Culpable son zamanlarda agresifleşti sanırım canı bi şeylere sıkılmış.
Tanımadığı kişilerle Ona yakışmayan tartışmalar yaptı.
Bu sayfadan itibaren yazdıklarını okuyunuz.
Saygı çok önemli.!!
https://www.hisse.net/topluluk/showt...60098&page=982
peki sinan Burhan diye gazeteci var b 11 martta imamoğlu bayramdan önce göz altına alınacak dedi tv de 19 martta göz altına alındı sence nerden bildi , veya neden yargı gel buraya bakalım sinan bey bu bilgiyi nerden aldın diye sormuyor , bak bunun parasal değeride var gerek dolar gerek borsa üzerinden neden hesaplar alış verişler kontrol edilmiyor.Aslında ilginç olanı bunu bir kerede iktidarı destekleyenler sizler sorun ama yok onu yapamıyorsunuzyapsanız neyin ne olduğunu görürsünüz zaten
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Tarife isi her gunde fiyatlanmaz ki?
Dow dustu ise bizde duselim..
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
diye yazdim ciktim bir arkadas son mesajini iletti
son bir mesaj hakkimi daha kullanayim diyer girdim sonucta 8inin bitmesine 2 saat var
Ticaret yapmiyormusun sen gelen gumruk vergisi o ulkeden cikis fiyati ile hesaplanir
bunu bilmeden hesaplama yapamazsin
Gercekten ticaret yapiyorsan
Amerikada 155$ a satilan bir urunun vietnam cikis fiyatinin 50$ i gecmiyecegini bilirsin
50$ bile cok fazla
gelen gumruk vergisi 65 $ degil etkisi 20$ dir urun maliyetine
Kalkip amerikan halki %40 fakirlesti yazmak dogru olmaz
Urun maliyeti %40 artti diye Nike Avm deki dukkan kirasina %40 zam yapmiyor Calisan maasina %40 zam yapmiyor
yeniden yazayim gelen extra gumruk vergisi maliyeti vietnam cikis fiyatindan hesaplanis ve yazdigin gibi 155 e satilan urun 220 ye satilmak zorunda kalmaz
bak ben bunlari yazarken Anadolu ajanji haberinden okudugumu yazmiyorum 25 yildir Amerika'da urun satan Amerika'da vergi veren birisi olarak yaziyorum
Gelelim keremalkm ile yazdiklarima
mesajlari okuyup anlamak cokmu zor
oda ayni sekidle dogru olmayan seyleri yazdigi icin elestirdi AKd koyduk neyin agresifligi
AKD diyorki varlik fonunu sunlari sunlari almis yani ilk 5 de bankalar var bu diyorki Aselsan almis
3.000 banka almis 50 aselsan almis
Yani boyle bir Akd de sunu diyemezsin varlik fonu bugun kendi hisselerini aldi
akbank ykb isctr varlik fonuna gectide bundan bizlerinmi haberi yok ?
1 tane yanlis bilgi verirsin olabilir denilir ama yazilan mesajlarin %80 inde gercek disi seyler yaziyorsa o zaman olay farkli boyuta tasinir
Saygi olayina gelince
gercek olmayan seyleri buraya gercekmis gibi yazanlar benden saygi goremez .
onun hairicinde diger herhangi bir uyeye saygisizlik yapmisligim yoktur
tepki verdigimiz mesajlar asli astari olmayan gerceklikle uzaktan yakindan alakasi olmayan meajlar
canı bi şeylere sıkılmış:neden boyle bir sey olsun aksam soframizda bir kuru ekmek oldugu zaman benden mutlusu yok
gecenin saat 2 sinde sigaranin icini bosaltip bunda ne varmis diye hic canim sıkılmıyor
Sukuu nasil masamizda kuru ekmek var ise masamda da kirmizi marlboro var icerisinden kutuk cikip moralimi bozmuyor[paket degistigi gunden beri o sigaralari icmedim]
Ikinizede tesekkuler
hisse.net in amaci bu idi bu basligin amaci bu idi
yillardir kimsenin grafigi ile islem yapmadim kimsede yapmiyordur
grafik atip yorumlayana her zaman saygim var dogru yada yanlis
sonucta onlarin yorumlari bize ters ise kendi grafiklerimize yeniden bakiyoruz ve acaba ben neyi gozden kacirdim diye 2. sefer inceliyoruz
onun grafikleri dogru yada yanlis yorumlamasi bizim kendi kararimizi 1 kez daha gozden gecirmemize sebep oluyor
varmi dunyada bundan daha guzel bir sey
bu piyasalarda ustayim diyen kisi 5. gun anahtarini palaya teslim eder o yuzden surekli ogrenci kalmak iyidir
hepimiz yillardan beri islem yapiyoruz hepimiz ogrenciyiz
bugun ben senden bir sey ogreniyorum yarin bir baskasindan finans piyasalari okyanus gibi derine daldikta hergun yeni birsey ogreniyorsun
bunu ogrenmemize sebep olanlarda burda paylasim yapanlar
Neyse cumleten iyi aksamlar
mutlulugunuz daimi olsun
Yer İmleri