hadi seni kıskandı ..çıtak ın ne suçu var ,bozkurt ayasofya ne ? alper e bile ayar vermiş gece

ben .. o kadar da onun parasını almadım ki ..bi 28bin lira ..ammma büyüttü haaa
    Culpable abi baba dokanmadı. Sadece evimde misafir olduğunu çay içtiğini aslında kahvaltı masası kurdum sabahın köründe kaymaklı. Culpable abi toktu yanındaki forumdaş kardeşim kahvaltı yaptı.

Sayfa 962/1003 İlkİlk ... 462862912952960961962963964972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •