Originally Posted by
gülbay
Sayýn Mavsaro; zahmet edip emeðimize teþekkür edip, ondan sonrada hakaret etmeye baþlamýþsýnýz.Ben 30 yaþýndayken Karataþ'a yatýrým yaptým. 30 yýldýr bekliyorum, geldim 60 yaþýna.
Ben 40 yýllýk gazeteciyim ayný zamanda Þeref Basýn kartý sahibiyim. Karataþ tan imarýn geçmesini, Kanal Ankara projesinin baþlamasýný bir gün demiyorum bir saat önce baþlamasýný isteyen kiþiyim. Çünkü 30 yýl beklemek dile kolay.
Mavsaro Bey, yatýrýmcýyým diyorsun, yatýrýmlarýný al gel bakalým. Hangi yýl yatýrým yapmýþsýn, ne kadar beklemiþsin bende yatýrýmýmý alayým karþýlýklý sohbet edelim. Birbirimize hakaret etmeyelim.
Ayrýca yapýlan haberlerin hepsi belge, bilgi ve röportajlara dayanarak yapýlan haberler. Siz neden rahatsýz oldunuz. Haber Ankara.Com 700.000 bin takipçisi olan haber sitesi, keza Sonsöz Gazetesi Ankara da mahalli gazeteler arasýnda en çok okunan gazete. Size bunlara hakaret etme yetkisini kim verdi.
Biz yeri geldi mi bu forumdan Sayýn Baþkan Melih GÖKÇEK'e buradan seslenerek çok eleþtirdik ''Kaç yýl oldu yapacaksan yap,insan ömrü kaç yýl diye yazdýk. Biz bu kadar uðraþýp didinirken yok ýsmarlama haber diye yazmanýzý size yakýþtýramadým. Ben Sayýn Melih GÖKÇEK in ýsmarlama habercisi deðilim. Bu yazýyý yazabiliyorsun madem ki, bir zahmet oturduðun yerden kalkýp, zamanýný ayýrýp Büyükþehir Belediyesine giderek bu haberlerin doðru olup olmadýðýný araþtýrýp ondan sonra yazsan daha þýk olmaz mýydý. Dandirik gazete ne demek ? Beðenmediðin gazete Ankara'nýn ses getiren ve kamuoyu yaratan en önemli yerel gazetelerinden biri.
Sayýn Mavsaro Bey , eðer zamanýnýz olursa beklerim, size özelden adresimi yolluyorum.Bu konularý, yatýrýmlarýmýzý kýsacasý her konuyu tartýþabiliriz. Benim isteðim buradan forum üyelerine yardýmcý olabilmek. Ýmarýn ve Kanal Ankara Projesinin bir an önce baþlamasýdýr. Diyelim ki, Eylül 2017 tarihinde ihaleye çýkmadý, olabilir. O zaman bizde Haber Ankara.Com Sitesinde ve Sonsöz Gazetesinde Manþet ve 3. Sayfada ki haberle, elimizde ki belge, bilgilerle sayýn Melih GÖKÇEK in üzerine gidelim. Bu sevindirici haberlerden memnun olmanýz gerekirken,gazetelere hakaret edip neden rahatsýz olduðunuzu anlayabilmiþ deðilim. Selamlar
Yer Ýmleri