Sayfa 126/151 İlkİlk ... 2676116124125126127128136 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: Sistem Analiz

1. PPK da atılan saatlik pinbar maşallah güzel tuzak attılar. Saatlik bar net doji sepet kurda hemde saatlik kamayı aşağı kırmış gibi göstererek atılan bir bar maşallah güzel ayı tuzağı şimdi çok sağlam sarması lazım ki ayılar uyanmasın.
    Pinbarın testini 30 lukta yaptı usdtry saatlikte aşağı tekrar sarmasınada gerek yok ama hayırlısı artık.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    buraya sadece dolar atsan herkes ona bakıyor.
    Bizim grafiği yapanla japonu yapan algoların benzerlikleri önemli. Normalde 76,4 çalıştıran algo bugün 88,6 yaptı o yüzden usdtry de saatlik bar kapansın dedim yani benzerlikler önemli japon pinbarı çaktığı gibi zıpladı şimdi bizimki ne yapacak görelim.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

3.  Alıntı Originally Posted by lowdown Yazıyı Oku
    Sadece 1 hafta dolar bu seviyesinde veya aşağısında kalır kaç kişi diyebilir.şahsen ben diyenlerden olmam.yüzde 1 verir 2 verir trade yapan yapar.çoğu bizim gibi 3,80 4 ve üzerini beklemek istemez.ama hiç dolarım olmasa bile 1 hafta bu seviye ve altında olacağını beklemem.ytd.
    4,40 hedefim var,sabırla bekliyorum. yalnız önemli olan 3,59 altında her noktada alıcı olmak ve yüksek dolar faizi almak. ben bu ay vaktim olmadığı için %4,25 gibi mütevazi bir faiz aldım ama gelecek ay bunu yükseltmek için gerekirse banka değiştiririm.

4. koca trendin başından beri şu 50/50 görülmedi euroda.
    1,1680 den 1,1704 de çektikleri andak 50/50 oldu tepede takır takır mal kitleniyor KY ye şimdi yukarı çektikçe alış tarafı %50 üzerine çıkarsa iyice bir rahatlarız.

5. Şimdi
    Chf kazanı kaldırdı başlarım euronun şimarık PY sine dedi bastı %1 i bugün dünkü düşüşüde geri aldı üstüne yükseldi
    Japon iyi darbe yedi 100,70 e kadar basıldı ama 88,6 fibodan döndü ve 111,74 ve 112,34 e gelirse orda kazanın ağababası kaldırılacak.
    Goldda sentiment uçmuş durumda %75 alış %25 satışta bunda yani bu epey ilginç bir şey %25 satıcı %75 alıcıyı nasıl finanse ediyor akıl mantık işi değil.
    Bizim eşşekle usdzar ikisi gene korele zarda sıkıntı faiz düşürümü oldu orda PY nin işine çomağı soktu biri o yüzden düşüşte inanılmaz basıyorlar.

6. Sepet kurda bu var beyler hani bunun ne olduğunu anlatmama gerek yoktur herhalde. Yukarı kırmadan önce aşağı saatlik 100 pipslik iğneside var 3,5200 hareketinde yapıldı orada stoplar kesildi şimdi sıra yukarı sarmada ama sert lazım öyle tin tin yaramaz işimize.

7.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Şimdi
    Chf kazanı kaldırdı başlarım euronun şimarık PY sine dedi bastı %1 i bugün dünkü düşüşüde geri aldı üstüne yükseldi
    Japon iyi darbe yedi 100,70 e kadar basıldı ama 88,6 fibodan döndü ve 111,74 ve 112,34 e gelirse orda kazanın ağababası kaldırılacak.
    Goldda sentiment uçmuş durumda %75 alış %25 satışta bunda yani bu epey ilginç bir şey %25 satıcı %75 alıcıyı nasıl finanse ediyor akıl mantık işi değil.
    Bizim eşşekle usdzar ikisi gene korele zarda sıkıntı faiz düşürümü oldu orda PY nin işine çomağı soktu biri o yüzden düşüşte inanılmaz basıyorlar.
    PALA da para çok ama asla MB'ler kadar değil. ocaktan beri inanılmaz riskler alıyor. FED'i etkisiz göstermek için ne tavizler veriyor. tek amacı kendi pozisyonlarını kurtarmak.

3,52 geliyormu ston

Sayfa 126/151 İlkİlk ... 2676116124125126127128136 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •