Haber 2001 yılına ait.
İçeriği şöyle
Recep Tayyip Erdoğan hakkında soruşturma açıldı
Basın suçlarına bakan Şişli Cumhuriyet Savcısı Turgay Evsen, dün konuşma bandının yayınlandığı Kanal D Televizyonu’nun kendi yetki sınırları içinde bulunması nedeniyle Recep Tayyip Erdoğan hakkında re’sen soruşturma açtı.
Soruşturmayı TCK’nın “Türklüğü, Cumhuriyeti, Büyük Millet Meclisi’ni, hükümetin manevi şahsiyetini, bakanlıkları, devletin askeri ve emniyet muhafaza kuvvetlerini veya adliyenin manevi şahsiyetini alenen tahkir ve tezyif etmek†suçunu düzenleyen 159. maddesi yönünden açan Savcı Evsen, bu amaçla söz konusu TV kanalından konuşma bandını istedi.
Suç tarihini 1994 yılı olarak kabul eden ve bu suçtan dolayı zaman aşımı süresinin 10 yıl olmasını dikkate alan Savcı Turgay Evsen, soruşturmayı tamamladıktan sonra bu maddeden sanık hakkında dava açabilmek için Adalet Bakanlığı’ndan izin
https://bigpara.hurriyet.com.tr/habe...ildi_ID375458/
Doğan holdinge ait olan bazı kurumları 2018 yılında tüpçüye satılmıştı,bilindiği gibi ziraat bankasında 750.milyon kredi çekmiş bugüne kadar ödememiştir...Big para o zaman doğan holdinge aitti,şimdi tüpçünün elinde,bu haberi silmemesi hayret,demekki geçmişin silinmemesi münkün değil.
Peki bu soruşturma tekrar açılabilirmi ?,sadece vatana ihanetten açılabilir,yukarıdaki haberi şimdiylen kıyaslarsak zatın o zamanlan şimdiki arasındaki fikir beyanından bir farkı yok,buna ilaveten partinin kapatılması için dava açılmıştır 2008 yılında ayni beyan üzerinden gidersek,fikir beyanında zatın hiçbir değişikliği yoktur,2017 yılında evet oyu alındıktan sonra bütün yargı sistemi onun emrine girmiştir,yani intikamını böyle almıştır,önündeki pürüz CHP'dir,şimdi onu yok etmeye çalışıyor bu güçlen,peki bu mümkünmü ?...Benim bazı üstün özelliğim olduğu için bu bana beyan olundu yine,benim ön gürülerim çok iyiyidir,öngörümde gözümün önüne açılan pecere tekrar açıldı zata soruşturma açılıyordu,sebebi vatana ihanetten,bu seferde önceki ön görülerimde hepsi çıktığı için bu seferde çıkma ihtimali olabilirmi göreceğiz...
Yer İmleri