GUNEYSU....
TOPIK 123 000 TKLAMA ALMIS.....ben celigi cocugu ezerken.....ha ha ha.....
GUNEYSU....
TOPIK 123 000 TKLAMA ALMIS.....ben celigi cocugu ezerken.....ha ha ha.....
ne yapayým ateþmi edeyimkuzu yu tanýmam oda beni tanýmaz ilk atýþmamýz rus uçaðýný düþürdüðümüzde baþladý burada topiði vardý ben teknikçiyim oyun okumayý öngörülerimi geniþ kapsamlý yaymayý severim kuzu simülasyon kurmayý sever ama çizgileri zayýfdýr
o zamanda burada çöküþ bekliyordu simülasyonuna göre ben ve 1-2 arkadaþ yukarý hareket ralli bekliyorduk muratteknik ,sacro tabi o hikayemiz yukarý ralli ile bitti
Benim ogun anlattýðým gizli bir el olayý vardý kuzunun göremediði sonra o el büyüdü büyüdü modernleþti nasdag hýzlý makinalarý ile pýst 100 buralara gelip kontrollü borsa oldu bunlarý ozamanlar yazarken millet bulut komplo teorileri üretiyorsun diyordu þimdi bakýyorlar VF alýcak mý diye
daha buraya yazmak istediðim ama yazamadýðým bazý konular var , þimdiki döneme gelirsek güneysu ara transfer döneminde bu topçuyu getirmiþ bir alan vermiþ burada top koþtur demiþ kendisi yaþlý eskisi gibi kývrak oyuncu deðil
öbür köyünden burada takip ettikleri gerek temel gerek teknik analiz yapanlarý bizim uþaglardan oraya gidenler söylerdi Bulut abi senden bahsediyor köyünde çizgilerimi analizlerimi beðenir badem spor hikayesini bunlara anlata anlata sistemi göstedim rus uçaðýný düþürdüðümüzden beri
yeniden burada topik açtýðýnda paylaþýmlar yapmamý rica etti arkada ilk açtýðý zamanlar karaladýk birþeyler takip edenler bilir feyzaaaaaaa diye açtýðý topiði benim graflardan sonra kar al yaptý 1.90 yazmaya baþladý
2025 senesinin INSIDER senesi olacaðýný 2024 kasým ayýnda výop topiðinde yazdým simülasyonlar uzun vade çalýþmaz kýsa vade bam bam dün Trump bunu mesala yaptý
bizde iç siyasetde belirsizlik devam etti sürece testere devam belli bant aralýðýnda kulaðý delikler trade eder.Gelelim senin mucuk olayýna arka sayfada kuzu nun yazdýðý bazý yorumlara karþý çýktýðýmdan kuzu bu hareketleri sevmez ama olgunlukla cevapladý atýþmamýz olmadý bilir laz uçaðuna bir mermi atarsa bir jarjör geleceðini
yalnýz 2 gündür onu stresli gördüm biraz terste kalmýþ olabilir alýnganlýk baþlamýþ duygularýný saklayamýyor eskiden böyle deðildi oyundan bu kadar hýzlý düþmezdi bak akþam rakýsýný açmýþ bir dilim peynirle kapýda týklamalarý sayýyor nerde bizim o fiskiler içip týr yükleyen kuzu
sonuç olarak arkadaþlar eleþtiriye açýk olunmalý kuzu da onu yaparsa bizim insanýmýz çatapatlý dünyayý sever bu yüzden gelir týklar kuzu hepinize bol þans .
þimdi öbür köyden kuzuyu burada takip edenler olabilir gelip kuzu sallayýp duruyor olmasýn Globalde yaþ***** ben 2 ay önceden çizdim zaten beklentimi babo nun güzel bir sözü vardýr teknik önden gider haber sonradan gelir diye.
buda fýrýndan çýkmýþ son güncellemedir 2022 tend dibinden tepki geldi ýnsýder trump hareketi olarak geçicek graflara mavi ortalama takip edilsin altý çok kapanýþlarda %10-15 daha düþüþ gelebilir.Insýder kaynaklý hareketler olduðundan volilite yüksek dikkat edilmeli ÞÝÝ ve turp arasýnda anlaþma olursa V çýkýþý olur sert ABD borsalarýnýn sevdiði bir formasyon.
kolay gelsin
Herkese günaydýn dostlar, sn. Sindoma sn. Kuzu vs.bayaðý bir yazý okudu pek birþey anlamadým bizim gibi temeli tekniði zayýf olanlar için açýk açýk ne söylemek istersiniz ne olacak kýsacasý onu söyleyin 4 yýl boyunca uçacak mýyýz ne olacaðýz bizim ülkemiz için 2025 -2026 yýlý nasýl geçecek bist, altýn. dolar vs. onu söyleyin. Ekonomik ,siyasi sosyal her türlü karýþýk bir durumdayýz nasýl uçacaðýz?
Burda kimse ne olduðunu ne olacaðýný bilmez biliyorum diyen yalan söyler sadece öngörüde bulunur bende öngörü yazdým , para ile kendinize danýþman tutun o bile yanýlýr çünkü piyasalarý biz yapmýyoruz risk alýp yatýrým yapýyoruz , çarkýn içinde sepet yapýyoruz kendi adýma.öngörüm yukarda 2 ay önce yazmýþýk çizmiþik millet trump geldi borsa düþmez derken þimdi ýnsýder kaynaklý hareket eden borsalarýn dýp yapýp yataya baðlamasýný bekliyoruz teknikçi olarak.
Yer Ýmleri