Sayfa 982/1003 İlkİlk ... 482882932972980981982983984992 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 7,849 - 7,856 arası.

Konu: Viop LXIII

1. hangi gundu VF tum alimlarini a.b.c.d.e hisselerinde yapti
    burda sen f.g.h.i.j.k aldi diye yazdin
    yazdigin hisseleride vf dogru duzgun alimi bile yoktu
    ben togg infaz edildi yazmadim byd ornegini verirkende boyle bir sey demek istemedim
    basitce bir soru sordum
    {Rakamlar sallama olsun
    Bir arac uretilirken kullanilan parca sayisi 1000 diyelim
    Byd bu 1000 parcanin kac tanesini kendi icerisinde uretiyor
    Ford yada baska bir marka 1000 tanenin kac tanesini kendi icerisinde uretiyor}
    herhangi bir otomotiv markasi icin analiz yapmak icin en basit bu sorunun cevabini ve bu cevabin diger sektorler acisindan ne gibi - yada negibi + lari var bunlarida icine katarak yorumlamak lazim
    yoksa "FROTO..%41 Ford Motor Co. ortaklığı var.Sırtı yere gelmez.! Borsa çift taban yese de, etkilenmeyen tek şirket diyebilirim"soylemek dogru olmaz insanlari yaniltir
    yukaridaki vf ornegi gibi Akd si olmayan bir insan bunun dogru olduguna inanabilir ama akd si olan kisi bunun yanlis oldugunu kendisi gorur zaten
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

2.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku

Son 3-5 aydır parlıament sigarasının tadı,içimi çok değişti,1 sigaranın içini açtım fotodaki sağda görünen parçacıklar çıktı.
    Sigara yanarken sanki küspe içiyorum, içinde odun parçaları var gibi,tütün değilde başka bir bitki gibi,külüde dumanıda çok berbat.

Sanırım sigara içicilerini klasik sigaradan tiksindirip ,yeni elektronik tütünlü sigara ve likit dumanlara yöneltiyorlar.
    Bu ürünlerde galiba vergi yok veya çok düşük veya kaçak yollardan ülkeye giriyor.(bence)

NOT: +18-Sigara sağlığa zararlıdır.(ben bırakacağım-içenlerinde bırakmasını tavsiye ederim)

3 cü şarkı- SİGARAMDA DUMAN DUMAN - MURAT BAYRAKDAR ..

https://www.youtube.com/watch?v=bFt7X8Bib64
    siyah pakete geçildkten sonra yurt içi sigaralarından içmiyorum...

geçen yoktu arkadaştan içeyim dedim iki fırt çekemedim iğrençti...

eşden dosttan biz gittikçe yurt dısından alıyorum...

alamıyorsanda her mahallede getirenler var...

1980 Türkiyesine döndük maalesef...

6-7 kartona kadar alt bagajda getiriyorum bişey demiyorlar...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Daha iyi bir gelecek istiyorsan kendini daha fazla gelistir
    Daha iyi bir gelecek istiyorsan daha iyi bir cocuk yetistir
    Ebeveynler yemek sonrasi kahve icerken ellerinde telefon ile saatlerce mesguller ise cocuklarinin kitap okumasini sagliyamazlar
    Akp den daha iyi bir iktidar istiyorsan cocugunun yaninda eline telefon degil kitap almasini saglamalisin[basit bir ornek]
    Akp soyle Akp boyle
    bireysel olarak kendini gelistirmiyorsan daha iyi bir nesil yetistirmiyorsan
    100 yil gecse gene akp konusulur
    bir onceki mesajimda yazdim
    grafige bakip basitce su tarihte sunlari yapmis simdide sunlari yapar diyerek degisen etkenleri bu grafige ekleyip analiz edemiyorsan
    500 yil gecsede hala Akp konusuyor oluruz

Bir baska ornek evde 2 yasinda cocuk var diyelim ona tv den bir cizgi film acalim bizde bu esnada rahat rahat kahvemizi icelim diyen insanlar cogunlukta ise Akp ve Akp gbi olan partiler bu ulkenin basindan eksilmez
    Akp kotu Muhalefet iyi demiyorum
    Aksine Cizgi film ornegini yapanlarin %95 i muhalif kesim

Ziraat yatirim ve vakif uzerinden 28 milyar TL alim yaptigi soyleniyor. Video ustte..
    Varlik fonu almadi diyen de, detaylari koyabilir..
    Kaynaklari belirterek!

(AVAM Kesimin akp yi, MHP yi desteklemesi beni ilgilendirmiyor, etkilemiyor . Ya da CHP yi. Soyle diyelim:Finansal ozgurluk kisiyi partilerustu yapabiliyor. 14.000 TL emekli maasi alan dusunecek!)

5. Yazilani okuyamiyan yada okudugunu anlayamiyan kisi
    Akp yi elestiriyor
    bende sana diyorum ki Akp yi yaratan sen ve senin gibiler , devamliligini saglayan da sen ve senin gibi kisiler

Asagidaki mesajda varlik fonu alim yapmadi yazmiyor
    sen iskembeden su hisseleri aldi diye yazdiginda gercek olan senin yazdigin hisselerde dogru duzgun alimini yoktu ama evet o kadar lik baska hisselerde alimi vardi diyor
    "hangi gundu VF tum alimlarini a.b.c.d.e hisselerinde yapti
    burda sen f.g.h.i.j.k aldi diye yazdin
    yazdigin hisseleride vf dogru duzgun alimi bile yoktu"

Avam kesimin akpyi desteklemesi beni ilgilendirmiyor diye yazan kisinin Samsung A33[14.500 emekli maas alanlarin cogunlugun kullandigi telefon] ile mesaj atmasida ilginc

6. Madem finansal ozgurlugunu sagladin bu kadarda yazdik bosa zaman gecirmemis olalim bir faydamiz olsun
    soyle bir sey yapallim:Samsung A33 fiyati yaklasik 13.000 tl hadi losev e bir yardimimiz dokunsun sen 13.000 bagisla dekontu at buraya sonrasinda 13.000 de ben bagislayayim dekontu atayim

En son Turkoglu diye birisi vakko dan alisveris yapiyorum vs vs yazmisti madem vakkodan alisveris yapacak durumun var hadi 5000 ben 5000 de sen losev e atalim dedik
    o gunden veri forumda gormuyorum

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bu tipler muhtemelen COKE içiyor ..

Yani bizlerin Hamburger yanında içtiğimiz Coke yani Coca Cola değil ..burundan alınan Coke ..yoksa bu kafayı Salute ile yapamazsın
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...35#post6968135
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 982/1003 İlkİlk ... 482882932972980981982983984992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •