Çin Ticaret Bakanlığı: ABD kendi yolunda ısrar ederse, Çin sonuna kadar takip edecek
hiç kimse adım atmıyor...
ve çin inanılmaz derecede altın topluyor...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Çinliler aslında Araplardan önce müslümanlardı ...Rızk ve Risk in ne olduğunu iyi bilirler.
Konfüçyüs ya da Kongzi, Çinli filozof, eğitimci ve yazar. M.Ö. 551 - M.Ö. 479 tarihleri arasında, Doğu Zhou Hanedanlığı döneminde yaşadığı sanılmaktadır. Kong Qiu adı altında, Lu devletinin Qufu şehrinde doğmuş ve aynı şehirde ölmüştür. Çin uygarlığının en önemli temsilcilerinden biri kabul edilir.
El turco hocam,sayende ekmek yiyecük ğibi yim, nasip, obams bile dinlemedim seni, yanma sına rağmen x1 yaptı,
İnşallah Karadeniz'de ğüvenlik anlaşması çıkar bu ğün,
İris Cibre 🐦
@iriscibre
·
59sn
Sanayi üretimi Yıllık 1,9% ve aylık 1,6% düştü. Yavaşlama tam gaz
Reel piyasa artık yüksek faizi kaldırmıyor
Ama ekonomi faiz indirimine uygun değil...
Sıkışmışlık...
siz bırakın ınsıder hareketleri bizim gerçeklerimiz bu veriler .
stratejinizi bunlara göre yapın.
merkezdeki dolar 16.5 milyara indi .
program yönünü şaşırmaya başladı biz kendi ekonomik hikayemize bakalım.
birileri 159 milyar dolar şorttan para kazandı aynı 11 martta bayramdan önce imamoğlunun göz altına alınacağını söyleyen gazetecinin bildiğini bilenlerin kazandığı gibi ınsıder hareketleri.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Artık silikondan şişme bebeklere ihtiyaç kalmayacak.
Yapay zekalı yeni insan türü yaratılacak.(bi nevi köle ama değil- mesela Kleopatra & Herkül ...vb.)
Soyu 10.000 yıl önce tükenen 'ulu kurt'a (dire wolf) benzeyen, genetiği değiştirilmiş üç yavru, ABD de gizli bir güvenlik alanında koşturuyor, uyuyor ve uluyor. Nesli tükenmiş türleri hayata döndürmeyi amaçlayan Colossal Biosciences adlı şirket, bu gelişmeyi Pazartesi günü duyurdu.
https://tr.euronews.com/2025/04/08/u...eri-mi-donuyor
Laf aramızda kalsın vobun palası benim dayucuğum, düşsede bende çıksada bende sitirateşisini uyguluyoruz
Yeni gelenden 10 guruş, lanet olsun böyle piyasa mı olur diye gidenden 10 guruş. Toplamda 29 guruş için dükanı açık tutuyorum
Alın verin ekonomiye can verin
Ama asla benden çok kazanamazsınız![]()
Hamdım Piştim Yandım
BBC News Türkçe
@bbcturkce
·
3s
Hakan Fidan: 'İsrail ile çatışmasızlık mekanizması kurulmalı'
geçen Netanyahu Trump konuşmasını izledik bakın o konuşmanın özeti yukarda ama o gece yandaş kanallar 72 saatte israili alırız hikayeleri anlatıyordu ekranda muhalefet bu yüzden imamoğlu olayında Trump la telefonda konuşuldu iddiasını ortaya atıyor , Musallat Dervişoğlu nun dün konuşmasını izledim diyorki netanyahu,Trump,RTE aynı karede fotoraf verirse şaşırmayın![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri