Hayat hoþ gerisi boþ
XU030YVADE , 10398 kapattý - uzlaþma 10442
Bi aleme akayým artýk
https://www.youtube.com/shorts/c9qXGxlqf8w
Tüm dostlarýma huzurlu hafta sonlarý dileylilerim![]()
Hayat hoþ gerisi boþ
29 martta elon ile ilgili mesaji
Insanlar burda uyariyor Elon yazmamis onu parody hesabi yazmis diye
Parody hesabinin anlamini bilmedigi icin hala elonun yazdigini iddia ediyor
24 Mart Akd si
Son olarak 1 bonus ekliyeyim
thebigshort da gecmis mesajlarina bakarsaniz Amerikada yasadigini yazdi defalarca
asagida Ingilizce Turkce tercume yapmis birisine
bu tercumeyi ilkokul cocugu yapmaz ki Amerika'da yasayan yapsin
![]()
...
Iþýk ökte youtube videosunda kendini aþmýþ.
VF hesaplamýþ kendince yavaþ yavaþ dilleri çözülüyor .
bir ara badem bofasýnýda anlatsýn bu millete biz çoktan beri anlatýyoruz komplo teorileri üretiyorsunuz deniliyor.
geçen hafta çok basit bir soru sordum 11 martta TV ye çýkan gazeteci imamoðlunun gözaltýna bayramdan önce alýnýcaðýný siyasi bir kanaldan duyduðunu vs vs anlattý 11 marta 19 mart arasý hem dolar hem borsadaki hareketler neden incelenmiyor bu gazeteciye gel bakalým buraya bu bilgiyi nereden aldýn diye görüntüleri olduðu halde sorulmuyor .Sonra bize VF nun hikayesi anlatýlýyor sadece gülüyorum![]()
Metropol Haber
@metropolmedya_
·
1 sa
Avrupa Komisyonu üyesi Marta Kos, Türkiye Dýþiþleri Bakaný Hakan Fidan ile görüþmesini, Antalya Diplomasi Forumu’na katýlýmýný Ýstanbul Belediye Baþkaný Ekrem Ýmamoðlu’nun tutuklanmasýný protesto etmek için iptal etti.
Trump deðil Býden baþta olsaydý bu imamoðlu davasý baþlamazdý deniliyor okuduðum çok yazan çizen tarafýnda.
gözüme pilli arabayý kestirdim
gümrük olayý bunu bitirir, binen çinli idi oda gümrük 34 de almaz yürüyerek iþe gider
þöyle bir durum var, TSLA yazýyorum bir sürü yield baattlefund ETF çýkýyor 16 adet tesla çýkýyor
hangisi hangisi çözemedim hangisi kýsa hangisi uzun çözemedim hisse 239Þ kapatmýþ rahat 222$ ý var
herþey iç içe ve bu ETF de genç olmak lazým
kýsa yerine uzun açarým uzun yerine kýsa açarým, bedri yazsýn kaç $ olaný kýsa ise onu pazartesi þey edeyim
kalduraç 2-3-5 olabilir sýkýntý olmaz![]()
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
TURKOGLU'nu tanýrmýsýn?
Beraber yemiþliðin/içmiþliðin var mýdýr?
Benim var..
Yabancýya gitmesin, senin almaný istediðim bir sahil evi var demiþti.. Liste fiyatý 140 milyon TL..
Evi de biliyorum.Gördük..
Servetini,varlýðýný tahmin bile edemezsin... !!
Tanýmadýðýn ,bilmediðin insanlar hakkýnda burada yazdýklarýna bakarak YORUM YAPMA..!
Sen bak kendi ufak dünyana..
Rahatsýzlýðýný giderecekse,tedavine yardýmcý olacaksa...
Gerekiyorsa benim telefonumu falan yaz,dalga geç..mutlu ol bunlarla...
Yer Ýmleri