Alýntý Originally Posted by Tinaz Yazýyý Oku
Bu arada eðer Ýran vurulursa, en az 20 Milyon daha sýðýnmacýmýz olur.
Bu adamlarýn tetikçi militanlarý yokmu,gitsinler çýban baþý devlet adamlarýný vursunlar,zamanýnda bir asala örgütü vardý en fazla bize dadanmýþtý devamlý konsoluslarýmýzý öldürüyorlardý,tabiki arkasýnda baþta yunanistan lübnan ve suriye vardý,eðitim yerleri bekaa vadisiydi,85 yýlýndan lav oldular gittiler,2000 baþlarýndada bizde bir yazar vardý kitabýnýn ismi metal fýrtýna,abd ayaða kalkýmýþ,çünkü romanda Türkler atom bombasý atmýþtý amerikaya,sebep amerika ülkemize saldýrmýþtý...o yýllarda atom bombasý çekirdeklerini ruslar resmen rus pazarlarýnda ülkemizde satýyorlardý,rusun birisine sordum nasýl oluyor bu iþ dedim,istersen sanada bile veririm demiþti,çelik kalýn bir çanta üzerinde nükleer iþareti vardý,sanýrým romandaki þahýsta bunu rus pazarlarýndan almýþtý,esasýnda atom falan diyoruzda bunlar eko sistem için çok tehlikeli,çernobil faciasýnda biz bunu gördük,ondan çok tehlikelisi anti madde silahý,maddelere ayýrýþtýrýyor bütün canlýlarý,antik uygarlýk dediðimiz hala yazý türü çözülmemiþ indus uygarlýðý,aniden yok oluþu çok ilginç,buluntularda bu maddeye rastlanmýþ o mevkide,geçmiþte neler oldu bilemiyoruz,belkide ilkel dediðimiz insanlar örneðim homosafiensin hala nasýl ortaya çýktýðýný bilemiyoruz,tam çýktý pir çýktý,neyse sende korku salacaksýn düþman senden korksun,bizde þu an tam tersi dümanlan iþbirliði yapan bir iktidarýmýz var ve halkýna saldýrýyor ondan olmazsan.