Hayat hoş gerisi boş
XU030YVADE , 10398 kapattı - uzlaşma 10442
Bi aleme akayım artık
https://www.youtube.com/shorts/c9qXGxlqf8w
Tüm dostlarıma huzurlu hafta sonları dileylilerim![]()
Hayat hoş gerisi boş
29 martta elon ile ilgili mesaji
Insanlar burda uyariyor Elon yazmamis onu parody hesabi yazmis diye
Parody hesabinin anlamini bilmedigi icin hala elonun yazdigini iddia ediyor
24 Mart Akd si
Son olarak 1 bonus ekliyeyim
thebigshort da gecmis mesajlarina bakarsaniz Amerikada yasadigini yazdi defalarca
asagida Ingilizce Turkce tercume yapmis birisine
bu tercumeyi ilkokul cocugu yapmaz ki Amerika'da yasayan yapsin
![]()
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Işık ökte youtube videosunda kendini aşmış.
VF hesaplamış kendince yavaş yavaş dilleri çözülüyor .
bir ara badem bofasınıda anlatsın bu millete biz çoktan beri anlatıyoruz komplo teorileri üretiyorsunuz deniliyor.
geçen hafta çok basit bir soru sordum 11 martta TV ye çıkan gazeteci imamoğlunun gözaltına bayramdan önce alınıcağını siyasi bir kanaldan duyduğunu vs vs anlattı 11 marta 19 mart arası hem dolar hem borsadaki hareketler neden incelenmiyor bu gazeteciye gel bakalım buraya bu bilgiyi nereden aldın diye görüntüleri olduğu halde sorulmuyor .Sonra bize VF nun hikayesi anlatılıyor sadece gülüyorum![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Metropol Haber
@metropolmedya_
·
1 sa
Avrupa Komisyonu üyesi Marta Kos, Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüşmesini, Antalya Diplomasi Forumu’na katılımını İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasını protesto etmek için iptal etti.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Trump değil Bıden başta olsaydı bu imamoğlu davası başlamazdı deniliyor okuduğum çok yazan çizen tarafında.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
gözüme pilli arabayı kestirdim
gümrük olayı bunu bitirir, binen çinli idi oda gümrük 34 de almaz yürüyerek işe gider
şöyle bir durum var, TSLA yazıyorum bir sürü yield baattlefund ETF çıkıyor 16 adet tesla çıkıyor
hangisi hangisi çözemedim hangisi kısa hangisi uzun çözemedim hisse 239Ş kapatmış rahat 222$ ı var
herşey iç içe ve bu ETF de genç olmak lazım
kısa yerine uzun açarım uzun yerine kısa açarım, bedri yazsın kaç $ olanı kısa ise onu pazartesi şey edeyim
kalduraç 2-3-5 olabilir sıkıntı olmaz![]()
TURKOGLU'nu tanırmısın?
Beraber yemişliğin/içmişliğin var mıdır?
Benim var..
Yabancıya gitmesin, senin almanı istediğim bir sahil evi var demişti.. Liste fiyatı 140 milyon TL..
Evi de biliyorum.Gördük..
Servetini,varlığını tahmin bile edemezsin... !!
Tanımadığın ,bilmediğin insanlar hakkında burada yazdıklarına bakarak YORUM YAPMA..!
Sen bak kendi ufak dünyana..
Rahatsızlığını giderecekse,tedavine yardımcı olacaksa...
Gerekiyorsa benim telefonumu falan yaz,dalga geç..mutlu ol bunlarla...
Yer İmleri