Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
103,40 10% 7,36 Mn 103,40 / 103,40
68,75 10% 821,10 Mn 68,75 / 68,75
47,36 9.99% 153,74 Mn 42,42 / 47,36
10,06 9.95% 645,51 Mn 9,10 / 10,06
42,42 9.95% 454,87 Mn 40,86 / 42,42
12,42 -10% 756,15 Mn 12,42 / 13,30
41,08 -9.99% 34,58 Mn 41,08 / 41,08
11,63 -9.98% 255,31 Mn 11,63 / 13,02
8,23 -9.96% 28,80 Mn 8,23 / 8,23
20,30 -9.94% 12,38 Mn 20,30 / 20,30
238,10 -0.87% 17,14 Mr 234,00 / 241,50
291,75 -0.6% 5,70 Mr 291,00 / 295,50
204,90 0.84% 5,59 Mr 196,50 / 207,30
13,00 -1.37% 4,28 Mr 12,99 / 13,34
190,80 0.79% 3,94 Mr 189,00 / 191,40
16,63 -3.26% 420,79 Mn 16,60 / 17,34
66,50 -1.12% 3,48 Mr 66,35 / 68,30
330,75 -2.14% 3,64 Mr 329,25 / 341,00
204,90 0.84% 5,59 Mr 196,50 / 207,30
673,50 0.07% 1,70 Mr 672,00 / 685,00
86,50 -1.54% 255,03 Mn 86,25 / 88,45
110,20 -0.99% 98,01 Mn 109,70 / 112,30
330,75 -2.14% 3,64 Mr 329,25 / 341,00
27,00 -1.53% 60,04 Mn 26,92 / 27,58
10,86 -3.47% 400,86 Mn 10,83 / 11,55
72,05 -3.55% 392,88 Mn 71,90 / 75,40

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 13/111 ÝlkÝlk ... 311121314152363 ... SonSon
Arama sonucu : 888 madde; 97 - 104 arasý.

Konu: Ankara Çankaya Karataþ , Mühye , Yakupabdal Proje ve Ýmar Bilgileri

1. Guzel haberler paylasiyorsunuz sn.Gulbay.Emeginiz icin tesekkurler.Umarim bu sozleri verenlerde sozlerinin geregini yaparlar.Aksi taktirde burada yatirimi olanlarin toplu bir sekilde mucadeleye baslamalari lazim.Her secimde yatirim yaptigim bolgenin secim malzemesi olarak kullanlmasi ve hicbir sey yapilmamasi beni rahatsiz ediyor.

2.  Alýntý Originally Posted by gülbay Yazýyý Oku
    Deðerli forum üyeleri; Ankara SONSÖZ Gazetesinde Kanal Ankara Boðaz projesi ile ilgili çýkan haberin linkini sizlerle paylaþýyorum. Ayrýca yarýn 26/07/2017 tarihinde SONSÖZ gazetesinde de yayýnlanacaktýr. Dileyen arkadaþlar gazeteyi alabilirler. Hayýrlý olur inþallah. Selamlar

http://sonsoz.com.tr/kanal-ankaradan-mujdeli-haber/
    Emeðinize teþekkürler. bu kadar önemli bir haber neden sadece böyle dandirik gazetelerde yer alýyor. acaba bu gazetelerin istihbarat kanallarý daha mý kuvvetli? yoksa ýsmarlama haber mi yapýyorlar. yýllardýr 2 ay sonra 3 ay sonra baþladý bitti ihaleye çýktý diye yalan haberlerle uyutulduk. çiftlik arazisindeki disneylantý bile bitirememiþ belediye kanal ankarayý yapar mý emin deðilim. yatýrýcýyým projenin baþlamasýný herkesten önce ben istiyorum ama bu ýsmarlama haberlerin doðru çýkacaðýný zannetmiyorum

3.  Alýntý Originally Posted by mavsaro Yazýyý Oku
    Emeðinize teþekkürler. bu kadar önemli bir haber neden sadece böyle dandirik gazetelerde yer alýyor. acaba bu gazetelerin istihbarat kanallarý daha mý kuvvetli? yoksa ýsmarlama haber mi yapýyorlar. yýllardýr 2 ay sonra 3 ay sonra baþladý bitti ihaleye çýktý diye yalan haberlerle uyutulduk. çiftlik arazisindeki disneylantý bile bitirememiþ belediye kanal ankarayý yapar mý emin deðilim. yatýrýcýyým projenin baþlamasýný herkesten önce ben istiyorum ama bu ýsmarlama haberlerin doðru çýkacaðýný zannetmiyorum
    Sayýn Mavsaro; zahmet edip emeðimize teþekkür edip, ondan sonrada hakaret etmeye baþlamýþsýnýz.Ben 30 yaþýndayken Karataþ'a yatýrým yaptým. 30 yýldýr bekliyorum, geldim 60 yaþýna.

