Sayfa 115/285 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215 ... SonSon
Arama sonucu : 2273 madde; 913 - 920 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

sevgili taka....

arada bir ....TEHHNIKCILERE BINDIRIRIM....bunu...BABO yu kizdirmak ucun yaparim....HASSAS OGLANDIR....

boyle bi yazimi gordugunuzde....ustunuze alinmayin lutfen.

2.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    sayin taka....

kuzu....BILGILI INSANLARI BASININ USTUNDE TASIR.....lutfen burayada yazin....ogrenciniz CITAK beni sok ediyor hergun....sizi tanimak bir onur olacak benim ucun....
    sayın kuzu uzun yıllar oldu buralarda değilim.iki yıl önce eşimi kaybettim.şimdi dünya harikası bir eş buldum ve evlilik sürecindeyim.
    artık zamanımı ve kalan ömrümü ona ayırmak istiyorum.şayet piyasalara dönecek olursam seve seve paylaşımda bulunurum.
    sizi ve baboyu yıllardır bilirim ve katkılarınızı biliyorum.sizlerden çok şey öğrendim bundan dolayıda teşekkür ediyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    yaptim....zararla kapattim hep.

neden yanildim.....SEBEBLERINI SIMDI BILIYORUM....emme....artik cok gec.
    Boyuksun kuzu emmi, artik iyice olgunlasmisin da yas 75 olunca, elestiriyi de normal karsiliyorsun

V2109 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by mitis Yazıyı Oku
    Bu gorusun efsane idi ama, hic inanmamistim. 6 Mart'ta yazmisin. Bahanesi imamoglu oldu.

[emoji122][emoji122][emoji122]

londrada....fon yoneten arkadasim var.....herseyi biliyorum.

IMAMOGLU joke....olmasada....YAPACAKTILAR....

BUYUK RESET basliyacakti....biliyorlardi....

Alıntı Originally Posted by taka Yazıyı Oku
    sayın kuzu uzun yıllar oldu buralarda değilim.iki yıl önce eşimi kaybettim.şimdi dünya harikası bir eş buldum ve evlilik sürecindeyim.
    artık zamanımı ve kalan ömrümü ona ayırmak istiyorum.şayet piyasalara dönecek olursam seve seve paylaşımda bulunurum.
    sizi ve baboyu yıllardır bilirim ve katkılarınızı biliyorum.sizlerden çok şey öğrendim bundan dolayıda teşekkür ediyorum.
    cok sevindim....MUTLU OLMANIZ....YENI BIR HAYAT KURMANIZ....onu dolu dolu yasamaniz....cok guzel.

belkide....

yuce rebbim....BILGE BIRI OLDUGUNUZ UCUN....sizi odullendirmis....degerli kardesim.

6. Forum yönetimi Allah aÃ…Ÿkına Ã…Ÿu tapatalktan yazmaya bir çare bulun,

Turkce karekter yazinca Yukari gibi oluyor.

Forum yonetimi tapatalktan yazilmiyor Turkce olarak

7.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    cok sevindim....MUTLU OLMANIZ....YENI BIR HAYAT KURMANIZ....onu dolu dolu yasamaniz....cok guzel.

belkide....

yuce rebbim....BILGE BIRI OLDUGUNUZ UCUN....sizi odullendirmis....degerli kardesim.
    sayın kuzu sizden ve böyle düşünenlerden allah razı olsun.

8.  Alıntı Originally Posted by taka Yazıyı Oku
    Tebrikler Sn.Taka,

İnşallah iyi kızdır, mutlu olursun.

Yoksa filozof olursun.

Hani diyor ya, o mahur beste çalar Müjgan'la ile biz ağlaşırız.

Öyle olmasın.

Sayfa 115/285 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •