havta sonu yine tüm dünyayı batırmışsınız 3515 ci dünya savaşını başlattmışsınız.
ben her havta sayıyom.
![]()
havta sonu yine tüm dünyayı batırmışsınız 3515 ci dünya savaşını başlattmışsınız.
ben her havta sayıyom.
![]()
yeni topic açmaya karar verdim.
the emlakhound ile hasbihal LXIV yecüc ile tesbihat ve kırmızılı başlıklı dowjonse and eee meee ile hedef leyla.
başlık tabi herzamanki gibi uzun oldu.
kitab yazmayı bıraktım.
![]()
Yunus Paksoy
@yunuspaksoy
·
32d
Akıllı telefonlar, bilgisayarlar, çipler ve diğer elektronik ürünleri Trump’ın karşılıklı gümrük vergilerinden muaf tutulacak
Bir devasa geri vites daha
ne dedik Trump kıç öpecek dedik başlamış
çin onun içinden geçer seçimde sponsoru teslacı elon ve apple ekibi ilk batanlar olur kıç öpmezse tarihede sporsorlarını batıran başkan olarak geçer.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Diyorki sahte kabadayı trump Şİİ cim ben bir adım attım sende atta masaya oturalım diyor.![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Tekrar soyluyorum.
Domalt Trump, bir ticaret erbabi.
Kendi ve yandaslarinin cebimi doldurma pesinde.
Soylemleri ile piyasalari manupule ediyor.
Oncesinden duruma gore short, long pozisyon alarak kendi ve yandaslarinin servetine servet katiyor.
Boyle de devam edecek.
Cin, Avrupa, gumruk tarifeleri ABD falan seyinde degil.
Umrunda Umrunda.
sindo abd bu işlerden hep karlı çıkmıştır) onun arabistan ziyareti demek.. arabistanın bilmem kaç milyar dolar hibesi demek
abd diyorki patron benim pamuk eller cebe.
özeti bu kadar..
bunu yapmak zorunda kalıyor ülkeler. çünkü abd cidden yaptırım gücü olan 1 numaralı ülke.
çin zenginlemiş olabilir ama dünya çapında yabdırım gücü olabilen bir ülke değil. 2 ci süpergüç ama mesela avrupa çine tekme atsa en fazla çinde avrupaya bi tekme atar
abd öyle değil. tekme atarsa sen anca susarsın yada konuşursun.
sebebi belli..
abd bütçe açığı veren bi ülke.. yani tüketiyor hemde devasa tüketiyor tüketirkende dünyaya para saçıyor .
bütçe açığı vermeside tüm dünya için iyi. ticaret böyle dönüyor. abd nin bütçe açığı vermesi abd nin umrunda değil.
yer içer sıçar afedersin en sonunda hesabı yine sana bi şekilde ödetir
anla şunu..
yada fav at bekle... abd bu işten karlı çıkacak.
herzaman çıktığı gibi.
Trump cin e ben ettim sen etme itin olayım hafta sonu bir haber gonder demis
Çin yerinde olsam %200 daha yapıştırıp batirirdim bunu
Yer İmleri