Ben 40 yýllýk gazeteciyim ayný zamanda Þeref Basýn kartý sahibiyim. Karataþ tan imarýn geçmesini, Kanal Ankara projesinin baþlamasýný bir gün demiyorum bir saat önce baþlamasýný isteyen kiþiyim. Çünkü 30 yýl beklemek dile kolay.

Mavsaro Bey, yatýrýmcýyým diyorsun, yatýrýmlarýný al gel bakalým. Hangi yýl yatýrým yapmýþsýn, ne kadar beklemiþsin bende yatýrýmýmý alayým karþýlýklý sohbet edelim. Birbirimize hakaret etmeyelim.

Ayrýca yapýlan haberlerin hepsi belge, bilgi ve röportajlara dayanarak yapýlan haberler. Siz neden rahatsýz oldunuz. Haber Ankara.Com 700.000 bin takipçisi olan haber sitesi, keza Sonsöz Gazetesi Ankara da mahalli gazeteler arasýnda en çok okunan gazete. Size bunlara hakaret etme yetkisini kim verdi.

Biz yeri geldi mi bu forumdan Sayýn Baþkan Melih GÖKÇEK'e buradan seslenerek çok eleþtirdik ''Kaç yýl oldu yapacaksan yap,insan ömrü kaç yýl diye yazdýk. Biz bu kadar uðraþýp didinirken yok ýsmarlama haber diye yazmanýzý size yakýþtýramadým. Ben Sayýn Melih GÖKÇEK in ýsmarlama habercisi deðilim. Bu yazýyý yazabiliyorsun madem ki, bir zahmet oturduðun yerden kalkýp, zamanýný ayýrýp Büyükþehir Belediyesine giderek bu haberlerin doðru olup olmadýðýný araþtýrýp ondan sonra yazsan daha þýk olmaz mýydý. Dandirik gazete ne demek ? Beðenmediðin gazete Ankara'nýn ses getiren ve kamuoyu yaratan en önemli yerel gazetelerinden biri.

Sayýn Mavsaro Bey , eðer zamanýnýz olursa beklerim, size özelden adresimi yolluyorum.Bu konularý, yatýrýmlarýmýzý kýsacasý her konuyu tartýþabiliriz. Benim isteðim buradan forum üyelerine yardýmcý olabilmek. Ýmarýn ve Kanal Ankara Projesinin bir an önce baþlamasýdýr. Diyelim ki, Eylül 2017 tarihinde ihaleye çýkmadý, olabilir. O zaman bizde Haber Ankara.Com Sitesinde ve Sonsöz Gazetesinde Manþet ve 3. Sayfada ki haberle, elimizde ki belge, bilgilerle sayýn Melih GÖKÇEK in üzerine gidelim. Bu sevindirici haberlerden memnun olmanýz gerekirken,gazetelere hakaret edip neden rahatsýz olduðunuzu anlayabilmiþ deðilim. Selamlar

4. Verilen sözleri yerine getirtebilmenin tek yolu sözü vereni iletiþim araçlarý ile baský altýna almak yoksa baþkalarýnýn çýkarlarý olmadýðý surece burada yaprak kimirdamayacak.Sn.Gulbayda elinden geldiðince bu konuda mücadele ediyor.Burada þikayet ediyoruz ama gerek bimer gerek cimer yolu ile belediye baskani uzerinde baskilamayi arttýrabiliriz.

5.  Alýntý Originally Posted by gülbay Yazýyý Oku
    Sayýn Mavsaro; zahmet edip emeðimize teþekkür edip, ondan sonrada hakaret etmeye baþlamýþsýnýz.Ben 30 yaþýndayken Karataþ'a yatýrým yaptým. 30 yýldýr bekliyorum, geldim 60 yaþýna.

Ben 40 yýllýk gazeteciyim ayný zamanda Þeref Basýn kartý sahibiyim. Karataþ tan imarýn geçmesini, Kanal Ankara projesinin baþlamasýný bir gün demiyorum bir saat önce baþlamasýný isteyen kiþiyim. Çünkü 30 yýl beklemek dile kolay.

