Ptf 3400 doğalgaz 15000 yersen
Ptf 3400 doğalgaz 15000 yersen
Ttf 36 Euro gaz referans 13000 BOTAŞ veriyor 15000 çık işinden çıkabilirsen
Nihai doğal gaz satış fiyatlarında sanayi tüketicileri için ortalama % 20, elektrik üretim santralleri için ise ortalama %24,2 oranında artış söz konusudur.
Tarifeler 5 Nisan 2025 tarihi itibariyle geçerli olacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Nihai elektrik perakende satış fiyatlarında mesken abone grubu için %25, kamu ve özel hizmetler sektörü abone grubu için %15, sanayi abone grubu için %10 ve tarımsal faaliyetler abone grubu için %12,4 oranında artış yapılmıştır....
kamuoyuna saygıyla duyurmanızı seveyim...
benzine de %5 zam geldi (2.5tl) ,daha birkaç gün önce. o zamdan sonra petrol ve doğalgaz fiyatları %11 civarı ucuzladı. brent 74'ten 66'ya indi.
dogalgaz ttf yilbasindan bu yana 3ayda 47 eurodan 39euroya indi. %17 ucuzladi.
bakalım benzine 5tl indirim yapacaklar mı?
bu zamlardan sonra nisan ayı enflasyonunu da %2'nin altına indirirler. orası kesin
hisse 26sentte yine iyi tutundu
bu kadar sağlam kalmasını beklemiyordum.
zamanında 8 sent görmüştü.
bugünkü koşullar, o günkünden çok da farklı değil aslında. yapılandıra yapılandıra ilerliyor.
cemaat batmasına müsade etmedi.
piyasa takas fiyatına artık bakmıyorum bile. gazın metreküpü kaç lira olmuş , egemer bu ay kaç saat çalışmış? adana'ya yağmur yağmış mı?
artık hiçbir önemi kalmadı şirket için.
bir mucize bekliyorlar
9,73 TAVAN...Bilanço çarşamba gelecek.
-Başarılı bir yatırım sabır, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduğunuz ya da ne kadar efor harcadığınızın bir önemi yok. Bazı şeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklı kadını hamile bırakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsınız. WARREN BUFFET
Yer İmleri