Hisse.Net' i mobilden takip ediyorum. Yanlışlıkla "Full Siteye" tıkladım, eskiden "Mobil Mavi" vardı, ona basarak düzeltirdik. Şimdi bulamadım. Tekrar mobil görünüme nasıl geri dönebilirim?
Hisse.Net' i mobilden takip ediyorum. Yanlışlıkla "Full Siteye" tıkladım, eskiden "Mobil Mavi" vardı, ona basarak düzeltirdik. Şimdi bulamadım. Tekrar mobil görünüme nasıl geri dönebilirim?
Senator Bernie Sanders Gazze'de neler yaşandığını anlatıyor.
Bu bir soykırım.
https://www.youtube.com/watch?v=Sox2...rBernieSanders
Bir gece yattım..
https://www.youtube.com/shorts/_m-rUSrSWEk
Benim için gece zor geçti nöropatik ağrıyı kesemedim bir türlü. Hala da hareket etmeyen bacaklarım sızlıyor. Biraz uyumaya çalışayım
singapur borsası, son 16 yılının en büyük kaybını yasamış....
ne mutlu Türküm diyene....
geçmiş olsun ayasfy 2005....
ne mutlu Türküm diyene....
Bu adamların tetikçi militanları yokmu,gitsinler çıban başı devlet adamlarını vursunlar,zamanında bir asala örgütü vardı en fazla bize dadanmıştı devamlı konsoluslarımızı öldürüyorlardı,tabiki arkasında başta yunanistan lübnan ve suriye vardı,eğitim yerleri bekaa vadisiydi,85 yılından lav oldular gittiler,2000 başlarındada bizde bir yazar vardı kitabının ismi metal fırtına,abd ayağa kalkımış,çünkü romanda Türkler atom bombası atmıştı amerikaya,sebep amerika ülkemize saldırmıştı...o yıllarda atom bombası çekirdeklerini ruslar resmen rus pazarlarında ülkemizde satıyorlardı,rusun birisine sordum nasıl oluyor bu iş dedim,istersen sanada bile veririm demişti,çelik kalın bir çanta üzerinde nükleer işareti vardı,sanırım romandaki şahısta bunu rus pazarlarından almıştı,esasında atom falan diyoruzda bunlar eko sistem için çok tehlikeli,çernobil faciasında biz bunu gördük,ondan çok tehlikelisi anti madde silahı,maddelere ayırıştırıyor bütün canlıları,antik uygarlık dediğimiz hala yazı türü çözülmemiş indus uygarlığı,aniden yok oluşu çok ilginç,buluntularda bu maddeye rastlanmış o mevkide,geçmişte neler oldu bilemiyoruz,belkide ilkel dediğimiz insanlar örneğim homosafiensin hala nasıl ortaya çıktığını bilemiyoruz,tam çıktı pir çıktı,neyse sende korku salacaksın düşman senden korksun,bizde şu an tam tersi dümanlan işbirliği yapan bir iktidarımız var ve halkına saldırıyor ondan olmazsan.
Yer İmleri