Mavsaro Bey, yatýrýmcýyým diyorsun, yatýrýmlarýný al gel bakalým. Hangi yýl yatýrým yapmýþsýn, ne kadar beklemiþsin bende yatýrýmýmý alayým karþýlýklý sohbet edelim. Birbirimize hakaret etmeyelim.

Ayrýca yapýlan haberlerin hepsi belge, bilgi ve röportajlara dayanarak yapýlan haberler. Siz neden rahatsýz oldunuz. Haber Ankara.Com 700.000 bin takipçisi olan haber sitesi, keza Sonsöz Gazetesi Ankara da mahalli gazeteler arasýnda en çok okunan gazete. Size bunlara hakaret etme yetkisini kim verdi.

Biz yeri geldi mi bu forumdan Sayýn Baþkan Melih GÖKÇEK'e buradan seslenerek çok eleþtirdik ''Kaç yýl oldu yapacaksan yap,insan ömrü kaç yýl diye yazdýk. Biz bu kadar uðraþýp didinirken yok ýsmarlama haber diye yazmanýzý size yakýþtýramadým. Ben Sayýn Melih GÖKÇEK in ýsmarlama habercisi deðilim. Bu yazýyý yazabiliyorsun madem ki, bir zahmet oturduðun yerden kalkýp, zamanýný ayýrýp Büyükþehir Belediyesine giderek bu haberlerin doðru olup olmadýðýný araþtýrýp ondan sonra yazsan daha þýk olmaz mýydý. Dandirik gazete ne demek ? Beðenmediðin gazete Ankara'nýn ses getiren ve kamuoyu yaratan en önemli yerel gazetelerinden biri.

Sayýn Mavsaro Bey , eðer zamanýnýz olursa beklerim, size özelden adresimi yolluyorum.Bu konularý, yatýrýmlarýmýzý kýsacasý her konuyu tartýþabiliriz. Benim isteðim buradan forum üyelerine yardýmcý olabilmek. Ýmarýn ve Kanal Ankara Projesinin bir an önce baþlamasýdýr. Diyelim ki, Eylül 2017 tarihinde ihaleye çýkmadý, olabilir. O zaman bizde Haber Ankara.Com Sitesinde ve Sonsöz Gazetesinde Manþet ve 3. Sayfada ki haberle, elimizde ki belge, bilgilerle sayýn Melih GÖKÇEK in üzerine gidelim. Bu sevindirici haberlerden memnun olmanýz gerekirken,gazetelere hakaret edip neden rahatsýz olduðunuzu anlayabilmiþ deðilim. Selamlar
    Sn gülbay, benim yazýma neden bu kadar sinirlendiniz ve neden kendinize vazife çýkararak bana güya aðzýmýn payýný vermeye kalktýnýz anlayabilmiþ deðilim. ayrýca ben size kaç yýllýk gazeteci olduðunuzu veya basýn þeref kartýnýzýn bulunup bulunmadýðýný da sormadým. ne olduðunuz neci olduðunuz da hiç önemli deðil. arsa yatýrýmlarýnýz, ne kadar arsanýz olduðu da beni ilgilendirmiyor. Ben þuyum buyum þu kadar yatýrýmým var demenizide bende size yakýþtýramadým. Ne olduðunuzla birakýn siz ve aileniz sadece ilgilensin. neticede bende daha çok arsa var benim yatýrýmým seninkini döver diye bir uðraþ içerisinde deðiliz

Bende tam 30 lu yaþlarýmda bu bölgeden kendi ekonomik gücüm ve aileme iyi bir gelecek sunarým kaygýsýyla ve emlakçý arkadaþlarýnallayýp pullamasýyla yatýrým yapmaya kalktým Þu an yaþým 41 geçen 11 yýlda ne oldu derseniz koca bir hiç ortada somut hiçbir þey yok sadece 3 ayda bir kendini yenileyen ve hala ýsmarlama olduðunu düþündüðüm spekülatif haberler var. bu bölge pek çok insaný kocatmýþ çoðu insaný da hakkýn rahmetine kavuþturmuþ. Allah ömür verirse ölmezde sizin 60lý yaþlarýnýzada geldiðimde hala kanaldý projeydi macera alanýydý haberleriyle kendimi teselli edeceðim galiba.

burda size veya baþka birine laf yetiþtirmek gibi bir derdim yok. þimdiye kadar sürekli yalan asýlsýz haberlerle uyutulduk. kendimizi bu ne olduðu belirsiz haberlerle ümitlendirmeyelim. paylaþým elbetteki çok güzel ama ortada somut ciddi hiçbir çalýþma yok. saygýlar

6. [QUOTE=gülbay;Deðerli forum üyeleri, bu gün Büyükþehir Belediyesi Ýmar Daire Baþkanlýðýna bizzat giderek bahsi geçen 14. Madde de kabul edilen kararla ilgili yetkililerden bilgiler aldým. Karataþ'ýn 2023-2038 yýllarýnda planlanan tarým arazisi ve aðaçlandýrýlacak yeþil alan konumuna itiraz edilmiþ olup ,itiraz kabul edilmiþtir. Sizlere daha önce de söylemiþ olduðum gibi bu karardan Karataþ'ýn tamamýnýn plana alýnmasý ve konut alaný olarak ilan edildiði þeklinde sonuç çýkýyor. 14. Madde de kentsel geliþme alaný konulu itirazýn kabulü ifadesi Karataþ Mahallesi çevre otoyolu dýþýnda kalan alanýn tamamýnýn Kentsel geliþme alaný olarak planlanmasý istenildiði kararýnýn kabul edildiðini ortaya koyuyor. Arkadaþlar yakýnda plan askýya çýkacak. Belediyenin sitesinden takip edebilirsiniz. Bu ara da kanal projesinin de alt yapý çalýþmalarý tamamlanmýþ kýsa zaman içerisinde baþlanacaðý açýklandý. Bu da bölgeye deðer katacaktýr. Bölgede güzel geliþmeler olacak, herkes rahat olsun ve malýnýn kýymetinin bilsin. Selamlar[/QUOTE]

Deðerli forum üyeleri; yukarýda ki 09/06/2017 tarihinde yazmýþ olduðum yazýmda da gördüðünüz gibi Karataþ’ýn tamamýnýn Kentsel Dönüþüm Geliþim (Konut) alaný olarak belediye meclisinden geçtiðini (12/05/2017 tarih 1002 sayýlý karar) ve kýsa sürede askýya çýkacaðýný söylemiþtim.
    Sizlere yine müjdeli haberi ilk ben vereyim istedim. Yapýlan itirazlar görüþülüp halledildikten sonra 21/07/2017 Cuma günü Karataþ’ýn tamamý Kentsel Dönüþüm Geliþim (Konut) alaný olarak Ankara Büyükþehir Belediyesi Ýmar Dairesi Baþkanlýðýnca 1 ay süre ile askýya çýkartýlmýþtýr. Ýsteyen arkadaþlar Büyükþehir Belediyesi imar Daire Baþkanlýðýndan takip edebilirler. Herkese hayýrlý, olsun selamlar.

7. Sayin Gulbay, uzunca bir aradan sonra yeniden yazmak ihtiyacini hissettim.En azindan kiymetli zamaninizdan fedakarlik ederek hic bir karsilik beklemeden almis oldugunuz bilgileri burada paylastiginiz icin tesekkur etmek istedim. Bu bilgileri konu ile ilgili olanlar bir sekilde nasil olsa temin ediyorlar, ama bunlar azinlikta. Cogu kimse ya Ankara disinda yada bilgi kaynaklarina erisemedigi icin karanlikta kalmis durumda. Sizin Ankara Buyuksehir Belediyesindeki ust seviye yoneticilerinden almis oldugunuz ve burada paylastiginiz bilgilerin hepsi zaman icinde dogru cikti.Soz konusu proje alaninin buyuklugu ve mali boyutu bu islerin aninda olmasini engelliyor.
    Bu topikte paylastiginiz bilgiler icin kimseyi ikna etmek zorunda degilsiniz. Devamli sikayet edenlerinde ben herhangi bir bilgi paylastigini gormedim . Bazi insanlar maalesef yapisi geregi sadece sikayet etmekten baska bir ise yaramazlar,onlarada aldirmamak lazim. Bu tur negatif insanlara verilecek tek bir cevap var oda ,
    "KARANLIKTAN SIKAYET EDECEGINE BIR MUM DA SEN YAK "
    Tekrar paylastiginiz bilgiler icin cok tesekkurler. Kalin saglicakla

8. Haberi sizden aliyoruz Sn.Gulbay.Ilgi ile sizi takip ediyorum.Emegimi yatirmis oldugum bolgeden umudumu yitirdigim zaman sizin olumlu paylasimlarinizla moral buldum.Bolge ile olumsuz paylasimlarin doruga ulastigi noktada bu guzel haberler icin tesekkurler.Ender beyin uzun bir aradan sonra sesini duymakta guzel.Saygilar.

Sayfa 13/111 ÝlkÝlk ... 311121314152363 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •