Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 303/1014 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Beyaz yakalının hali malesef dramdır. %65 i geçiyor olabilir ödediğiniz vergi. Sigara alkol benzin ve araba kullanımı varsa kesin geçer.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    %65 garanti...2,0 arabası varsa, bir de aylık 500 tl filan yakıt harcaması varsa...bir de üstüne üstlük içki-sigara varsa %70 e yaklaşır.

ben de içki-sigara yok...2.0 olan aracımı satıp, 1,6 ya döndüm..devlet bana layık görmüyorsa ben de 1,6 ya binerim dedim....ben aracı aldıktan 1 sene sonra da %45 olan 1,6 motorun ötv si %60 a çıktı(belli bir fiyatın üzeri)...yahu bu devletin işi gücü yok benden daha çok vergi alabilmek için beni takip ediyor resmen

2. KONUT PİYASASINDA YÜKSEK REEL GETİRİ DÖNEMİ SONA ERDİ.

Kürşat Tuncel / Satış Küpü

https://www.facebook.com/kursat.tunc...45478275566704
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. BAŞKA YERLERE BAKMA ZAMANI GELİYOR!
    Konut piyasasında Haziran 2017 verileri açıklandı. Özetlemek gerekirse hem birincil piyasada hem de ikinci elde işler pek iyi gitmemiş. Satışlar geçen yılın aynı dönemine oranla %8'i aşan oranda düşmüş. Son derece sıkıntılı bir yaz yaşanıyor, Temmuz-Ağustos verilerinde düşüş eğilimi devam edecek gibi gözüküyor. Türkiye'de artık değer artışına dayalı spekülatif yatırım dönemi sona eriyor. 2017 ilk çeyrekte konutta fiyat artışı yok, yani reel getiri negatif oldu. Yatırımın geri sönüş süresi son 1 yıl içinde 18'den 19.2 yıla geldi. Kira getirileri satış fiyatlarına göre çok düşük. Türk yatırımcıların uluslararası çeşitlendirmeyi düşünmeye ve öğrenmeye başlaması lazım. Daha yüksek getirili ülkelerde yatırım yapılarak gayrimenkul portföyü çeşitlendirilmeli.
    Kürşat Tuncel

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Ben bu tarz %100 artışları emlak arzı bitince olur sanıyordum bunlar erken başladı

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by EKaya Yazıyı Oku
    2004 mayıs
    yazlık 2001

2004 mayis alis 270K dolar 1.3 TL 207 bin dolar

2017 deyiz 1 miyon TL dolar 3.6TL 277 bin dolar

yatirim icin olsaydi dolar cinsinden bile kardasiniz ustune kira

inanilmaz

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Adam gitmis 15 milyon dolara otel almis sonrada senesi 1 milyon dolara kiraya vermis

bunun vergileri var kiraciyla ugrasmasi var binanin bakimi falan var yani bir suru is

oysa %4 ten faize verse yilda 600 bin dolar kafasi agrimadan para kazanacakti bina bakimi kiraci falanla ugrasmayacakti

Bu arada bina da deger kaybediyor her sene cunku eskiyor

Hayir yani bu kadar paran var yokmu senin bir finans danismanin hesap kitaptan anlayan adamlarin

http://www.hurriyet.com.tr/katar-emi...tirdi-40532012
    birisi yukaridaki yazima yorum yapabilirmi?

benmi bir sey kaciriyorum?

8.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    birisi yukaridaki yazima yorum yapabilirmi?

benmi bir sey kaciriyorum?
    Siz ki her otu bilirsiniz Katarlı bir müslümanın faiz yemeyeceğini nasıl bilemediniz, bize soruyorsunuz!

Sayfa 303/1014 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •