Sayfa 154/195 İlkİlk ... 54104144152153154155156164 ... SonSon
Arama sonucu : 1559 madde; 1,225 - 1,232 arası.

Konu: Xu030 endeks

1.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    mecburen long açtım gece seansında
    Allah sonunu hayr eylesin

2. ben aldıktan sonra 20 puan daha bastı pala, allah belanı versin pala, çoluk çocuğunun ciğerinden et yiyerek iyileşmeye uğraş.. ve iyileşeme, pala

nasddaq iyi dayandı, %1 daha düşse devre kesecekti.. yalnız fed başkanı resmen cami duvarına işiyor, sen bu gece acil toplantı yapıp 100 bp indirim yapmayacaksın da, ne zaman yapıcan ?? sarı kafa bunun defterini dürmek zorunda.. amerikan vatandaşlarının emeklililk fonlarındaki overall bir ayda %20 eridi, powel tam bi orssp çocuuu

3.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Allah sonunu hayr eylesin
    sağol usta, haftasonu fed bi şey yapmazsa, hazine devreye girebilir, borsa işlerinden anlayan biri yeni hazine bakanı

bizde de bugünkü kamu bankalarından gelen alım müdahale niteliğinde, banka hisseleri ve endeks vadeli alım yapmış.. endeks vadelide açık poz değişimi +25 bin, nşa pazartesi bu shotçuları sıkıştırması lazım.. dünya borsaları yıkılıyor diye ipini koparan short açmış, lakin varlık fonundan alım yönünde müdahale gelmiş gibi

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    sağol usta, haftasonu fed bi şey yapmazsa, hazine devreye girebilir, borsa işlerinden anlayan biri yeni hazine bakanı

bizde de bugünkü kamu bankalarından gelen alım müdahale niteliğinde, banka hisseleri ve endeks vadeli alım yapmış.. endeks vadelide açık poz değişimi +25 bin, nşa pazartesi bu shotçuları sıkıştırması lazım.. dünya borsaları yıkılıyor diye ipini koparan short açmış, lakin varlık fonundan alım yönünde müdahale gelmiş gibi
    hocam bu konuda benim görüşüm farklı... bilgi mahiyetinde aklınızda bulunsun

yurtdışı çarşamba ve perşembe günüde düşüyordu, ama bist direniyordu (özellikle AK YATIRIM'ın alışları ile...)

İŞ hep alıyor, onu saymam ben, bofayıda saymam... bunlar trader... ertesi gün % 1 yükseleceğini görsün 3 milyarlık mal alır, ertesi gün satar... diğerleri önemli... ak,unlu,hsbc,yf,oyak,qnb,tera,ata

bugün 2,5 milyarlık mal, hiç istenilmesede artık mecburen satıldı

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    spottaki bugünün aracı kurum dağılımı ÖNEMLİ

son ana kadar SATMAMAKTA ısrar edenler, artık yapılacak birşey kalmadığını zorlada olsa gördüler ve SATTILAR

soğuk cüzdanlardan bugün satılan malın (bu fiyattan 2,5 milyar tl, tacirleri saymıyorum o hep satıyor ) TAKOZ olması ve endeksin 9200'deki desteği kırarak, bi 87xx e gitmesi icap eder

şu ortamda çok değil.. % 7 var... birgün % 4 düş... ertesi gün 1,5... sonraki günde 1,5 dal çık... oldu işte
    Son düzenleme : çıtak; 05-04-2025 saat: 00:36.

Türkiye nin hikayesi var....iyi dayanıyor.... petrol buralardan toparlarsa borsalar da toparlar....tabi çin borsaları bugün kapalıydı...abd ile ilgili vergiyi yalanlarsa,iyi olacak... hayırlısı

ben aldıktan sonra 20 puan daha bastı pala, allah belanı versin pala, çoluk çocuğunun ciğerinden et yiyerek iyileşmeye uğraş.. ve iyileşeme, pala

nasddaq iyi dayandı, %1 daha düşse devre kesecekti.. yalnız fed başkanı resmen cami duvarına işiyor, sen bu gece acil toplantı yapıp 100 bp indirim yapmayacaksın da, ne zaman yapıcan ?? sarı kafa bunun defterini dürmek zorunda.. amerikan vatandaşlarının emeklililk fonlarındaki overall bir ayda %20 eridi, powel tam bi orssp çocuuu
    TRUMP

şu an ben ekonomistim dedi.

bizdeki gibi, herşeyi tek adam rejimine çeviriyor

sivil darbe ile... FED'e de el koyacaktır (faiz indirmek için )

2-3 ay bir bahar havası essede, orta vadede (aynen bizde olduğu gibi ) sonucu daha büyük bir yıkım olacaktır.

diyelim ki : TRUMP'ın planladığı oldu ve amerikalı üreticiler amerika'ya döndü

1- maliyetler arttı, ilave enflasyon geldi mi ? GELDİ

2- bu firmaların bıraktığı ülkelerin ekonomileri daraldı, alım gücü sıfır oldu mu ? OLDU

kime satacak o malları ?

hem maliyet enflasyonu var, hem alıcı yok

bu durumda birde faiz indirmeye veya sabit tutmaya çalışcaksın

tam bir KAOS... öyle böyle değil

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    diyelim ki : TRUMP'ın planladığı oldu ve amerikalı üreticiler amerika'ya döndü

1- maliyetler arttı, ilave enflasyon geldi mi ? GELDİ

2- bu firmaların bıraktığı ülkelerin ekonomileri daraldı, alım gücü sıfır oldu mu ? OLDU

kime satacak o malları ?

hem maliyet enflasyonu var, hem alıcı yok

bu durumda birde faiz indirmeye veya sabit tutmaya çalışcaksın

tam bir KAOS... öyle böyle değil
    zaten TRUMP'ın amacı bunun hepsini yapmak değil...

boldladığım yeri gösterip, koz olarak kullanıp herkesi yeniden hizaya sokmak

çünkü: ABD ''yeni para düzeninde doların ağırlığı % 50 olsun '' diyor

diğerleri ''20 ülkeyiz... herkesin ki EŞİT olacak... % 5 '' deyorlar

ABD'nin asıl amacı bu... doların değerini % 50'de tutmak, bunu kabul ettirmek

Sayfa 154/195 İlkİlk ... 54104144152153154155156164 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •