Sayfa 978/1003 İlkİlk ... 478878928968976977978979980988 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 7,817 - 7,824 arası.

Konu: Viop LXIII

1. FX felan ticaret yapan insanlar icin iyi
    ornek:toptancisin
    Italya'dan 50 kg altin siparis verdin ons 3000$
    bu kulceleri 30 gun icerisinde isleyip teslim ediceksin firmalara
    iscilik kar marjinda %15 diyelim
    hemen girisiyorsun fx e 50kg altin karsiligi miktari shortluyorsun
    altin fiyati yukari giderse fx de zarar yaziyor ama elindeki kulceler ayni oranda degerleniyor
    altin asagiya giderse fx deki pozisyonun kar yaziyor eldeki kulcelerin degeri dusuyor
    Hedge etmis oluyorsun %15 iscilik kazanci temiz kaliyor [bu arada aldigin swap da yanina kar kaliyor]
    ha bunu yapmamis olsan ons 3000$dan 2900$a dustugu zaman koydugun dolar bazli sermayeden zarar etmiis oluyorsun buda ana parani geri yerine koymak icin iscilik kazancinin %12 ye dusmesine sebep oluyor {rakamlari sallama yazdim ]
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Spx bugün %-4.4 3X şort etfi olan kişi %13.2 artıda mesela..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    Midas Mobil içinde tam olarak nerede bunlar?
    piyasalar (buna tıklayınca 4 seçenek geliyor)
    ABD borsası-BIST-Fonlar-Kripto
    bu 4 menüden başka menü uygulaması içinde bende yok
    midas mobili indirmiştim cepte çalışan türü bu) pc uygulamasını mı indirmem lazım ????
    Mobil zaten pc uygulaması yok..mobildeki arama tuşuna bu etflerin sembolünü yazacaksın yoksa toplu olarak çıkmaz..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

4. KOLD iyiymiş keşke petrol olsaymış
    petırol-altın-parite ETF si olsa iyi para kazancı olur gibl
    tüm yazdıkların haricinde sanırım başka ETF yok

5. Midas in basit bir uygulamasi var degil 100bin$ 1000$ gonderip islem yapmam
    10$ az komisyon vermek icin midas i tercih etmek bana mantikli gelmiyor
    midas 3$ komisyon aliyorsa deniz yatirim 13$ komisyon aliyorsa tercih deniz yatirim olmali midas degil
    yurtdisi islemleri turkiyeye ilk getirenlerden birisi gedik yatirim idi Saxo bank iel birlikte calisiyorlardi
    Bear abi daha iyi bilir yaklasik 200 sayfa imzaliyorsun 200 sayfa imzaladigin evraklarda 1 tane imza uyusmasa geri gonderiyorlardi

daha onceleri araci kurumlardan para cekimi yaparken eft ucreti odemiyorduk
    simdi ne ayptilar para cekimine havale eft ucreti eklediler araci kurumlar
    bankalarda ise boyle bir sey yok hesabina gidiyorsunn a hesap nosundan b ye aktariyorsun ucretsizce
    hal boyle olunca tercih araci kurum degil bankalar olmali ama onlarinda komisyon orani yuksek oldugu icin bu eft ucreti goze batmiyor
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

6.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Mobil zaten pc uygulaması yok..mobildeki arama tuşuna bu etflerin sembolünü yazacaksın yoksa toplu olarak çıkmaz..
    KOLD yazdım.. 22.28$ çıktı
    doğru mu, bir kontrol etsen

KOLD iyiymiş keşke petrol olsaymış
    petırol-altın-parite ETF si olsa iyi para kazancı olur gibl
    tüm yazdıkların haricinde sanırım başka ETF yok
    Altın için GLL UGL etf var

KOLD yazdım.. 22.28$ çıktı
    doğru mu, bir kontrol etsen
    Doğalgaz şort etf evet..

Sayfa 978/1003 İlkİlk ... 478878928968976977978979980988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •