Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 12/111 ÝlkÝlk ... 210111213142262 ... SonSon
Arama sonucu : 888 madde; 89 - 96 arasý.

Konu: Ankara Çankaya Karataþ , Mühye , Yakupabdal Proje ve Ýmar Bilgileri

  1. kanal projesý gerceklesýrse ýlk prým yapacak parseller hangýlerý olacaktýr..muhye 895 bunlardan býrýmýdýr?

  2. Merhabalar
    Ankara Büyükþehir belediyesinin haberlerini yapan belediyeye yakýn olduðunu tahmin ettiðim haberankara.com un 1/2 saat önceki haberi;
    Kanal Ankara Projesi Baþlýyor: Eylül Ayýna Kadar Ýhaleye Çýkýyor
    Ankara Büyükþehir Belediyesi'nin Baþkent'te kazandýracaðý en önemli projelerden biri olma özelliðini taþýyan Kanal Ankara için geri sayým baþladý. Çankaya'da bulunan, Mogan ve Eymir Göllerinin devamý niteliðinde olan ''Kanal Ankara Projesi'' için en geç 2017 yýlý Eylül ayýna kadar ihaleye çýkýlmasý bekleniyor.

    Ankara Büyükþehir Belediyesi’nin Baþkent’te kazandýracaðý en önemli projelerden biri olma özelliðini taþýyan Kanal Ankara için geri sayým baþladý. Çankaya’da bulunan, Mogan ve Eymir Göllerinin devamý niteliðinde olan ‘’Kanal Ankara Projesi’’ için en geç 2017 yýlý Eylül ayýna kadar ihaleye çýkýlmasý bekleniyor.

    Haber Ankara’nýn edindiði bilgilere göre, Ankara Büyükþehir Belediyesi Fen Ýþleri Daire Baþkanlýðý, proje kapsamýnda yapým için ilk ihaleyi gerçekleþtirecek aþamaya geldi. Gelinen son durumda Kanal Ankara’nýn alt yapýsýný oluþturacak 9.2 km uzunluðunda ve 35 metre geniþliðindeki asýl kanalýn yapýlmasý için ihaleye çýkýlmaya hazýrlanýlýyor.



    ÝSTANBUL’DAKÝ SEL MANZARALARININ YAÞANMAMASI ÝÇÝN…

    2018’de tamamlanmasý hedeflenen Kanal Ankara ile þehre, geniþ bir yeþil alana sahip rekreasyon merkezi sayesinde deðer katýlmasý ayrýca birden bastýrmasý mümkün olan yaðýþlar sebebi ile yaþanabilecek sellere karþý önlem alýnmasý hedefleniyor. 2018’nin ilk aylarýndan itibaren ise projenin peyzaj ve kalan diðer çalýþmalarýnýn bitirilmesi ve sene içerisinde tamamlanmasý bekleniyor.

    Projede yer alan temiz su ile rekreasyonel bir su kanalý oluþturulmasý, bu sayede yaðmur suyu kontrol altýna alýnacak ve oluþabilecek herhangi bir felaketin önüne geçilmesi hedefleniyor. Proje ayný zamanda Ankaralý vatandaþlara hem eðlenerek keyifli bir zaman geçirecekleri hem de alýþveriþ yapabilecekleri 7 farklý alan imkaný sunacak.



    BÖLGEDE YER ALACAK ALANLAR

    Orman Alaný: Bu alanda çeþitli doða aktiviteleri ve vatandaþlarýn vakit geçirmesi için hazýrlanan atölyeler, ponny park, dinlenme ve piknik alanlarý gibi bölümler yer alacak.

    Spor Alaný: Açýk spor alanlarýnda yapýlabilecek spor faaliyetlerinin hayata geçirilmesi için planlandý. Alan, aletli spor alaný, halý sahalar, basketbol sahalarý, bowling alaný, golf alaný gibi bölümlerden oluþacak.

    Kültür Alaný: Konser, festival, tiyatro gibi etkinliklerin yapýlmasý için planlanan bu alanda ayrýca açýk sergi alaný, atölyeler, müzeler yer alacak.

    Ticaret Alaný: Alaný ziyarete gelen vatandaþlarýn alýþveriþ yapabilmesi ve göletin iki yakasýnda oluþturulacak kafeler sayesinde keyifli vakit geçirme imkaný sunulacak.

    Merkez Alaný: Mevcut konut yapýlaþmasýna yakýn olan bu etap toplanma ve rekreasyon alanlarýný kapsayacak.

    Su Alaný: Su ile ilgili faaliyetlerin yoðun olarak planlandýðý bu etap içinde bulunan fonksiyonlar genel olarak meydan, seyir terasý, su gösterileri havuzu, buz pisti gibi bölümlerden oluþacak.

    Macera Alaný: Projenin son etabýný oluþturan bu alanda özellikle çocuk ve gençlere yönelik aktiviteler sunulacak.



    Bölge halký ve Ankaralýlarýn merakla beklediði projede gelinen aþama ile Ankara’ya ve bölgeye deðer katacaðýna kesin gözüyle bakýlýyor.

  3. Sn.Gulbay,emeginize saglik,bilgilendirme icin tesekkurler.

  4. Sn. Taylan bey size cevap veremedim...vereyim...ümidini 1 haftadamý kaybettin...foruma yeni girmiþsin diyorsun... biz bu mühyedeki yatýrýmýmýzý 30 yýl önce yaptýk beyfendi ve 25 yýl öncede buralar deðerlenecek diye çok kiþiyede yer satýp vebale girdik belkide zamanýnda ama biz kar amacý gütmeden bölgenin yeri itibariyle ve inandýðýmýz için bu yanlýþa düþtük Melih Gökcekin sözlerini 20 yýlda bazen direk karþýsýnda oturan kiþilerden biri ve medyadan takip eden biri olarak ümidimi diri tutmuþum demi... Anlayacaðýn artýk býçak kemiðe dayandý beyfendi....Ýnþallah proje yarýn baþlarda bizde ihtiyacý olanlarda beklemelerinin karþýlýðýný alýr ama söz verene bakýyorum beklemelerime bakýyorum acý içersinde yuzümde tebessüm oluþuyor ama þuda gerçek bu projeyi bitirmeden seçime giren gökcek seçim kaybeder bunu kendiside biliyor....

  5. Sn.Caner1983,ben sizin derdinizin sebebi degil ancak ortagi olabilirim ve bende sizin gibi beklemeye devam ediyorum.Benim anlatmak istedigimi ya ben anlatamiyorum ya siz anlamak istemiyorsunuz.Benim ugrasim emegini ve umudunu buraya baglamis insanlarin olumsuz soylemlere kapilip elindeki arsasini kaptirmamasidir.Bana cevap vermenizi gerektiren bir husus oldugu konusunda degilim.Burada bulunmamizin sebebi gelismeleri takip edebilmek olumlu ve olumsuz gelismelere karsi birbirimizi uyarmak.Fikir ayriliklarida olabilir ama bu karsimizdakine zat diye hitap etmemizi gerektirmez.Umarim birbirimizi anlayabiliyoruzdur artik.

  6. Merhabalar; eylül ayýna kadar ihale yapýlacak diye haberler var, benim bildiðim ihaleyi beklentileri en gerçekci ve uygun fiyatý veren firma alýr ihaleyi ama bölgedeki saðlam bir emlakcýdan duyduðum doðrudur veya deðildir bilemiyorum aðaoðluna teklif edilmiþ bu iþ, sonucunu görüþtüðüm emlakcýda bilmiyor???

  7. [Karataþ dað arsalarýnda armutluk arsalarýnda düþüþ devam ediyor karataþ 2.ci etap proje içi arsalarda plan sýkýntýya girdi planýn arkasýnda duran yok yatýrýmcýlar ve emlakçý arkadaþlar dikkat etsin.]Plan Ankaranin cevre yolu uzerindeki karatasin tamaminin kentsel donusum alani ilan edilmesi icin yaptigi basvurunun reddedildigi iddasi sonucunda birileri tarafindan surekli bir sekilde karatas ile ilgili olumsuz boyle paylasimlarda bulunuluyor.Sn.Gulbayin daha once bu konuda yukarida belirtilenin aksi bir durum oldugu ve belediyenin verdigi bu kararla karatasin tamaminin kentsel donusum alani ilan edildigi konusunda bizzat buyuksehir belediyesinden bilgi aldigini belirtmis olmasina ragmen kendimde bizzat buyuksehir belediyesinin vermis oldugu kararin karatasin tamamini kentsel donusum alani ilan edip etmedigi konusunda bilgi edinmek icin bimer yolu ile bilgi edinme hakkimi kullandim.Umarim bir an once resmi bir cevap gelir ve bu konu acikliga kavusmus olur.

  8. Deðerli forum üyeleri; Ankara SONSÖZ Gazetesinde Kanal Ankara Boðaz projesi ile ilgili çýkan haberin linkini sizlerle paylaþýyorum. Ayrýca yarýn 26/07/2017 tarihinde SONSÖZ gazetesinde de yayýnlanacaktýr. Dileyen arkadaþlar gazeteyi alabilirler. Hayýrlý olur inþallah. Selamlar

    http://sonsoz.com.tr/kanal-ankaradan-mujdeli-haber/

Sayfa 12/111 ÝlkÝlk ... 210111213142262 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

  • Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •