Sayfa 435/475 İlkİlk ... 335385425433434435436437445 ... SonSon
Arama sonucu : 3793 madde; 3,473 - 3,480 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

1. X de gördüm...

2. Hayırlı olsun.2023 Yılında olması gerek Dünya Bankası'ndan bir heyet Denizli deki seralara gelip ziyaret etmişlerdir.Bekliyordum açıkcası böyle bir kredi anlaşmasını.Gayet iyi oldu.Şu ortamda Dünya Bankasından 12 yıl vadeli düşük faizli bir kredi bulmak muhteşem oldu.Bu haber için seviniyorum ama sakın fiyat anlamında olumlu düşünmeyin.Yarın eksi kapatma olasılığımız %80.Spek bu haberi biliyordur.Yarın satış için iyi fırsat olur kanaatimce.95-96 kapanışla haftayı tamamlarız. Havaya girmeyin.2028 planına sadık kalın

Alıntı Originally Posted by fuma Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun.2023 Yılında olması gerek Dünya Bankası'ndan bir heyet Denizli deki seralara gelip ziyaret etmişlerdir.Bekliyordum açıkcası böyle bir kredi anlaşmasını.Gayet iyi oldu.Şu ortamda Dünya Bankasından 12 yıl vadeli düşük faizli bir kredi bulmak muhteşem oldu.Bu haber için seviniyorum ama sakın fiyat anlamında olumlu düşünmeyin.Yarın eksi kapatma olasılığımız %80.Spek bu haberi biliyordur.Yarın satış için iyi fırsat olur kanaatimce.95-96 kapanışla haftayı tamamlarız. Havaya girmeyin.2028 planına sadık kalın
    Hala bir umut var....bazı analizler direniyorlar...can çıkmadan ümit kesilmezmiş.

...

...

Bir çok alım satımda zamanlama hatası yapmasına rağmen 2 senenin sonunda CANDLE STICK ANALİZİ Alarko'da %396 getiriye ulaşmış...(Yaklaşık 4 katı)

...

6. Bu sabah yazdığım bir yazı şikayet üzerine silinmiş. Yönetimi zor durumda bırakmamak adına kimin şikayet ettiğini sormadım. Yazdığım yazıdan rahatsız olan kişinin mertçe çıkıp karşılık vermesini beklerdim ama belli ki değilmiş.

Bundan sonra bu başlık altında bilinçli ya da bilinçsiz olduğuna bakmaksızın, manipülasyon suçu teşkil edebilecek paylaşımlarda bulunan kişi veya kişileri son 2.5 yıl içerisinde benzer suçlara örnek teşkil edebilecek paylaşımlarıyla beraber ilgili makamlara bildireceğim.

Son 2.5 yıl içerisindeki fiyat hareketlerine ve paylaşımlara bakarak bu kişi veya kişilerin kimler olabileceğini forumu yakından takip edenler az çok tahmin ediyordur. İyi niyetli, bilgi amaçlı paylaşım yapan üyeler lütfen üzerine alınmasın.

7.  Alıntı Originally Posted by pelerin Yazıyı Oku
    Bu sabah yazdığım bir yazı şikayet üzerine silinmiş. Yönetimi zor durumda bırakmamak adına kimin şikayet ettiğini sormadım. Yazdığım yazıdan rahatsız olan kişinin mertçe çıkıp karşılık vermesini beklerdim ama belli ki değilmiş.

Bundan sonra bu başlık altında bilinçli ya da bilinçsiz olduğuna bakmaksızın, manipülasyon suçu teşkil edebilecek paylaşımlarda bulunan kişi veya kişileri son 2.5 yıl içerisinde benzer suçlara örnek teşkil edebilecek paylaşımlarıyla beraber ilgili makamlara bildireceğim.

Son 2.5 yıl içerisindeki fiyat hareketlerine ve paylaşımlara bakarak bu kişi veya kişilerin kimler olabileceğini forumu yakından takip edenler az çok tahmin ediyordur. İyi niyetli, bilgi amaçlı paylaşım yapan üyeler lütfen üzerine alınmasın.
    Eyvah korkutma beni Ben şikayet etmedim ha
    Yakma başımı.SPK Lisanslarım var.

8.  Alıntı Originally Posted by fuma Yazıyı Oku
    Eyvah korkutma beni Ben şikayet etmedim ha
    Yakma başımı.SPK Lisanslarım var.
    Seninle ilgili bir derdim olmaz, olamaz sevgili fuma. Yeri gelmişken foruma verdiğin katkılar için kendi adıma teşekkür ederim.

Sayfa 435/475 İlkİlk ... 335385425433434435436437445 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •