Arama sonucu : 8009 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LXIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Faizlerin düşmesi enaz 2 aylık sekteye uğradıysa bilançoların düzelmesi de bir o kadar ileri atar. Öte yandan şu yeni durumda ana ihracatçımız AB pazarları da belirliszliğini devam ettirir. Elde tek olumlu hikaye şimdilik euro/dolar paritesinin yukarı gitmesi oldu.
    Rezervler tekrar sıfır seviyesine gelirse cds ler de 450 puan ve üzerine yerleşir.
    şuan için borsanın ralli yapmasını gerektirecek yerli ve yabancı hikaye ben bulamıyorum. şirketler özelinde olumlu gelişmeler için şirket detaylarında çalışmalar yapmak lazım.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Faizlerin düşmesi enaz 2 aylık sekteye uğradıysa bilançoların düzelmesi de bir o kadar ileri atar. Öte yandan şu yeni durumda ana ihracatçımız AB pazarları da belirliszliğini devam ettirir. Elde tek olumlu hikaye şimdilik euro/dolar paritesinin yukarı gitmesi oldu.
    Rezervler tekrar sıfır seviyesine gelirse cds ler de 450 puan ve üzerine yerleşir.
    şuan için borsanın ralli yapmasını gerektirecek yerli ve yabancı hikaye ben bulamıyorum. şirketler özelinde olumlu gelişmeler için şirket detaylarında çalışmalar yapmak lazım.
    1,03 lerden 1,13 lere gelen parite çok şeyi değiştirecek. Bu öenmli bir hikaye, ama her güzel gelişmeyi boşa çıakran bir devletimiz var, şirketlerin pariteden kazandığı dövizi başka bir İBB olayı bulur satar ve faizlerin 50 üstüne çıkmasını sağlar. Kendi halkına bu kadar yabancı ve uzak bir devlet dünya tarihinde görülmemiştir.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •